Akrep Başak Uyumu, Akreple Başak Anlaşabilir mi?

Akrep Başak Uyumu, Akreple Başak Anlaşabilir mi?

Akrep Başak Uyumu

Akrep Burcu Başak Burcu Uyumu. Akrep ve başak nasıl anlaşır? Akrep Burcu ile Başak Burcu Anlaşabilir mi?

Akrep Erkeği başak Kadını Uyumu veya Akrep Kadını başak Erkeği Uyumu

 

Akrep Başak “Uyum Analizi”

Başak burcu toprak grubunda yer alır ve Merkür etkisi altındadır. Yani hızlı bir zihinsel aktiviteye sahiptir. Başak burcu,

  • Fedakar
  • Utangaç
  • Sorumluluk sahibi
  • Temizlik düşkünü
  • Kendisini topluma adayan

bir burçtur. Hızlı düşünür, hızlı hareket eder. Akrep burcu ile başağın uyumu çoğu burca göre iyidir. Uyumlarının iyi olmasının en büyük nedenlerinden biri başak burcunun üye olduğu toprak grubunun özellikleridir. Toprak ve Su grupları bir araya geldiklerinde iki burç birbirlerinin eksiklerini uyumlu bir şekilde tamamlayarak daha verimli hale gelirler. Benze durumu su ve hava grubunda veya su ve ateş grubunda göremeyiz.

Akrep Başak Uyumu “İletişim Uyumu”

Bir çok yönden akrep burcu ile başak burcu uyum içerisinde olacaklardır. Başak burcu doğum haritasında farklı etkiler almamışsa kibar, üretken, sabırlı ve birlikte olduğu insandan fazla beklentisi olmayan bir burçtur. Çok şeyler katar ama fazla bir beklentiye girmezler.

Başak burcu akrep burcuna göre daha aktif ve konuşkandır ancak bu yönü akrebi rahatsız etmez. Çünkü egosunu konuşturmaz. Kırıcı ve yönetici değildir. “Benim dediğim olur, ben her zaman en iyisini bilirim” gibi bir yaklaşımı olmadığı için akrep burcu başağı keyifle dinler. Birlikteliklerinden rahatsızlık duymaz.

Başak ve Akrep iletişim uyumu bir konuda sıkıntı yaşayabilir. Başak burcu hemen herşeyi en ince ayrıntısına kadar eleştirmeyi çok sever. Yaşamı tüm ayrıntısı ile mükemmel olmalıdır. Bu mükemmelliği bozan herşeyi eleştirir. Temizlik ve sağlık takıntısı da bu özelliği ile ilgilidir. Eğer akrep başağın bu yönünü sorun yapmazsa iletişim konusunda büyük sıkıntılar yaşamayacaklardır.

Akrep Başak “Cinsel Uyum”

Akrep başağın cinsel uyumu nasıldır?

Başak burcu birlikte olduğu insanla tam olarak yakınlaşıncaya kadar utangaç ve çekingen davranabilir. Ancak bu durum akrep burcunun hoşuna gidecektir. Çünkü başak, akrebin kendisini tahrik edici adımlarına olumlu cevap verecektir. Akrep zor olanı sever. Bu durum akrebe küçük bir oyun gibi gelecektir. Akrep burcu değişim ve dönüşüm etkisi taşıdığı için başağın aşmakta zorlandığı engelleri nasıl aşacağını kendisine gösterecektir. Bu adımlar her ikisine de keyif verecektir.

Başağın utangaç tavırları ortadan kalktıktan sonra cinsel yaşamları oldukça neşeli ve renkli geçecektir. Akrep burcunun bu aşamada dikkat etmesi gereken nokta başağın sınırlarını aşma sürecinde fazla sert olmamaya özen göstermesi gerekir. Başak bir kez ürker ve tedirgin olursa bu durumu uzun süre üzerinden atamayabilir.

Yatakta ki ustalığınız Başak insanına çok zevk verecektir. Başak çok seviyelidir bu yüzden en başta çok sert davranmayın, sizi yanlış anlayabilir. Zaman için de size güvendikçe arzuladığınız şehvet ve duyarlılıkla size cevap verecektir. Siz duygusal olarak aşırı uçlarda gezinirsiniz. Başak burcunun ise aşka ve hayata yaklaşımı daha gerçekçidir, ayakları yere sağlam basar. Zamanla onun bu yaklaşımı size çok cazip gelecektir.

Birbirlerine karşı kılıç kalkan çekmeden uyumlu bir birliktelik sürdürebilirler.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Akrep ve Başak burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Akrep Başak aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

İletişimin Önemi

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Akrep başak uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

İki burcun ayrıntılı analizlerine aşağıdaki linklerden bakabilirsiniz.

Akrep Erkeği Başak Kadını Uyumu

Akrep Kadını Başak Erkeği Uyumu

 

Akrep burcu erkeği ve kadını

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Akrep Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Akrep Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Başak burcu erkeği ve kadını

Başak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Başak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Başak Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Başak Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Akrep Başak Uyumu

Son Güncelleme 30 Ekim 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 4 YORUM
  1. banu dedi ki:

    Benim başak burcu olanlarla ilgili bir sorunum var. Aslında başaklarla çok iyi anlaşıyorum ama sevgili olduktan bir süre sonra aşırı huysuz ve mızmız gelmeye başlıyorlar. Tamam anladım çok titizler hatta mükemmeliyetçiler ama sevgi ve aşk sözkonusu olduğunda biraz fren yapıp aşka da zaman ayırması gerekmez mi insanın.

  2. Koral dedi ki:

    Hayatta en iyi anlaşabildiğim ender insanlar gülüp eğlendiklerim başak burçları oldu. Eksik görünce iyi eleştirirler ama eleştirince de çok şaşırırlar ?? mükemmeliyetçilik konusunda o kadar iddialılar yani

  3. Scorp dedi ki:

    Bir arkadaş olarak başak burçları ile aram her zaman iyi olmuştur. Ama cinsel yaşamda başağın akrep için yeterli olacağını sanmıyorum.
    Başak işleri ile çok yoğundur evde akrep tahammül edebilir mi?

  4. ufuk dedi ki:

    bir Akrep olarak sürekli maddi ve cimrilik peşinde koşan paraya tamahkar bir başak ile Akrep ilişkisi yürümeyecektir astrolojik olarak ortak yönleri olabilir ama astroloji anlamında birbirleri alakasız özelliklere sahiptir Akrep su grubu sabit burçtur başak toprak değişken niteliklidir Su ve toprak birbirleri alakasızdır %40 diyorum ama %60 başlamadan biter..

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.