Yay Balık Uyumu, Yay Burcuyla Balık Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Balık Uyumu, Yay Burcuyla Balık Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Balık Uyumu

Yay Burcu Balık Burcu Uyumu. Yay ve balık nasıl anlaşır? Yay Burcu ile Balık Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Erkeği Balık Kadını Uyumu veya Yay Kadını Balık Erkeği Uyumu

 

Yay Burcu Balık Burcu “Uyum Analizi”

Yay Balık İlişkisi Nasıldır?

  • Derin
  • Sessiz
  • Ruhsal
  • Aşırı Hassas
  • Bireysel ve Toplumsal
  • Değişken Yapılar

Yay burcu ile Balık burcu farklı dünyaların insanlardır. İki burcu bir arada tutabilecek en önemli nokta her ikisinin de değişken burç yapısına sahip oluşlardır. Yay burcu için Balık burcu anlaşılamayacak kadar yoğun bir ruhsal derinliğe sahiptir. Yay burcu olayları ve insanları aklı ve bilgisi ile değerlendirirken, Balık burcu daha çok ruhsal sezgileri ile değerlendirir. Doğal bir önsezi yeteneği vardır. Gelecekle şimdiki zaman arasında yaşar.

Yay ve Balık anlaşamaz mı? Eğer birbirlerinin özelliklerine saygı duyup kendilerinde varolmayan farklılıklarını değerlendirebilirlerse yay balık ilişkisi, çok verimli bir birliktelikte olabilir. Yay balık uyumu için farklı yanlarından çok benzer özelliklerini de ön plana çıkarabilirler. Yay burcu da Balık burcu da insanlara yardımcı olmayı seven burçlardır. Farklılıkları ise Yay burcu tüm toplumla, Balık burcu ise bireylerle ilgilidir.

Yay burcu bilgisi ve tecrübesi ile, Balık burcu ise karşılık beklemeyen fedakarlıkları ile ön plana çıkar.

İki burcun önemli bir benzer yanı da, her iki burçta manevi değerlere önem verirler. Balık doğal bir manevi derinliğe sahiptir. Yay burcu da manevi konuları bilgi ve felsefi yönden ele alır.

Yay Balık Uyumu, “İletişim Uyumu”

Yay Balık iletişim uyumu nasıldır? Yay ve Balık arasında İletişim sorunu yaşanır mı?

Yay burcu ateş grubu, Balık burcu ise su grubu burcudur. Yay, balık burcuna göre daha açık ve nettir. Balık burcu herşeyi hisleri ile değerlendirdiği için insanlar tarafından yanıltılmaya açık bir yapıya sahiptir. Çabuk kırılır ve incinir. Yay burcu dışarı çıkıp dünyayı keşfetmek isterken, Balık burcu çoğu zaman evde kalıp ruhunu dinlendirmek ister.

İkisi de değişken bir yapıya sahip oldukları için girdikleri her ortama uyum sağlarlar. Bir arada bulunduklarında da birbirleri ile iletişim konusunda uyum sorunu fazla yaşamazlar ancak Yay, Balık burcu gibi hisleri ile hareket etmediği için çoğu zaman Balık, Yayın açık sözlü yapısından ve eleştirilerinden alınarak kalbi kırılacaktır. Balık doğuştan empati yeteneğine sahiptir. Attığı her adımda, söylediği her sözde karşısındaki insanları baz alır. İnsanları kırmaktan ve incitmekten çok çekinir. Yay ise balığın tam tersidir. Sözlerini ve düşünlerini çekinmeden ifade eder.

Yay burcu balığın neden bu kadar alıngan ve kırılgan bir yapıya sahip olduğunu hiçbir zaman anlamayacaktır. Balık burcu da yayın neden bu kadar acımasız ve empatiden yoksun olduğunu içten içe sorgulayacaktır. Yay bilinmesi gerekenlerin herkese söylenmesi gerektiğini, Balık ise bu şekilde insanların kırılabileceğini sözle ifade etmek yerine, hissetmelerinin daha doğru bir yol olduğunu savunur.

Balık burcu doğuştan telepati yeteneğine sahip bir burçtur. Muhteşem bir hayal gücü vardır. Duygularını ve düşüncelerini karşı tarafa ruh haliyle de aktarabilir. Sizin canınız sıkıldığında, bir şeylere üzüldüğünüzde veya bir şeyler yolunda gitmediğinde bunu siz söylemeden de hemen anlayabilecek bir yapıya sahiptir. Bu durum size garip gelse de ilginizi çekecektir. Uzun süre birlikte olduğunuzda aslında ruhsal yönden ne kadar derin bir insanla birlikte olduğunuzu anlayacaksınız. Sabırlı olursanız, yay balık uyumu ruhsal bir birlikteliğe dönüşebilir.

Yay Balık Uyumu “Cinsel Uyum”

Yay ve Balık burcu cinsel yönden ne kadar uyumludur? Yay Balık cinsel uyumu ilişki için tatmin edici olabilir mi?

Balık burcu ile cinsel yaşamınız ruhsal bir seramoniye dönüşecektir. Balık çok kolay bir şekilde sizi farklı alemlere taşıyabilecek donanıma sahiptir. Cinsel yaşamınız, sizin günlük yaşamdan tümüyle arındığınız özel anlar haline gelecektir. Siz balık burcu kadar derin ve romantik olamayabilirsiniz ancak onu incitmeyeye özen gösterirseniz her zaman karşılığını fazlasıyla bulabileceğiniz derin bir ilişkiniz olacaktır.

Balık burcu için aşk, sadakat ve romantizm, cinsel yaşamın ayrılmaz parçaları gibidir. Ateş elementi olduğunuz için kendinizi onun kolalrına bırakın, balık sizi ulaşmanız gereken derinliklere büyük bir hevesle taşıyacaktır.

Yay Balık ilişkisi kısaca nasıldır? Derin, romantik, ruhsal, yoğun hisler, bağlılık ve fedakarlık.

Yay Balık Uyumu için dikkat edilmesi gereken önemli noktalar:

  • Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, balık burcu ile ilgili bir konuda konuşacaksanız veya onu eleştirecekseniz önce düşünün ve kristal bir vazoya nişan aldığınızı hayal edin. Ağzınızdan çıkacak her bir kelimenin vazoyu dağıtabileceğini düşünerek konuşun.
  • Balık burcu kendisini seven insana hayatını feda edebilecek kadar yoğun hislere sahiptir. Duygularını karşılıksız bırakmamaya özen gösterin. Karşınızda sizden ilgi bekleyen bir insan olduğunu unutmayın.
  • Yay balık uyumu imkansız değildir. Ancak balığın çok kırılgan olduğunu, düşüncelerinizi çok kolay hissedebilecek telepatik bir insan olduğunu unutmayın. Kırılmasına neden olabilecek düşüncelerinizi bir mendilin içinde biriktirip toprağa gömün. Belki bir gün romantik şiirler olarak yeniden filizlenebilirler.
  • Balık burcu uzun süre içine atıp susabilir. Sabrının sınırsız olacağı yanılgısına kapılmayın. Kırılacağını ve kolay etkileneceğini bildiği için sizinle yüzleşmez. Gider ve geri dönmez.

Balık burcu, burçlar kuşağının son burcudur ve tüm burçlardan izler taşır. Burçlar içerisinde en fedakar olanıdır. Sabırlı olun ve küçük sorunları büyütmeyin. Karşılığında bu dünyanın henüz keşfedilmemiş boyutlarını keşfedebilirsiniz.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Yay ve Balık burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Yay Balık aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Yay balık uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

 

Yay burcu erkeği ve kadını

Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yay Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Yay Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Yay Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Balık burcu erkeği ve kadını

Balık Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Balık Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Balık Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Balık Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Yay Balık Uyumu

28 Haziran 2019
AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.