Akrep ikizler Uyumu, Akreple ikizler Anlaşabilir mi?

Akrep ikizler Uyumu, Akreple ikizler Anlaşabilir mi?

Akrep ikizler Uyumu

Akrep Burcu ikizler Burcu Uyumu. Akrep ve ikizler nasıl anlaşır? Akrep Burcu ile ikizler Burcu Anlaşabilir mi?

Akrep Erkeği ikizler Kadını Uyumu veya Akrep Kadını ikizler Erkeği Uyumu

 

Akrep ikizler “Uyum Analizi”

Akrep burcunun anlaşmakta en çok zorlanacağı grup, hava grubudur. Değişken ve yüzeysel yapıları akrep burcunun tam tersi diyebiliriz. İkizler hava grubunun özelliklerini belirgin bir şekilde taşır. Her bakımdan hızlıdır. Akrep burcunun aksine herşeyi yüzeysel olarak ve hızla değerlendirir. Ayrıntılara inemez. Çünkü her zaman acelesi vardır. Bir işi bitirip diğerine başlamalı, anlatacağı konuyu bitirip hemen diğerine geçmelidir. Akreple ikizlerin uyumu bir çok konuda renkli bir birliktelik sunsa da doğum haritalarında uyumlarını devam ettirebilecekleri konumlar bulunmuyorsa uzun süreli birliktelik için zor olacaktır.

Sevgi uyumsuzluk tanır mı? İnsanın ruhuna işleyen her sevginin değişim ve dönüşüm etkisi vardır. En uyumsuz çiftler bile burcunun kendisine verdiği iç dürtülerini sabırla yeni oluşumlara uydurabilir. Ama bu ilişkide sevgi gerçekten samimi ve içten olmak zorundadır.

  • Akrep burcu gecelerin, sessizliğin, ayrıntıların, yalnızlığın insanı ise;
  • İkizler burcu gündüzlerin, gürültülerin, yüzeyselliğin, kalabalığın insanıdır.

Astrolojik özellikleri birbirlerinin uyumlu olmasına engeldir ancak ne ikizler burcu akrep burcunun karizmasına, ne de akrep burcu ikizlerin o hayat dolu canlılığına hayır diyemez. Ne zamana kadar? Birbirlerini yeterinceye tanıyıncaya kadar. Eğer o aşamaya kadar birbirlerine aşık olmuşlarsa “ne senle, ne de sensiz” evresine girerler.

Akrep ikizler Uyumu “İletişim”

Akrep burcu gerek görmediği sürece konuşmaz. İkizler ise susturulmadığı sürece susmaz. Akrep burcunun ruhunu dinlemeye, ikizlerin ise kendisini dinleyecek birilerine ihtiyacı vardır. İkizler burcu, algıladığı her ayrıntıyı anlatmaya programlıdır. Ancak anlattığında rahatlayabilir. Akrep burcu ise, kendi köşesine çekilip algıladıklarını analiz ederek hareket etmeye programlıdır. Sessizlik ve yalnızlık onun için terapi gibidir.

Akrep ikizler uyumu imkansız değildir ancak birlikte aşmaları ve kabullenmeleri gereken özellikleri çok farklıdır. Eğer doğum haritalarında ikizler burcunun “su grubu”  (merkür, ay, yükselen, mars, 3. ev, 7. ev vs.) akrep burcunun ise “hava grubu” ağırlığı varsa birliktelikleri çok renkli geçebilir.

Burç özelliklerini net olarak taşıyorlarsa oturup “ben buyum, sende busun” diyerek hassas noktalarını gözden geçirmeleri gerekir.

Aksi taktirde ne mi olur?

> Akrep her şeyin ayrıntısına girmek ister. Merak ettiği her şeyi sonuna kadar araştırır ve sonuç elde etmeden de bırakmaz.

> İkizler ise aksine ayrıntılara inmekte zorlanır. Her şeyin yüzeyine ilgi duyar. Alacağını alır ve gider. İkizler akrebe göre her bakımdan hızlı gelecektir. Yaşam formları ve algıları farklıdır.

> Akrep için sadakat çok önemlidir. Burçlar kuşağının en kıskanç burcudur. İkizlerin sosyal çevresine uyum sağlamakta ve çoğu şeyi görmezlikten gelmeyi beceremez. İkizler bunu farkettiğinde kıskandırmak hoşuna da gidebilir. Ama akrebin ne kadar katı kurallara sahip olduğunu ve çok sert tepkiler verebileceğini çok geç anlayabilir.

> İkizler kırıcı olmak istemez. O çocuksu hareketlere sahiptir ama akrep herşeyi ciddiye alır. Bu ciddiyet ikizlere göre değildir.

> İkizler burcu en flörtçü burçlar arasında yer alır. Art niyetli değildir, attığı her adımda çocuksu bir yan vardır ama herkesin aynı bakış açısına sahip olmadığını çok geç anlar.

> Akrep yalnız kalmak ister, ikizler ise kalabalığa karışmak ister.

> Akrep yalnız kaldığında hayat bulur, ikizler ise yeni insanlar tanıdığında mutlu olur. Bir süre sonra ikizler her yere yanız gitmek zorunda kalabilir.

Aşk bir anlıktır. Ama aşkı, sevgi ve saygı ile devam ettirip yüceltmek zordur. İşte bu noktada burçların insana kattığı özellikler devreye girer. Sabır iki taşın arasında öğütülen bir buğday tanesi değildir. İlişkiyi korumak öğüt verenler için kolaydır ancak farklı özelliklere sahip iki insan o noktaya gelinceye kadar bir çok şeyi tüketmiş olabilirler. Akrep ikizler uyumu, ciddi bir efor gerektirebilecek kadar zorlu olabilir.

Akrep ikizler Uyumu “Cinsel Uyum”

Akrep ikizler uyumu dönüm noktası, cinsel uyum

Birlikteliğin ilk dönemleri kesinlikle çok renkli geçecektir. İkizler farklı olan her şeyi denemek ister. Neşeli ve güler yüzlüdür. Güldürmeyi de neşelendirmeyi de çok iyi bilir. Ancak bir nokta var ki çok dikkat etmekte yarar vardır. İkizler burcu sosyal bir burçtur ve cinsellik onun için her şey demek değildir. Akrep burcu için ise sahip olduğu konum ve aldığı etkiler nedeni ile cinsel uyum bir ilişkide olmazsa olmazdır.

Cicim ayları ikizler için belli bir zaman dilimine sıkışıp kalabilir ama Akrep burcu için bu yaşam boyu devam etmesi gereken bir süreçtir. ikizler burcu yeni insanlarla tanıştığında, farklı ortamlara girdiğinde, eğlence mekanlarına gittiğinde deşarj olabilir. Ama benzer durum akrep burcu için geçerli değildir. Onun cinsel yaşama ihtiyacı sahip olduğu enerji potansiyeli nedeni ile ikizler burcu ile hareket etse dahi devam edecektir.

Akreple ikizlerin cinsellik uyumu doğum haritalarında uyumlu noktalar yoksa ilişkinin çıkmaza girmesine neden olacak konuların başında gelecektir.

Olumlu yönden Akrep ikizler uyumu

Farklılıklar aşılabildiğinde her iki tarafa da olgunluk, tecrübe ve geni bir bakış açısı sunar.

  • Daha çok eğlence, sosyal hayat ve canlılık
  • Yeni insanlarla tanışmanın güzelliği ve yaşamı zenginleştirmesi
  • Çocuksu bir gülümseme
  • Güleryüz ve hayata gülümseyebilme

Unutmayın!

Uyumlu olduğunuz bir burçla bir ömür anlaşabilirsiniz. Yorulmazsınız. Uyumsuz olduğunuz burçla uzun süre birlikte koşmak zorunda kalırsınız. Ancak yorulup dinlenmek için sırt sırta verdiğinizde hayatın tadını çıkarabilirsiniz. Akrep burcu ile ikizler burcu anlaşabilir mi? Ne kadar esnek, objektif, sabırlı ve fedakar olduğunuza / olacağınıza bağlı.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Akrep ve İkizler burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Akrep İkizler aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

İletişimin Önemi

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Akrep ikizler uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

İki burcun ayrıntılı analizlerine aşağıdaki linklerden bakabilirsiniz.

Akrep Erkeği ikizler Kadını Uyumu

Akrep Kadını ikizler Erkeği Uyumu

 

Akrep burcu erkeği ve kadını

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Akrep Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Akrep Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

İkizler burcu erkeği ve kadını

İkizler Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

İkizler Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay İkizler Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen İkizler Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Akrep İkizler Uyumu

Son Güncelleme 7 Temmuz 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
  1. Mars Akrep dedi ki:

    Ben akrep burcuyum kız arkadaşım ikizler burcu anlaşabileceğim noktaları bulmaya çalışıyorum. bana o kadar çekici geliyor ki anlatamam. ona baktıkça bakasım geliyor mıknatıs gibi çekiyor beni. ama çoğu konuda bambaşka dünyaların insanları gibiyiz.

    o hiiçç susmaz sürekli konuşur, herkesle arkadaş olur, dedikodu yapar, çok enerjik ama dur biraz dinlenelim eve çekilelim beraber film izleyelim yoook mümkün değil gibi. ne yapacağımı bende şaşırdım. seviyorum o da seviyor ama ilerisini de tahmin edebiliyorum. ne yapayım? bitireyim mi olmaz mı hiçbir şekilde?

    1. Akrep dedi ki:

      Seven katlanır. Peki ya sevgi saygıya dönüştüğünde katlanma oranında da olumsuz bir değişim yaşanırsa bu sizleri yıpratmayacak mı? İkiniz arasındaki çekim sizi birbirinize yaklaştırıyor olabilir ancak farklılıklarınız ileride birbirinizi kırmanıza neden olacaksa oturup tekrar tekrar düşünmenizde yarar var. Yazıyı tekrar okuyup iyi düşünün.

  2. hoyrat dedi ki:

    Zor bir ilişki iki ayrı dünya biri dünyasını eve taşır diğeri dünyaya taşınır biri sosyal biri a sosyal biri içe dönük diğeri dışa dönük akrep olarak uzun süre bir ikizle ilişki sürdüremedim

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.