Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır?

Kova Burcu Kadını, Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Kova Burcu Kadını Tüm Özellikleri

Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Kova burcu kadını nasıl bir kadındır, genel özellikleri nelerdir? Astrolojik olarak kova burcu kadını güzel bir kadın mıdır? Kova burcu kadınının kişisel özellikleri nelerdir? Genel olarak kova kadını nasıldır?

Kova Burcu Kadını Kişiliği Nasıldır?

Bir Kova burcu kadınıyla gönül ilişkisi kurarken en güvenli yol, O’nun başka her şeyde olduğu gibi, aşkta da mantığa aykırı görünen, birbirini tutmayan davranışlar içinde olduğunu hatırlamaktır. Böylece O’nda bir peri masalı aramayacaksınız.

Kova burcu kadını, aşıkken bütün sabit burçların sadakatine sahiptir. Ama aynı zamanda hava burcunun ayrılık ve duygusuzluk özelliklerine de sahiptir. Eğer O’nu sayısız ilgilerinin peşinde koşması ve arkadaşları arasında dolaşıp durması için serbest bırakırsanız, Uranüs kadınıyla mutlu bir ilişki kurmanız mümkündür. O’nu asla sobaya ya da karyola demirine bağlamaya kalkışmayın. Bunu denemiş olan adama sorun.

Birdenbire bale çalışmaya, dağların tepesinde meditasyon yapmaya, ya da Barış Gönüllülerine katılmaya karar verebilir. Yüksek bir kulede yaşayan, uzun altın saçlı prensesin öyküsünü hatırlıyor musunuz? işte O Kova kadınıdır. Upuzun saçlarını kesmek O’nu peri masasındakinden daha fazla değiştirmeyecektir. Sizin benim kurduğumuz hayallerden farklı hayaller kurar. Uzaktaki trampetçiyi duyar ve çoğumuzun hiç görmediği bir yıldızın peşine düşer.

Kova Burcu Kadını Kimseye Ait Değildir

Kova burcu kadını, herkese aittir, ve genelde hiç kimseye ait değildir. Aşkı müşfik ve ilham dolu olabilmeli. Ama bu aşkta her zaman sisli, anlaşılmaz bir şeyler olacaktır, sanki yarısı hatırlanan bir şarkı gibi. Melodiyi mırıldanabilirsiniz, ama sözler hep uçup kaybolur. Kova kızının özgürlük isteği ısrarlıdır, ama bu çizgiler içindeki gönül ilişkisini kabul edebilen birine bağlılığı da sonsuzdur. Burada bir şey hoşunuza gidecek: Banka defterinize korkunç bir ilgi göstermeyecektir. (Yengeç, Oğlak ya da Boğa etkileri almamışsa.)

Para, tipik bir Kova burcu kadının hiç de önde gelen ilgi merkezi değildir, Şehrin en zengin adamı değilseniz buna aldırmayacaktır, ama şu ya da bu şekilde entelektüel başarılarınızla saygı görmenizi bekleyecektir.

Kova Burcu Kadını Güzel midir?

Güzellik görecelidir, net bir cevap verilemeyecek bir sorudur bu. Kova burcu kadını güzel midir? Güzel olmasa da o kadar canlı ve net bir bir gülümsemesi vardır ki genetik etkenler onu fiziki olarak güzelleştirmemiş olsa bile gülüşü ile içinize işlemesini çok iyi bilir. Bakış açınıza göre tüm kova burcu kadınları tabiki güzel olamayabilir ama kova burcu kadınlarının hemen hepsi çok renkli, canlı ve enerjiktirler. Kova kadınları, o kadar ilginç bir enerjiye ve çocuksu bir haylazlığa sahiptirler ki onlara karşı kayıtsız kalmanız güçtür.

Kova burcu kadını güzelliği ile sizi etkiler mi onu bilemem ancak zekası ve ince esprileri ile bunu çok iyi becerdiğini söyleyebilirim.

Ahlak Kuralları Kendine Hastır

Bu kelebeği yakalamaya çıktığınız zaman, kendi ne olacağı önceden kestirilemeyen hayatını, asla kendi kendine dürüst olmayan bir adamla geçirmeyeceğini hatırlayın. Kendi ahlak kuralları başka hiç bir şeyde rastlamadığınız kadar anlaşılmaz olabilir. Bunlar toplumca kabul edilen kurallardan oldukça değişiktir, ama kova burcu kadını tamamıyla bunlara göre yaşar. Sizin kurallarınızın da bir hayli kişisel olabildiğini anlar. Buna bir itirazı yoktur, ama sakın bu farklı kuralları uzlaştırmaya kalkmayın. Eğer siz bir ihtiras çiçeği arıyorsanız, yanlış papatyayı kopardınız. Şayet tipik Kova’ysa, ihtiras O’nun harcı değil.

Fiziksel aşkın fazla abartılmamışsa, yeterince zevkli olduğunu düşünür. Başka bir deyimle, olsa da olur, olmasa da. Uranüs kadınları sevişmeye derin bir içtenlikle cevap verebilirler. Ama siz uzun süreler platonik aşkı tercin ederseniz, buna da bir itirazları yoktur. Tüm Kova’lar gibi, Kova burcu kadını da bir kişiye duyduğu arzunun ruhunu hapsedeceği ve tek büyük aşkı olan özgürlükten onu alıkoyacağı konusunda bilinç altısal bir korku duyabilir: Deneme, soruşturma özgürlüğü ve insanlığa zaman ayırma özgürlüğü. Aynı zamanda kendi ters, erişilmez hayallerinin peşinden gitme özgürlüğü.

Şayet siyaset, bilim ya da eğitim alanlarında meslek sahibi olmak istiyorsanız, Kova sizin için ideal kızdır. Orada burada bazı vahşi, olağan dışı Uranüs kadınları vardır. Ama Kova burcunda doğan vasat bir kız sosyal bir zevktir. Zarif, zeki ve çok parlaktır. Yüksek, aşağı ve orta olsun, toplumun bütün tabakalarına son derece iyi adapte olabilir.

Kova Burcu Kadını Kuşkucu ve Kıskanç Değildir

Normal şartlar altında, kuşkucu biri olmaması da özel ikramiye sayılır. Gezginci bir satış elamanı, rüyalarının kızını tipik bir Kova kadında bulabilir. Sizi kendisini aldatırken yakalarsa, bu O’nun hassas ruhunda derin bir yara açacaktır. Kova burcu kadını garip, hülyalı gözlerin içinde baktığınız anda bunu anlayacaksınız. Ama bir neden olmadıkça sizden kuşkulanmayacak, sözlerinizden pek nadiren şüphe duyacaktır. Tipik Uranüs kadını hiçbir zaman siz gittikten sonra büronuza telefon ederek, mendillerinizde ruj lekesi arayarak, kol manşetlerinizde san saç telleri bulmaya çalışarak sizi kontrol etmeye kalkışmaz.

Bir ihanete O’nun dikkati zorla çekilebilir; yoksa kendisi onu aramaya çıkmayacaktır. Hemen O’na çok yüksek puanlar vermeden önce, ihtiraslı bir kıskançlığa kapılmayışının karakterinin güçlü oluşuna değil, daha başka bir şeye bağlı olduğunu dikkate alın. Her şeyden evvel, kova burcu kadını size ikinci bir kez gözlerini çevirip bakmadan önce büyük olasılıkla ruhunuzu mikroskop altında didik didik incelemiştir. Bunun yanısıra, çevresinde ilgisini çeken o kadar çok şey, kendisinde konuşma hevesi uyandıran o kadar çok insan vardır ki, gözden uzak olduğunuz zaman sizin ne yaptığınızı düşünüp üzülecek hiç vakti yoktur.

Size İhtiyacı Kalmamışsa Gidebilir

Her iki cinsten Kova’lar için de gözden uzak olmak ekseriya gönülden uzak olmaktır. Gözden uzakta olmak Uranüs’ün yüreğindeki sevgiyi hiç arttırmaz. Bazen bir Kova burcu kadını başkalarıyla ilişki kuran flörtçü bir eş yüzünden acı çeker, çünkü ihtiyacı olan bir şeyi sadece onda bulmuş olabilir; yoksa, gözlerini başka tarafa çevirir. Öte yandan, size gerçekten ihtiyacı kalmamışsa, o ahlaki gücü vefasızlığınızın ilk kanıtını gördüğü anda tersine işlemeye başlayacaktır. Alır başım çeker, gider. Korları yeniden alevlendirmeye hiç çalışmayın, buz gibi soğumuşlardır. Tabi, arkadaş kalabilirsiniz. Neden olmasın? Bunu ister. Bir Kova kızı eski aşıkları ya da kocalarıyla sıkı fıkı olmaktan asla çekinmez. Geçmişi unutmuş ve eski anıları defterinden silmiştir.

Bu kuralın bir tek garip ve kayda değer istisnası vardır. Uranüs kadını da ilk gerçek aşkını ömür boyu unutmayacaktır. Ama yalnızca ilkini. Bir zamanlar tanıdığınız Kova kızının sizi hala hatırlayıp hatırlamadığını merak mı ediyorsunuz? Bunun cevabı aşkın gerçek olup olmadığına bağlı. Bu, dokuz yaşındayken O’na bir demet bezelye çiçeği vermiş olan o ilk oğlan da olabilir, yağmurda kendisini parkta gezdirmiş olan da, sirkteki palyaçoyu tanıyan ve kendisini fıstıkla beslemiş olan o komik kulaklı delikanlı da.

Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Dürüst Olmayan İlişki Kova Burcu Kadınına Göre Değildir

Birden fazla evlilik yapan Uranüs kadınları pek azdır. Olağan dışı durumlara teşne olanlar olabilir, ancak dürüst olmayan bir ilişki onların yapısına ters düşer. Gizli kapaklı bir gönül ilişkisinin ebediyen sona ermesi uzun sürmez. Buna karşın, pek çok boşanmış Kova burcu kadını vardır. Bunun bir sebebi var. Durum çekilmez hale gelince, Uranüs yapısı aniden soğur. Bir gecede çekip gidebilir ve asla dönüp arkalarına bakmazlar.

Boşanmaya hevesli değillerdir, ama boşanma onlarda, daha hassas kız kardeşlerinde olduğu gibi şok etkisi yapmaz. Uranüs kuralları değişir, bilirsiniz. Zaten kendi başına buyruk olduğundan, elindeki metrelerce uzunluktaki arkadaş listesiyle Kova burcu kadını gerektiğinde kendi başına gideceği yolu çizmekte asla tereddüt etmez.

O’nun, geride hiçbir sır kalmayıncaya, ya da analiz edilmeyen hiçbir hayal bulunmayıncaya kadar kalbinize sondaj yapmasını bekleyin. Ama sakın O’nun özel düşüncelerini tahlil etmeye kalkmayın. Bu oyun Kovalarla böyle oynanır. Kendi niyetlerini gizli tutacaktır. Bazen bilerek sizi yanıltmaktan kova burcu kadını özel bir zevk duyar. Genelde, yaptığı bir hatada direnir; ancak, Kova’ya göre yalan söylemek başka şeydir, bir öykünün tamamını anlatmaktan kaçınmak başka şey, unutmayın.

Dürüst, Sadık ve Samimidir

Bir Kova kızın kafese girmeye oldukça müsait olduğunu bilmek insanı rahatlatır. Yani, şayet borç istemek için peşinde değilseniz, rahatlatır. Bir iki kez “olur” diyebilir. Ancak, ödemeyi aksatırsanız, araba taksitini geciktirdiğinizde bankadaki memurun suratından daha soğuk olabilir. Kendisi de pek nadiren ufak bir borç alsa, tipik bir Uranüs kadınıysa, hiç geciktirmeden, özürler dileyip kadınca hilelere baş vurmadan her bir kuruşunuzu geri alırsınız. Malı alıp sonra ödeme usulü her erkeğin korkulu rüyası olsa da, sizin bu konuda bir sıkıntınız olmaz. Kova burcu kadınları borçlu olmaktan rahatsızlık duyarlar. Kötü borçlanmalar Uranüs’ün kuralına uymaz.

Kova Burcu Kadını Etkileyici Bir Kadındır

Uranüs kadınının görünüşü şaşırtıcıdır. Kova burcu kadınlarının çoğunun insanı etkileyen, dalgın bir güzelliği vardır. Ama değişkendirler. Kaymak gibi düzgün bir izlenim verebilirler; sonra aniden bir de bakarsanız ki, Uranüs elektriğinin o parlak, mavi, zig zag şimşeği kadar hızla tuzlu pizzaya dönmüş. En azından, ilginç bir görünüşleri vardır. Kovanın giyinişi sizi olduğunuz yerde pat diye öldürebilir. Aralarında bir moda dergisinin kapağını süsleyecek kadar güzel giyinen birkaç kişi vardır. Ama vasat Kova kızının kıyafetleri alışılmıştan başka her şeydir. Bazen bir çingenenin gıpta edeceği cinsten giysiler giyebilir ve başkalarına benzemeyen kişiliğiyle giyiminde de görülmemiş bazı karışımlar üretebilir.

Kova Burcu Kadını Modasını Kendisi Oluşturur

Maskaraya da benzese yeni moda bir kıyafeti ilk giyen Kova kızı olacaktır. Buna karşın, Büyükannesinin zamanındaki modaya da yapışıp kalabilir — hatta ninesinin zamanındaki modaya da… Tipik Kova aldırmazlığıyla dünkü file danteli bugünün metalik jumper’i ile karıştırır ve ortaya çıkan kıyafet biraz ürkütücü bir etkiye neden olabilir.

  • Resmi bir ziyafete dantel geceliğiyle,
  • süpermarkete devekuşu tüyleriyle,
  • operaya geniş paçalı pantolonla,
  • tiyatroya lastik ayakkabıyla,
  • hayvanat bahçesini ziyarete elmaslar takarak gidebilir

bir de bütün bunların üstüne bit pazarından seçilmiş soluk Mother Hubbard taktı mı, tamam.

Sizin Kova kızı muhtemelen saçlarına da olağanüstü bir şekil verecektir. Saçları da kişiliği gibi hiç beklenmeyen şekillere girebilir. Bunlar örgülü, at kuyruğu, topuz, serbestçe omuzlarına dökülen, kısacık denizci, Mary Pickford bukleli, ya da sopa gibi dümdüz biçimlerde olabilir. Bir tek şeye güvenebilirsiniz. Kova burcu kadınının saçı bu gezegendeki başka herhangi bir kadının saçına benzemeyecektir.

Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Annedir?

Uranüs gelecekle ilgili olduğunda, Kova kızlarının doğal anneler olduklarım düşünebilirsiniz. Ne de olsa çocuklar geleceğe aittir. Ne var ki, annelik Kova burcu kadınını başlangıçta şaşkına çevirir. Bütün dikkatini ve enerjisini bir süre için tamamıyla bir tek insancığa adamaya henüz hazır değildir. Kendini oraya buraya dağıtmaya alışmış olduğu için, bu yeni duruma uyması biraz gayret isteyebilir. Başkalarından uzak durma huyu açıktan sıcak bir sevgi göstermesini güçleştirebilir.

Tipik bir Kova anne kendini çocuklarına adamıştır, ama gene de onlara karşı biraz mesafeli davranır. Öte yandan. Okul Aile Birliğinin o semtteki en istekle çalışan üyesidir. Küçük dostlarıyla saatlerce onların düzeyine inerek ve onlara patronluk taslamadan mutlulukla konuşur; bir okul faaliyetinde çalışmak için öğleden sonralarını feda eder. Çocuklar kardeşlik ve insanlık derslerini O’nun davranışlarını izleyerek öğrenirler. Kova burcu anneleri hiçbir zaman delice çocuklarının üstüne düşen anneler olmazlar. En ürkütücü itirafı bile hoşgörüyle karşılarlar.

Bir Uranüs kadını doğruyu söyleyen bir çocuğu, ne yapmış olursa olsun, pek cezalandırmaz. Önyargısız bakış açısıyla, küçüklerin tam güvenini kazanır. Yatağın altına saklanan canavarlardan, oyun alanında arkadaşlarından yüz bulamama üzüntüsüne kadar her konuda küçük kafaları huzura kavuşturmada üstüne yoktur. Birkaç dakika içinde kova burcu kadını küçüklerin göz yaşlarını gülücüklere çevirebilir. Çocuklarınız O’nu eğlenceli, biraz karmaşık, ev işlerini bir yana bırakıp ev ödevlerine yardım eden ve hastalandıkları zaman müşfik davranan bir anne olarak bulacaklardır. Onları sevgiye boğmayacak ama her şeylerine de kusur bulmayacaktır.

Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri nasıl bir eştir, nasıl bir annedir

Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Eştir?

Kova Burcu Kadını Neden Evlenmek İstemez?

Kendimizi biraz aşmış olabiliriz. Her ne kadar Uranüs var olan şeylerin düzenine uymaz tersine giderse de, Kova sevgiliniz anne olmadan önce, eş olmayı öğrenmek zorundadır. Eş olmadan önce de Kova burcu kadınına evliliğin Şeytan Adası’yla aynı anlama gelmediğini iyice anlatmak zorundasınız. Kova burcu kadını evlenmek için hiç acele etmeyecektir. Sizi tartmadan, sınıflandırmadan, sınavdan geçirmeden ve sizi neyin etkilediğini öğrenmeden önce isminizi almaya hiç acelesi yoktur.

Arkadaşlarının ve ailesinin hakkınızdaki düşüncelerinin hiç önemi yoktur. Bununla birlikte sırf merakından ne düşündüklerini soracaktır. Sizi ölçmek için kendine has ölçümetresi vardır. Sınavını başarıyla geçtiğinizi farzetsek bile evlilik gene de bir Kova kızının aklını karıştırabilir. Öğütlerinizi hoşnutlukla dinleyecektir, ama Uranüslünün yapısında onu öğütlere ya da emirlere uymaktan kesinlikle alıkoyan bir şey vardır. Evlilik, O’nun için bu hayatta mutlaka olması gereken bir olgu olarak görülmeyebilir.

Sıradışı Bir Kadındır

Harika keklerinden birini yaparken tarifeye bağlı kalamadığı gibi, arabasını da tam sizin söylediğiniz yere park etmeyecektir. O’nun kafasındaki düşünce tarzında öyle bir çarpıklık vardır ki, sanki olması gerekenin biraz olsun dışına çıkmakla her şeyin düzeleceğine inanmasına neden olur. Ancak kova burcu kadını kendi tatlı yolunda ilerlerken uyumlu bir şekilde gülümser. Kahve yaparken, dolmakalemini doldururken, buz patenlerini bağlarken, ya da caddeden karşıya geçerken O’nu sürekli değişik bir yol denemeye iten bir güç vardır.

  • Süveterinin arkasını önüne giyecek,
  • akvaryuma çiçek koyacak,
  • saçlarını tıraş losyonuyla durulayacak
  • çalışma masanızın üstüne çakılı çiçeklik yapacaktır

Neden böyle yaptığını sakın sormayın. Kendisi de bilmez. O’nun dalga uzunluğu başkalarına benzemez ve olağan dışıdır, hepsi bu.

Kova Kadını Duygularını Kolay İfade Etmez

Kova burcu kadını, yaratılışı bu kadar başkalarından uzak olduğu için, gizli duygularını kolayca ifade etmeyecektir. Sevgisini ifade etmek için birkaç kelimeden fazla konuşmaz, fiziksel ihtirası kafasına ve ruhuna bağlı iplerle sımsıkı örülmüştür. Her ne kadar benzersiz Uranüs görünüşü, Kova kızlarının garip bağlılıklar kurmalarına yol açarsa da, bir kez kendilerine uygun eşi bulurlarsa, evlilikleri genelde mutluluk örneği olur.

Sizin Kova kadınınız geceler ve gündüzler boyunca o mağrur kuğunun tüm zarafetiyle dolaşabilir; gelin görün ki, romantik durumlarda sakar bir ayı gibi davranabilir. Arkadaşlıkla aşk arasındaki çizgi Kova burcu kadını için çoğunlukla görünmez inceliktedir. Gözleri birbirinden başkasını görmeyen aşıklar için yazılmış aşk şarkıları Ona aptalca gelir. Dünyada gözlerin göreceği öyle çok mucize vardır ki, O’na göre iki çift gözün birbirinin derinliklerine bakmaktan başka bir şey yapmaması korkunç bir zaman kaybından başka bir şey değildir.

Kova burcu kadını, büyük bir mutlulukla güneşi, antika bir arabayı, sütçünün atını, sarı bir çöp bidonunu, doldurulmuş baykuşu, bir kilisenin çan kulesine takılıp kalmış kırmızı balonu seyrederken elini tutmanıza ve yanında yürümenize memnuniyetle izin verecektir. Bırakın istediği zaman kendi harikalar diyarında dolaşsın, O da sizin erkek arkadaşlarınızla birlikte eğlenmenize hiç sesini çıkartmayacaktır.

Kova Burcu Kadınına Nelerden Hoşlanmaz?

  • O’nu kaybetmenin en kestirme yolu
  • kıskançlık göstermek,
  • O’na sahip çıkmak,
  • ön yargılı olmak,
  • eleştirici, öfkeli ve inatçı ya da aşırı tutucu olmaktır.

Aynı zamanda O’nun o acayip, şekillerdeki arkadaşlarından da hoşlanmak zorundasınız.

Kafasında aniden ilham ışıklan parlayabilir, sezgisi de olağanüstüdür. O’nun yargıları önce sağlıklı ve pratik görünmeyebilir, çünkü aylarca ve yıllarca ileriyi görür. Kova kızı yarınlarda yaşar, siz de ancak O’nun sayesinde geleceğe ziyaretler yapabilirsiniz. Kova burcu kadını, ne söylerse gerçektir; belki birçok gecikmeler ve güçlüklerden sonra, ama mutlaka gerçekleşir. Sanırım sizin Şubat kadınının en özel yanı budur. O birazcık sihirlidir.

 

Kova burcu erkeğini tanımak ister misiniz? Kova Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

 

Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır

Linda Goodman‘ın Burçları, Yaşamın İçinden Gerçekçi Bir Dille Anlatan Muhteşem Eserinden Derlenmiştir.

Son Güncelleme 20 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.