Akrep Aslan Uyumu, Akreple Aslan Anlaşabilir mi?

Akrep Aslan Uyumu, Akreple Aslan Anlaşabilir mi?

Akrep Aslan Uyumu

Akrep Burcu Aslan Burcu Uyumu. Akrep ve aslan nasıl anlaşır? Akrep Burcu ile Aslan Burcu Anlaşabilir mi?

Akrep Erkeği Aslan Kadını Uyumu veya Akrep Kadını Aslan Erkeği Uyumu

 

Akrep Aslan “Uyum Analizi”

Akrep burcu su grubunda, Aslan burcu ise ateş grubunda yer alır. Aslan burcu egosu yüksek bir burçtur. Beğenilmek ve taktir edilmek ister. Her zaman ön planda olmaya çalışır. Akrep burcu doğası gereği kolay kolay gerekmedikçe taktir edip alkışlamaz. Aslan burcu akrep burcundan beklediği ilgiyi ve pohpohlanmayı bulamayabilir.

Astrolojik olarak iki burcun uyumlu olduğunu söylemek zordur. Ancak aslan burcunun çocuksu yanı akrebin ilgisini çekecektir. Aslan ise akrep burcunun karizmatik ve gizemli yönünü beğenir. İlginç bir ilişki olacağı kesin ancak doğum haritasında uyumlu oldukları noktalar fazla değilse sorunsuz bir ilişki olacağını söylemek biraz zordur.

Akrep burcu olaylara ve insanlara analitik bir yaklaşım sergiler. Aslan burcu ise beğenilmeyi ön plana alır. Akrep burcu, herşey istediği gibi gidiyorsa bir sonraki adıma geçer ama aslan burcu her zaman iyi görünmek, daha şık olmak, pahalı elbiseler ve lüks ister.

Aslan egosunu tatmin etmek için kalabalığa karışmayı sever, akrep ise böyle bir çabaya gerek duymaz. Kalabalıklar akrep için sadece gerektiğinde girilmesi gereken ortamlardır. Akrep aslan uyumu için belki de en büyük sorunlardan biri de bu durum olacaktır.

Akrep Aslan Uyumu “İletişim”

Aslan burcu akrep burcuna göre daha konuşkandır. Nasıl beğenildiğini ve taktir edildiğini ayrıntıları ile anlatmak ister. Karşılığında da akrepten alkış bekler. Akrep burcu ise yaşadıklarını çoğunlukla kendisine saklar. Akrep, aslan için her zaman bilinmez ve gizemli bir kara kutu gibi kalacaktır. Neden bu kadar az konuştuğunu ve iç dünyasını açmadığını hiçbir zaman anlamayacaktır.

Eğer 3. evlerinde uyumlu oldukları burç ve gezegenler yoksa, kendilerini keşfettikten sonra birbirlerine iki yabancı gibi kalabilirler. Ne akrep aslanın egosunu tatmin için çaba gösterir, ne de aslan akrebin iç dünyasına yolculuk yapmaya çalışır.

Eğer doğum haritalarında uyumlu oldukları konumlar varsa farklılıklarını yaşamlarını zenginleştirmek için kullanacaklardır. Akrep burcu, aslana insanların ruhsal yönleri ile ilgili ipuçları verirken. Aslan da akrebe nasıl eğlenilebileceğini öğretecektir. Aksi taktirde akrep sürekli şimartılmak isteyen bir aslana tahammül etmekte zorlanacaktır.

Aslan cömert ve gönlü geniştir. Arkadaşları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmaz. Ancak bu cömertliği ekonomi yönetimine gereken önemi gözardı etmesine neden olur. Akrep burcu bu konuda kendisini sık sık uyarmak zorunda kalabilir. Aslan akrebe maddi durumları ne olursa olsun lüks içinde yaşıyormuş hissi vermek için elinden geleni yapar.

Aslında kötü bir niyeti yoktur. Aslanın tek amacı elindeki imkanlarla birlikte olduğu insanları mutlu edip taktir edilmektir. Akrep bunu anlayacaktır ancak imkanların doğru bir şekilde kullanılması için de öğütler vermekten geri durmayacaktır.

Birlikte mutlu olabilir mi? Sahip oldukları özellikleri aşmak için çaba sarfedip sorunları birlikte aşmaya çalışırlarsa elbetteki mutlu olabilirler. Akrep burcu içten ve samimi bir sevgi peşindedir. Aslan ise her konuda beğenilmek ister. Bu isteklerini karşılayabilirlerse renkli ve mutlu bir yaşamları olacaktır.

Akrep Aslan Uyumu “Cinsel Uyum”

İkilinin en iyi olduğu alandır. Akrep aslan uyumu cinsel uyumları ile farklı bir boyut kazanabilir. Belki yaşadıkları veya yaşayacakları sorunları cinsel uyumlarından dolayı her defasında es geçeceklerdir. Aslan güneş etkisi altındadır ve enerjiktir. Akrep Mars’ın yüksek enerjisine sahiptir. Eğer farklı bir konum bu enerjilerini kesmiyorsa birbirlerini tatmin etme konusunda yeterli olacaklardır.

Akrep aslana göre daha ciddidir. Aslan ise eğlenceli yaklaşımları ile her onu iç dünyasından çekip almasını iyi bilir. Farklılıklar ne için vardır? İnsanlar kendilerinde olmayanı bir başkasından tamamlasın ve mutlu olsun diye. Aşmaları gereken sorunları aşabilirlerse mutluluk çok uzakta olmayacaktır.

Dikkat etmeleri gereken en önemli nokta ise her ikisinin de sahip oldukları yönetici rollerdir. Aslan kral gibidir. Akrep ise gölge yöneticidir. İnsanın ruh dünyasını ve psikolojini çok iyi bilir. Aralarında bir çatışma yaşandığında Aslan sesini son ayara kadar açabilir. Akrep ise derin bir psikolojik savaş başlatır.

İlişki bu noktaya gelebilir mi? Bu ikilinin bakış açılarına, birbirlerini ne kadar sevdiklerine ve yaklaşımlarına bağlı.

Mutlu olmak bir tercih ise farklılıkları güzel yorumlamak ilişkiyi yaşayanlara düşer.

Akrep Aslan Aşk Uyumu

Akrep burcu ile aslan burcu arasındaki aşk uyumu kızgın güneşin altında bir palmiye gölgeliği bulmak gibidir. Oturduğunuzda kızgın kumlar teninizi yakar ancak serinliğin getirdiği ferahlık tüm bedeninizi sarar.

Aslan burcunun gülümsemesi, çocuksu hali ve ele avuca sığmaz yaramaz tavırları akrep burcunun dikkatini çeker. Akrep bir şeylerin eksik olduğunu, bir şeylerin yolunda gitmediğini farketse de gene de bu doğal gülümsemeye kayıtsız kalamaz. Güneş etkisi ile yüksek enerjiye sahip aslan burcu egosunun üzerini örtmeyi başarabilirse ve doğum haritalarında uyumlu konumlar varsa aşk uyumu ikiliyi uzun süreli bir birlikteliğe sürükleyebilecek bir yoğunluğa ulaşabilir. Aksi taktirde önce gizli sonra açıktan yıpratıcı çatışmalar kaçınılmaz olacaktır.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Akrep ve Aslan burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Akrep Aslan aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

İletişimin Önemi

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Akrep aslan uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

İki burcun ayrıntılı analizlerine aşağıdaki linklerden bakabilirsiniz.

Akrep Erkeği Aslan Kadını Uyumu

Akrep Kadını Aslan Erkeği Uyumu

Akrep Kadını Aslan Erkeği Evlilik, Cinsellik ve İlişki Uyumu

 

Akrep burcu erkeği ve kadını

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Akrep Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Akrep Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Aslan burcu erkeği ve kadını

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Aslan Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Aslan Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Aslan Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Akrep Aslan Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. selen dedi ki:

    denedim olmadı aslan burcu ile birlikte olmak isteyen akrep burcunun çok sabırlı olması lazım. sürekli ben ben diyen biri ile huzurlu ve mutlu olmak güç. yapabilenler vardır belki ama ben yapamadım.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.