Yay Yengeç Uyumu, Yay Burcuyla Yengeç Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Yengeç Uyumu, Yay Burcuyla Yengeç Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Yengeç Uyumu

Yay Burcu Yengeç Burcu Uyumu. Yay ve yengeç nasıl anlaşır? Yay Burcu ile Yengeç Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Erkeği Yengeç Kadını Uyumu veya Yay Kadını Yengeç Erkeği Uyumu

 

Yay Burcu Yengeç Burcu “Uyum Analizi”

Yay Yengeç İlişkisi Nasıldır?

  • Zor
  • Duygusal
  • Karmaşık
  • Geçmiş ve Gelecek Çatışması
  • Kırılgan

Yay burcu ateş, Yengeç burcu ise su grubunda yer alır. Su ve ateş grubu burçlarının birbirleri ile anlaşabilmeleri çok zordur. İlişkinin zor olması sizinle ilgili değil doğuştan aldığınız özelliklerle ilgilidir. Yengeç burcu size, siz de Yengeç burcuna ayak uyduramazsınız. Yaşamı algılama ve yorumlama biçimleriniz tümüyle farklıdır. İlişkide en çok incinen taraf Yengeç burcu olacaktır. Siz de aradığınızı tam olarak bulamazsınız.

Yay burcu öne çıkan özellikleri

  • Geleceğe dönüktür
  • Yolculuk yapmayı sever
  • Farklı kültürleri tanımak ister
  • Eleştirel bir burçtur
  • İyi bir organizatördür
  • Sosyal bir burçtur
  • Özgür olmayı sever

Yengeç burcu öne çıkan özellikleri

  • Geçmişe dönüktür
  • Aile bağları çok güçlüdür
  • Sezgileri güçlüdür
  • Duygusaldır
  • Evcimendir
  • Ev işleri, yemek yapmak ustalık alanıdır
  • Kaprislidir

İki burcun anlaşabilmesi doğal olarak zordur ancak hayatı farklı yaşamak istiyorsanız farklı olduğunuz alanları değerlendirerek ilişkinizi verimli hale getirebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken fedakarlıklar olacaktır. Mesela Yengeç burcu sürekli ilgi isteyecektir, evde yanında kalmanızı, ruhunu okşamanızı, yaptığı birbirinden leziz yemekleri tatmanızı, yağmurda ıslanıp sonbaharda kuruyan yapraklara birlikte dalıp gitmeyi isteyecektir. Başkaları ile değil sadece kendisi ile beraber olmanızda ısrarcı olacaktır.

Sizin kodlarınızda bunlar bir ömür boyu sürdürülebilir şeyler değildir. Ama gerçekten seviyorsanız değişime açık olmalısınız. Yay yengeç uyumu fedakarlık ve sabır gerektirir. Doğum haritanızda su grubu etkileri varsa (akrep, balık ve yengeç) değişim daha kolay ve keyifli olabilir.

Yay Yengeç Uyumu, “İletişim Uyumu”

Yay Yengeç iletişim uyumu nasıldır? Yay ve Yengeç arasında İletişim sorunu yaşanır mı?

Yay burcu yengeç burcu uyumu için sorunlu alanlardan en önemlisi iletişim alanı olacaktır. Yengeç burcu sizin gibi derin felsefi konularla ilgilenmez. Yengeç burcunun ilgi alanları daha çok evi ve ruhsal derinliklerdir. Siz entelektüel birikimlerinizi paylaşmayı seversiniz ama yengeç burcu ile rüyalar, telepati, astral seyahat, telekinezi, bir olayın henüz yaşanmadan önce görülmesi (öngörü) ve sezilmesi (önsezi) gibi konularla ilgili konuşmayacaksanız kalkıp size çay demleyip poğaça yapmak isteyebilir.

Yengeç burcu öncü bir burçtur yani diğer su grubu burcu olan balık burcu gibi ruhsal şifacı ve beklentisiz değildir. İnsanları harekete geçirmeyi, öncülük etmeyi sever. Israrcı olduğunuz her konuda direnç gösterebilir. Kolay kırılıp incinir ancak sohbet ederken veya bir konuda fikrinizi sorduğunda onu eleştirmemeye özen gösterin. Çünkü siz eleştirirken çoğu zaman kelimelerin arasına duygu ve şefkat ekleyemezsiniz. Kelimelerinizin araları diken doludur. Yengeç burcu ise karşılık verse bile canı yanar.

Yengeç burcu ile dolunay günlerinde iletişiminize dikkat etmelisiniz. Çünkü Yengeç Ay etkisi altındadır ve enerjisi dolunay dönemlerinde tavan yapar. Eğer bu yüksek enerjiyi üzerinden atamazsa etrafını kırıp geçirebilir. En iyi ihtimalle uyuyamayacağı için sizi de uyutmayacaktır.

Yengeç burcu diğer su grubu burçları gibi sevdiğinde tüm benliği ile seven burçlardandır. Sizin gibi özgür ruhlu bir insan özgürlüğünü yitirme kokusundan dolayı bu sevgiden ürkebilir. Endişe etmenize gerek yok. Yengeç burcunun iletişim kanalı ruhsaldır. Sizin gibi herşeyi akıl, mantık ve sözcüklerle ifade etmez. Onun için kalbi ve ruhu iletişimde önceliklidir. Sizi can kulağı ile dinleyecek, birbirinden leziz yemekler yapacak, ses tonu ile yüreğinizi okşayacak, temiz ve düzenli bir ev sunacak karşılığında ise sadece sadakat, sevgi ve saygı bekleyecektir.

Yay ve Yengeç Cinsel Uyum

Yay ve Yengeç burcu cinsel yönden ne kadar uyumludur? Yay Yengeç cinsel uyumu ilişki için tatmin edici olabilir mi? Yay ve Yengeç Cinsellik uyumu nasıldır?

Yengeç burcu gün batımı ile birlikte sahildeki yuvasına girerken arkasında hüzünlü dalgalar bırakır. Yüzü durgun bir su gibidir ama size her zaman unutmamanız gereken bir şey fısıldar “durgun sular göründüğü gibi değildir” ne kadar derin olduğunu asla bilemezsiniz. Yengeç burcu cinsel yaşamda size hayal edemeyeceğiniz anlar yaşatacaktır. Ulaştığınız derinlik sadece bedensel olmayacaktır.

Yengeç burcu iyi bir romantiktir ve cinsel yaşamına ruhsal derinliğini de katar. Kendinizi ona teslim ederseniz sizi aşk havuzuna sokup yıkayacak, romantizm şelalesinde serinletecek ve tutku ağacının gölgesinde uyutacaktır.

Eğer ilişkiye yüzeysel bakar ve anlamaya çalışmadan eleştirel yaklaşırsanız uyumlu olmanız mümkün değildir.

Sizin gözünüzden bakıldığında Yay Yengeç uyumu ve ilişkisi: Sıkıcı, kısıtlayıcı ve bunaltıcı

Yengeç burcunun gözünden bakıldığında Yay Yengeç uyumu: Yorucu, anlayışsız ve duygusuz olacaktır.

Yay Yengeç ilişkisi kısaca nasıldır? Yay yengeç uyumu büyük oranda size bağlı olacaktır. Sevginiz, fedakarlık yapmanız gerektiğini yaşatarak öğretecektir.

Yay Yengeç Uyumu ve İlişkide Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Yay yengeç uyumunda dikkat edilmesi gereken noktalar neledir? Uyumlu bir ilişki için nelere dikkat edilmelidir?

Dikkat edilmesi gereken noktalar:

  • Onunla birlikte iken kulaklarınızı, gözlerinizi ve dilinizi bir kenara koyun. Kalbiniz ve ruhunuz yeterli olacaktır.
  • Eleştirmeden önce içinizden 10’a kadar sayın, tekrar düşünün, kalbinin kırılabileceğini unutmayın.
  • Hayaliniz evde yaşlanmak değil, Yengeç te ömrünü yolculuklara hediye etmez. Ortasını bulun iyi ve lüks bir karavan alın.
  • Dolunay günlerini takip edin. Gerginlik yaşanmadan önlemeye çalışın. O günlerde fiziksel aktivitelere ağırlık verin.
  • Yengeç burcunun ilgi alanlarına hitap edin. Parapsikoloji ile ilgili konular çok ilgisini çekecektir.
  • Ailesi ile ilgili bağlılıklarını hoş karşılamaya çalışın. Sizi çok sevse de ailesinden ayrılması zordur.
  • Kullandığı hiçbir şeyi atmak istemeyecektir. Evin bir bölümünü yapacağı koleksiyonlar ve eski eşyalar için ayırabilirsiniz.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Yay ve Yengeç burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Yay Yengeç aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Yay yengeç uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Yay burcu erkeği ve kadını

Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yay Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Yay Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Yay Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Yengeç burcu erkeği ve kadını

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Yengeç Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Yengeç Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Yay Yengeç Uyumu

19 Haziran 2019
AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.