Yengeç ikizler Uyumu, Yengeçle ikizler Anlaşabilir mi?

Yengeç ikizler Uyumu, Yengeçle ikizler Anlaşabilir mi?

Yengeç İkizler Uyumu

Yengeç Burcu İkizler Burcu Uyumu. Yengeç ve ikizler nasıl anlaşır? Yengeç Burcu ile İkizler Burcu Anlaşabilir mi?

Yengeç Erkeği İkizler Kadını Uyumu veya Yengeç Kadını İkizler Erkeği Uyumu

 

Yengeç İkizler “Uyum Analizi”

İkizler sürekli hareket halinde ve sayısız arkadaşa sahip olan hava grubu bir burçtur. Merkür etkisi ile  nerede ise hiç durmak bilmez. Ya konuşur veya hareket eder. İkizler burcu ile anlaşabilir misiniz? İkizler’in etrafına yaydığı enerji sizi çekmiş olmalı. Toplumdaki rahatlığına, etrafına topladığı arkadaşlarına, meraklı, konuşkan oluşuna ve canlı sohbetlerine bayılmış olabilirsiniz.  İkizler, yeni ve güncel olan her şey ile ilgilidir. Peki, siz onun sürekli ilgisini çekebilmeyi başarabilecek misiniz?

Yengeç ikizler Uyumu “İletişim”

Siz Yengeç bir yengeç burcu olarak birliktelik, yakınlık ve kuvvetli duygularınızla güçlüsünüz. İkizler ise soğuk, ilgisiz ve uzak olabilir. Siz sempatik, merhametli ve duygusalsınız, İkizler ise objektif, mesafeli ve akılcıdır. İkizlerin hareketli ve arkadaş canlısı oluşu başta size cazip gelse de bir süre sonra bu ulaşılamaz hallerinden bıkkınlık gelebilir. Cıva gibi hareketli oluşu, yerinde duramayışı ve çabuk hareket etmesi eninde sonunda sinirlerinizi bozacaktır. Değişken nitelik taşıdığı için de sizin değişken ruh hallerinize çok kolay adapte olabilecektir.

İkizler, onu sahiplenmenize karşı koydukça siz farkına varmadan daha çok üstüne düşebilirsiniz. Bu konuda dikkatli olun, onu rahat bırakın ve sahiplenmeye kalkmayın. İkizler özgürlüğüne çok düşkündür.

Yengeç ikizler Uyumu “Cinsel Uyum”

İkizler yatakta konuşkan ve şakacıdır, siz ise daha ciddi ve derin olursunuz. İkizler yüzeyde yaşar, her şeyi hafife alır ve sizin gibi derinlere dalmayı hem istemez hem de özellikleri buna uygun olmadığı için başaramaz. Onun her şeyi, cinsel yaşamı, aşkı bile analiz etme merakı size fazla gelecektir. İkizler sürekli değişiklik arar ve bağlılığa direnir. Siz ise tam tersisiniz, süreklilik ve denge ararsınız. İkizlerin hareketli yaşamına ayak uydurabilecek misiniz?

İkizler’in maceracı ruhu izin verirseniz sizi kabuğunuzdan çıkaracaktır. Siz ise karşılığında ona duygusal derinlik verebilirsiniz. Sizinle birlikte iken ne kadar savunmasız olsa da gene güvende olacağını bilmek onu rahatlatacaktır. Farklılıklarınızı biliyorsanız ve bu konularda çaba gösterirseniz, bu ilişki sürebilir.

Yengeç ve İkizler Aşk Uyumu

Yengeç ikizler aşk uyumu ne kadar iyi olabilir? Yengeç burcu su grubu burcu, İkizler burcu ise hava grubu burcudur. Yengeç derin duygulara sahip bir romantik iken İkizler, dünyasında romantizmin sadece kısa süreli konaklayabileceği sosyal bir burçtur. Yengeç burcunun aradığı romantizmi ikizler burcunda bulabilmesi zordur. İkizler burcu sosyal bir burçtur ve çok sayıda arkadaşı olur. Onun dünyasında kıskançlık ve bir insanın kalbinde hapsolmak gibi olgular belirgin değildir.

Yengeç burcu için ailesi ve akrabaları çok önemlidir. İkizler burcu için ise dünyada tanışılması gereken çok insan ve gidilmesi gereken çok yer vardır. Yengeç burcu evlenip evine yerleştikten sonra nostalji yaşamayı sever. İkizler burcu için nostalji sadece kitaplarda okuduğu bir kelime gibidir. Yengeç ve ikizler burcu arasındaki aşk, farklılıkların aniden ortaya çıkardığı bir çekiciliktir. Ama ikizler burcu orada uzun süre durmayı her zaman başaramayacak kadar yoğundur.

Yengeç burcu için aşk, akşam yemeğinde bir araya gelebilmektir. İkizler burcu için ise aşk, yaşamı dolu dolu yaşayabilmenin diğer adıdır.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Yengeç ve İkizler burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Yengeç İkizler aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Yengeç ikizler uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Yengeç burcu erkeği ve kadını

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Yengeç Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Yengeç Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

ikizler burcu erkeği ve kadını

ikizler Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

ikizler Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay ikizler Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen ikizler Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Yengeç ikizler Uyumu

Kaynağı belirsiz bir yazıda düzenleme yapılmıştır. Çok sayıda sitede kullanılmış ve yazarı belirtilmemiş. Kaynağı bilenler lütfen belirtsin.

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. su dedi ki:

    Civa mıyım ben

    1. Akrep dedi ki:

      Mecazi anlatım

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.