Yengeç Burcu Uyumu

Yengeç Balık Uyumu, Yengeçle Balık Anlaşabilir mi?

Yengeç Balık Uyumu

Yengeç Burcu Balık Burcu Uyumu. Yengeç ve balık nasıl anlaşır? Yengeç Burcu ile Balık Burcu Anlaşabilir mi?

Yengeç Erkeği Balık Kadını Uyumu veya Yengeç Kadını Balık Erkeği Uyumu

 

Yengeç Balık “Uyum Analizi”

Balık burcuna aşık olmanıza şaşırmamak gerekir! Nerede ise konuşmadan sadece sezgilerinizle anlaşabileceğiniz bir eş bulmuşsunuz. Balık su elementidir ve bu özellikleri en çok taşıyan burçtur. Su burçları içinde en yardımsever olanıdır. Beden dilini ve yüz ifadelerini çok iyi algılar. Siz bir şey söylemeden endişelerinizi bilecek ve sizi teskin edecektir. Kendisi çok kolay incinen Balık sizi hiç incitmeyecektir.

Aranızdaki her hangi bir anlaşmazlıkta siz öfke ile konuşsanız da Balık içinizdeki acıyı ve çatışmayı anlayacak sezgisi ile duygu ve düşüncelerinizin derinine inecektir. Zodyak’ın sonuncu burcu olan Balık kendinden önce gelen bütün burçlara anlayış gösterir. Sadece yüzeyde görüneni değil ama altında yatan gerçekleri görmede ustadır.

Yengeç Balık Uyumu “İletişim”

Sevgili Yengeç ilişkinizde kontrol sizde olsun istersiniz. Zaten Balık bu tip güç kavgalarından hiç hoşlanmamakta ve bunu önemsememektedir. Balığında hayattan beklentileri sizin gibidir: Düzgün bir ev hayatı, çocuklar, üretkenliğini ifade edebilme fırsatı. Bu yüzden de yönetimi size bırakabilir.

Balık seçkin ve zariftir. İkinizde yalnız kalma isteği ile eğlenceli sosyal hayat isteği arasında gidip gelirsiniz. Balık zaman zaman yalnız kalıp hayatın anlamı hakkında düşünmek ister, sizin de buna ihtiyacınız vardır.

Yengeç Balık Uyumu “Cinsel Uyum”

Yengeç balık cinsellik uyumu nasıldır?

Yatak odanızın mahremiyeti içinde Balığın güçlü duygularını yaşayacaksınız. Balık için cinsel yaşam sadece bir eğlence değil aynı zamanda iki ruhun başka bir alemde bütünleşmesidir. Aranızdaki cinsel bütünleşme ruhsal, güçlü, şehvetli ve ateşli olacaktır. Balık sizi ölesiye sevecektir. Aşkının gücü ile sizi heyecanlandıracaktır. Karşılığında siz de kimseye göstermediğiniz tutkularınızı ortaya çıkaracaksınız. Birbirinizin ihtiyaçlarını kusursuz olarak karşılayacaksınız.

İkinizde romantik ve duygusal insanlarsınız. Yatak odanızdan kokulu mumlar, gül yaprakları, romantik müzik ve şiirler eksik olmayacaktır. Birbirine olan ilginiz sınırsız olacaktır.

Balık para konularında becerikli sayılmaz, bu konuda siz daha iyi olmalısınız. Gene de sanatla ilgili alanlarda iyi kazanan Balıklar vardır. Balık insanı kalbinin istediği işi yapmalıdır, yoksa çok mutsuz olabilir. 

Balık burcu Neptün etkisi altında olduğu için hayatın gerçeklerini kabullenmekte zorlanır, sizin daha gerçekçi olmanız gerekiyor. Gerçeklerden incindiği için ikinizin de etrafını koruyucu bir tül ile örterek güzel bir dünya oluşturacaktır.

Bu gerçek aşk ve mutluluk dolu bir ilişkidir. Siz ve Balık birbirinizi koruyarak, özen göstererek aranızdaki bağı her geçen gün güçlendirebilirsiniz.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Yengeç ve Balık burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Yengeç Balık aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Yengeç balık uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Yengeç burcu erkeği ve kadını

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Yengeç Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Yengeç Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Balık burcu erkeği ve kadını

Balık Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Balık Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Balık Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Balık Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Yengeç Balık Uyumu

Bu yayın en son güncelleştirildi 31 Mart 2023 23:30

Akrep

Yorumları Göster

  • çok doğru yengeç burcuyum dostum da balık burcu baya iyi sevişiyoruz ve anlaşıyoruz ama yatak odamız mumlu değil vahşi olduğumuz için daha çok savaş alanı gibi

    • Evlilik, Birliktelik, İletişim ve Uyum için 7. Ev, Merkür, 3. Ev ve Mars konumlara bakmak gerekir. Güneş burcu bir noktaya kadar uyum getirir. Sonrasında ve uzun vadede ayrıntılar devreye girer.

Paylaşım
Tarafından yayınlandı
Akrep

Son Konular

Mc Koç 10. Ev

MC Koç 10. Ev 10. Ev MC Koç Ne Demek? 10. Ev Konuları ve Hayatımıza…

20 Mayıs 2024

Mars 12. Evde

Mars 12. Evde Mars 12. evde nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz etkileri nelerdir? Açı etkileri…

18 Mayıs 2024

Mars Balık Burcunda – Mars Balıkta Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Mars Balık Burcunda Mars balık burcunda nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz özellikleri, etkileri nelerdir? Mars…

14 Mayıs 2024

Mars 11. Evde

Mars 11. Evde Mars 11. evde nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz etkileri nelerdir? Açı etkileri…

10 Mayıs 2024

Mars Kova Burcunda

Mars Kova Burcunda Mars kova burcunda nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz özellikleri, etkileri nelerdir? Mars…

7 Mayıs 2024

Mars 10. Evde

Mars 10. Evde Mars 10. evde nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz etkileri nelerdir? Açı etkileri…

6 Mayıs 2024

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Devamını Oku