Yengeç Aslan Uyumu, Yengeçle Aslan Anlaşabilir mi?

Yengeç Aslan Uyumu, Yengeçle Aslan Anlaşabilir mi?

Yengeç Aslan Uyumu

Yengeç Burcu Aslan Burcu Uyumu. Yengeç ve aslan nasıl anlaşır? Yengeç Burcu ile Aslan Burcu Anlaşabilir mi?

Yengeç Erkeği Aslan Kadını Uyumu veya Yengeç Kadını Aslan Erkeği Uyumu

 

Yengeç Aslan “Uyum Analizi”

Yengeç Aslan uyumu klasik anlamda uyumlu değildir. Ancak tarafların doğum haritalarındaki uyumu oldukları konumlar ve birbirlerine karşı gösterecekleri sabır ilişkinin seyrini büyük oranda etkileyecektir.

Sevgili Yengeç, Aslan sizden çok farklıdır. Gösterişli, abartılı Aslan hayata tutku ile bağlıdır ve istek doludur. Aslan, Güneş sisteminin yöneticisi Güneş tarafından yönetildiği için ben merkezci ve egoist olabilir. Siz “ben” demeye alışık olmayabilirsiniz ama aslan hemen her konuda “ben” diyecek ve sizden sürekli taktir ve beğeni bekleyecektir.

Yengeç Aslan Uyumu “İletişim”

Aslan burcu etrafında tanınmak ve alkışlanmak ister. Sizinle olan konuşmalarının ana teması da genellikle doğal olarak kendisi olacaktır. Yapacağınız sohbetleri bir şekilde yaptıklarına bağlayarak sizden taktir beklentisi içerisine girebilir. Bu durumu doğal karşılarsanız sorun yaşama olasılığınız azalacaktır.

Ancak “ne kadar bencilsin, hep kendini düşünüyorsun” tarzında bir yaklaşımınız olursa iletişiminiz olumsuz etkilenecektir. Aslan burcunun “ben” yaklaşımı bilinçli yaptığı bir tutum değildir. Ruhsal kodları O’nu sürekli kendisini göstermeye itecektir. Tıpkı sizin küsmeleriniz ve ailenize olan aşırı bağlılığınız gibi.

Hayran olunmak ve saygı duyulmak Aslan’ın en büyük ihtiyacıdır. Kıyafetlerine harcadığı para konusunda en ufak bir itiraz bile duymak istemez. Kraliyet soyundan geldiğine inanır ve o şekilde para harcar. Kötü günler için bir kenarda para biriktirmek aklının ucundan bile geçmez. Siz ise paranızı biriktirir hatta istif edersiniz. Aslan’ın cüretkar harcamalarını karşılamak için en azından birinizin iyi kazanması ya da daha gerçekçi olmanız gerekiyor. Aslan’a beş adet takım elbise almak yerine iki adet almanın daha akıllıca olacağını öğretmeye çalışın.

Eğer Aslan’a aşıksanız onun usta bir sevgili olması ve aldığı pahalı hediyeler başınızı döndürebilir. Sevgiliniz Aslan her zaman gösterişli ve cömert olacaktır. Onunla toplum içinde her gittiğiniz yerde gurur duyacaksınız. Aslan insanı, kültürlü, sofistike, sıcakkanlı ve de çok şıktır. Gittiği herhangi bir yerde hemen fark edilir.

Yengeç Aslan Uyumu “Cinsel Uyum”

Birlikteliğiniz Aslan burcunun ateş elementi olması nedeniyle sıcak geçecektir. Yaşamında çoğu zaman kendisini düşünse de cinsel yaşamınız renkli geçebilir. Size alacağı hediyeler ve sizi mutlu etmek için yapacağı cömert harcamalar yatak odanıza kadar yansıyacaktır.

Aslan’ı seviyorsanız aranızda çıkabilecek sorunları konuşarak halletmeye bakın. İletişiminiz ne kadar iyi olursa sorunların üstesinden gelme gücünüz de o kadar yüksek olacaktır. Onunla dolu dolu yaşayacak bir hayatınız olabilir. Birlikte olduğunuz insanın olumsuz yönlerine değil olumlu yönlerine odaklanmaya çalışın.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Yengeç ve Aslan burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Yengeç Aslan aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Yengeç aslan uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Yengeç burcu erkeği ve kadını

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Yengeç Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Yengeç Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Aslan burcu erkeği ve kadını

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Aslan Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Aslan Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Aslan Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Yengeç Aslan Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.