Yengeç Kova Uyumu, Yengeçle Kova Anlaşabilir mi?

Yengeç Kova Uyumu, Yengeçle Kova Anlaşabilir mi?

Yengeç Kova Uyumu

Yengeç Burcu Kova Burcu Uyumu. Yengeç ve kova nasıl anlaşır? Yengeç Burcu ile Kova Burcu Anlaşabilir mi?

Yengeç Erkeği Kova Kadını Uyumu veya Yengeç Kadını Kova Erkeği Uyumu

 

Yengeç Kova “Uyum Analizi”

Kova burcu sıradışı tarzıyla ilginizi çekebilir ancak Siz ve Kova ayrı dünyaların insanlarısınız. Aranızdaki en ufak sorunu bile çözmek için çok çaba göstermeniz gerekecek.

Kova insanı hayatı araştırmacı bir bilim adamı gibi yaşar. Verileri toplayıp mantıklı sonuçlar çıkarmaya çalışır. Yengeç ise kalbinin sesinin onun hep doğru yöne götürdüğünü tecrübeleri ile bilir. Yengeç hayatta her şeyin göründüğü gibi olmadığına inanır ve sezgisine güvenir. Su elementi olan Yengeç burcunun iç güdüleri, hava elementi Kova’ya göre çok daha fazla gelişmiştir. 

Eninde sonunda Kova’nın mesafeli tavrı sizi rahatsız edecektir. Başta onun ilgisiz havası gizemli gelip sizi çekse de zamanla bu sizin kalbinizi kıracaktır. Siz yumuşak, sevecen ve sıcaksınız. Kova sizi aramadığı yada soğuk davrandığı zaman aynı durumda sizin başka türlü davranacağınızı düşünür ve üzülürsünüz.

Yengeç Kova Uyumu “İletişim”

Kova bireyseldir, bir çift gibi hissedemez ve düşünemez. Sizin derin duygularınızı beğense de kendisi bu duygulara sahip değildir. Bu yüzden de bu ilişkide verici hep siz olacaksınız.

Yengeç burcu her şeyden önce aile, yakınlık ve bağlılık ister. Kova ise özgür olmak, kendini yakından tanımak ister. Bağımsızlığını kaybedeceğinden korkarak evliliğe direnir. Zaman içinde Kova’yı ikna etseniz de aradığınız sıcaklığı hiç bir zaman bulamayacaksınız. Kova sizi çok duygusal bularak küçümseyecektir, sizde onun soğuk ve aksi olduğunu düşüneceksiniz.

Yengeç gelenekçidir, Kova ise geçmişle hiç ilgilenmez, tamamen geleceğe odaklanmıştır. Kova sanki bu dünyaya kuralları yıkmaya, evrendeki ön yargıları sorgulamaya gelmiştir. Yengeç olarak bununla yıllarca uğraşmak size zor gelecektir.

Onun kişiliği ile uyum sağlamak için neden bu kadar taviz verdiğinizi kendi kendinize sormaya başlarsınız. Kova sabit nitelik taşıyan bir burçtur ve sabit fikirlidir. Siz ondan daha esnek yapıda olduğunuz için taviz veren hep siz olursunuz, bu da sizi çok yıpratır.

Yengeç Kova Uyumu “Cinsel Uyum”

Yengeç kova cinsellik uyumu nasıldır? Yengeç kova cinsel yönden uyum sorunu yaşar mı?

Bazı Kovaların gözleri çok güzeldir ve bakışları ile sizi her konuda ikna edebilir. Yatakta eğlenceli ve oyuncudur. Sizi bambaşka bir dünyaya götürse de ikinizde birbirinize tam uymadığınızı bilirsiniz. Cinsel yaşamınız renkli olabilir ancak bir şeyler hep eksik kalacaktır.

Kova burcunu çok seviyorsanız yıldız haritanızda uyumlu başka gezegenler var demektir. Biz burada sadece güneş burçlarının uyumlarını inceliyoruz. Kova ile gelecek konusunda ciddi bir karar vermeden iyice düşünmelisiniz.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Yengeç ve Kova burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Yengeç Kova aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Yengeç kova uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Yengeç burcu erkeği ve kadını

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Yengeç Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Yengeç Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Kova burcu erkeği ve kadını

Kova Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Kova Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Kova Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Yengeç Kova Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.