Yengeç Burcu Uyumu

Yengeç Terazi Uyumu, Yengeçle Terazi Anlaşabilir mi?

Yengeç Terazi Uyumu

Yengeç Burcu Terazi Burcu Uyumu. Yengeç ve terazi nasıl anlaşır? Yengeç Burcu ile Terazi Burcu Anlaşabilir mi?

Yengeç Erkeği Terazi Kadını Uyumu veya Yengeç Kadını Terazi Erkeği Uyumu

 

Yengeç Terazi “Uyum Analizi”

Teraziye aşık olmanıza şaşırmamalı! Terazi insanı, hoş, çekici ve dayanılmaz bir cazibeye sahiptir. O, sofistike, zarif, seçkindir ve gözü okşar, kaba saba hiç bir yönü yoktur. Bulunduğu ortamları güzelleştirir ve neşelendirir. Yaşamını ve yaşadığı ortamı estetik zarafeti ile güzelleştirmeye çalışır. Sohbetlere renk katar. Etrafa yaydığı pozitif enerji sizi etkilemiş olmalı. Sorununuz varsa size çözüm üretmek için sizi saatlerce dinleyebilir.

Yengeç Terazi Uyumu “İletişim”

Aranızdaki sorun ise Terazi’nin sürekli dış dünya ile ilişki içinde olmasıdır. Sessiz Yengeç daha içe dönük ve ailesine bağlıdır. Terazi sizi hafta ortası dışarı davet ettiği zaman, aklınıza evde yapmanız gereken işler yada varsa çocuklarınız gelir onları bakıcıya bırakıp gidemezsiniz. Terazi’nin ise eğlenceye ve insanlara ihtiyacı vardır. Astrolojide Terazi sosyal alanı siz ise ruhsal alanı temsil edersiniz.

Terazi yaşadığı herşeyi anlatmayı ve paylaşmayı sever. Siz ise sadece gerekli olanı konuşuruz. Çoğu zaman terazi konuşur siz ise dinlersiniz. Sizin yaşamınızın büyük bölümü evde geçerken, Terazinin yaşamının büyük bölümü dışarıda ve arkadaşları ile geçer.

Dışarıda yemek yemek yada hazır yemek almak Terazi’nin hoşuna gider. Siz ise bunu hem pahalı bulursunuz hem de daha iyisini pişirdiğiniz için beğenmezsiniz. Sizin kafanızdaki mutlu aile tablosunu mutfağında yemek pişen bir ev tamamlamaktadır. Terazi ise mutfağa girmekten hoşlanmaz ve bunu vakit kaybı olarak görür. Mutfakta daha az zaman geçirirseniz birlikte daha çok zaman geçireceğinizi düşünür.

Terazi geleceğini pek düşünmez ya da düşündüğü kadarı size yeterli gelmez. Sık sık tatile gitmesine itiraz etmemeye çalışın.

Yengeç Terazi Uyumu “Cinsel Uyum”

Yengeç erkeği Terazi kadını cinsellik uyumu ile ilgili olumlu cümleler kurmanın mümkün olduğunu söylemek zordur. Terazi sosyal bir insandır ve cinsellik yaşamının olmazsa olmazlarından değildir. Eğlencelidir, güzel vakitler geçirirsiniz, romantiktir ama tutkulu değildir. Ruhunuzun derinliklerine inemeyecektir. Ancak tüm bunlara rağmen zarafeti ve estetik anlayışı ile herşeyi güzelleştirmeyi çok iyi bilir. Fazla bir beklentiniz yok, doğum haritanızda cinselliği sizin için olmazsa olmaz yapan konumlar bulunmuyor ve sevdiğiniz insanla birlikte olmaktan mutlu iseniz herşeyin güzel yanını görmeye odaklanın.

Yengeç Burcu ve Terazi Burcu Aşk Uyumu

Yengeç ve Terazi burcu aşk uyumu, kendilerinde gördükleri eksikleri gidermek için iki farklı dünyanın bir araya gelme çabası gibidir. Yengeç burcu duygusal yoğunluk taşır, terazi burcu ise sosyal bir burçtur ve yaşamı denge arayışı ile geçer. Her ikisi de öncü burçlardır. Yengeç burcu duygusal aşırılıkları ile, Terazi burcu ise kararsızlıkları ile mücadele halindedir.

Yengeç burcu terazi burcunun

  • rahatlığına,
  • güler yüzüne ve
  • iletişim becerilerine hayran kalır.

Terazi burcu da yengeç burcunun duygusal derinliğinden kaynaklanan romantizmine hayran olur. Terazi için “evlilik” not defterine sıraladığı “yapılması gerekenler” listesinde ilk elenmesi gereken maddeler arasında yer alır. İkisi arasında bir etkileşim meydana gelmişse Aşk kaçınılmaz olacaktır. Aşk uyumu tarafların gerçekte ne istedikleri ile doğru orantılıdır. İç dürtülerinden kaynaklanan bir boşluğu giderme çabası mı? Gerçekten mutlu olacaklarına inandıkları bir birliktelik mi?

Terazi burcu “evliliğe“, Yengeç burcu ise “romantizme” odaklanacaktır. Ancak aslında her ikisi de farklı dünyaların insanlarıdır. Duygusal yoğunluk ile kararsızlık ve denge arayışı bir araya geldiğinde ve aşk gücünü yitirdiğinde ortaya dramatik tabloların çıkma olasılığı da artacaktır. Fedakarlık ve sabır, ilişkinin seyrini büyük oranda belirleyecektir.

Kolay olmamakla birlikte çok isterseniz bu ilişki yürüyebilir. Terazi’ye aşıksanız elinizden geleni yapmalısınız.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Yengeç ve Terazi burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Yengeç Terazi aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Yengeç terazi uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Yengeç burcu erkeği ve kadını

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Yengeç Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Yengeç Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Terazi burcu erkeği ve kadını

Terazi Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Terazi Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Terazi Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Terazi Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Yengeç Terazi Uyumlu mu? Anlaşabilir mi?

Bu yayın en son güncelleştirildi 31 Mart 2023 23:32

Akrep

Paylaşım
Tarafından yayınlandı
Akrep

Son Konular

Mars 8. Evde

Mars 8. Evde Mars 8. evde nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz etkileri nelerdir? Açı etkileri…

25 Nisan 2024

Mars Akrep Burcunda

Mars Akrep Burcunda Mars akrep burcunda nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz özellikleri, etkileri nelerdir? Mars…

24 Nisan 2024

Mars 7. Evde

Mars 7. Evde Mars 7. evde nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz etkileri nelerdir? Açı etkileri…

23 Nisan 2024

Mars Terazi Burcunda

Mars Terazi Burcunda Mars terazi burcunda nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz özellikleri, etkileri nelerdir? Mars…

22 Nisan 2024

Mars 6. Evde

Mars 6. Evde Mars 6. evde nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz etkileri nelerdir? Açı etkileri…

21 Nisan 2024

Mars Başak Burcunda

Mars Başak Burcunda Mars başak burcunda nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz özellikleri, etkileri nelerdir? Mars…

20 Nisan 2024

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Devamını Oku