Akrep Kova Uyumu, Akreple Kova Anlaşabilir mi?

Akrep Kova Uyumu, Akreple Kova Anlaşabilir mi?

Akrep Kova Uyumu

Akrep Burcu Kova Burcu Uyumu. Akrep ve kova nasıl anlaşır? Akrep Burcu ile Kova Burcu Anlaşabilir mi?

Akrep Erkeği Kova Kadını Uyumu veya Akrep Kadını Kova Erkeği Uyumu

 

Akrep Kova “Uyum Analizi”

Büyük ihtimalle Kova burcunun zekası ve sıradışı yaklaşımları sizi baştan çıkarmış olabilir gene de bu ilişkinin sürmesi çok zordur. Kova burcu duygusal değildir ve birlikte olduğu insanlara fazla bağlanmaz. Siz ise tam tersi sıcak duygulara sahipsiniz ve birlikte olduğunuz insanla çok ilgilisinizdir. Kova burcu sizin bu tutku ile karışık ilginiz karşısında ne yapacağını bilemez. Kovalar soğuk ve objektif olarak tanınır. Bir insana ve bir yerlere bağlı kalmak onlara göre değildir.

Kova burcu akıl ve mantığı ile siz ise ruhsal sezgilerinizle hareket edersiniz. Duygusal bağlılıklar sizin için değerlidir. Kova içinse üzerinde durulacak bir konu değildir. Kova hava grubunda yer aldığı için duygusal konular çoğu zaman es geçer.

Akrep Kova Uyumu “İletişim”

Siz onun nasıl bu kadar duygusuz olabildiğini merak edersiniz. Buna karşılık Kova burcu da sizin neden gözünüzle gördüğünüze değilde sezgilerinizle hissettiklerinize inandığınızı merak eder. Ona bunu açıklamak zorunda olmanız sizi sinirlendirecektir. Aklın süzgecinden geçenlerle, ruhsal algıların süzgecinden geçenlerin birbirleri ile uyuşması çok zordur.

İletişim ve birbirinizi anlayamamanız ilişkinizdeki en büyük sorunlardan biri olacaktır.

Siz sahiplenmeye kalkışırsınız fakat Kova burcu özgürlüğüne düşkündür ve hiç bir şekilde kısıtlanmaya gelmez. Uranüs tarafından yönetilen Kova alışkanlıklardan nefret eder. Siz ise alışkanlıklarınıza bağlısınız bu sayede fazla düşünmeden günlük hayatınız devam eder.

Ev hayatında Kova sizi çıldırtabilir hiç bir şekilde ev düzeninize uymayacaktır. İkiniz de sabit burç olduğunuz için fikrinizi değiştirmezsiniz. Sürekli çekişip dururken neden birlikte olduğunuzu düşünürsünüz.

Bu ilişkiye siz duygu yönünden, Kova burcu ise entelektüel açıdan katkıda bulunacaktır. Başta Kova’nın soğuk görüntüsü size heyecan verecek ve onu çözmeye çalışacaksınız. Bir süre sonra ise daha sıcak ve yakın bir ilişkinin özlemini çekmeye başlayacaksınız.

Kova hava grubunda yer alır ve kafasına her estiğinde gidebileceği çok sayıda arkadaşı vardır. Siz ise yaşamınızda bir kaç özel insandan başkasına gereksinim duymayacak kadar yaşamı yalnız yaşarsınız.

Akrep Kova Uyumu “Cinsel Uyum”

Belki de en iyi anlaşabileceğiniz alanlardan biri cinsel yaşam olacaktır. Tüm olumsuzluklara rağmen benzer yanlarınızdan biri sınırları zorlamaktır. Cinsel yaşamınızda “tabu” olarak nitelenecek tüm sınırları aşmaya çalışırsınız. Bu her ikinize de keyif verir.

Ancak duygusal yoğunluk bulunmayan bir ilişki Akrep burcuna göre değildir. Aşılması gereken tüm sınırlar aşıldıktan sonra ilişkinizde ruhsal derinlik ararsınız. Yoğun duygularınıza karşılık bulamadığınızda cinsel yaşamda size tat vermeyebilir.

Tüm olumsuzluklara rağmen birbirinizi seviyorsanız hemen pes etmeyin. Burç uyumları ile ilgili analizlerin güneş burcuna göre yapıldığını unutmayın. Doğum haritanızda birbirinizi bir ömür boyu sevmenizi sağlayacak konumlar bulunabilir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Akrep ve Kova burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Akrep Kova aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

İletişimin Önemi

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Akrep kova uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Her iki burcun ayrıntılı uyum analizlerine kadın ve erkek uyumları olarak aşağıdaki linklerden bakabilirsiniz.

Akrep Erkeği Kova Kadını Uyumu

Akrep Kadını Kova Erkeği Uyumu

 

Akrep burcu erkeği ve kadını

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Akrep Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Akrep Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Kova burcu erkeği ve kadını

Kova Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Kova Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Kova Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Akrep Kova Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. selen dedi ki:

    kova burcu çok ilgi çekicidir ve arkadaş olarak çok iyidir heps bu yani. akrep burcunun bir kova burcu ile arkadaşlık ötesini denemesi sıkıntılı olabilir. arkadaş seçiminde onları tek geçerim.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.