Yay Aslan Uyumu, Yay Burcuyla Aslan Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Aslan Uyumu, Yay Burcuyla Aslan Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Aslan Uyumu

Yay Burcu Aslan Burcu Uyumu. Yay ve aslan nasıl anlaşır? Yay Burcu ile Aslan Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Erkeği Aslan Kadını Uyumu veya Yay Kadını Aslan Erkeği Uyumu

 

Yay Burcu Aslan Burcu “Uyum Analizi”

Yay Aslan İlişkisi Nasıldır?

  • Eğlenceli
  • Enerjik
  • Övgü Dolu
  • Sabit ve Değişken
  • Ateşli
  • Sanatsal ve Akademik

İki ateş grubu burcunun birlikteliği sıcak, enerjik ve eğlenceli olabilir. Olabilir diyorum çünkü Yay burcu değişken bir yapıya sahipken Aslan burcu sabit burç grubunda yer alır. Yay tüm değişimlere, yeniliklere ve ortamlara ayak uydurabilirken Aslan burcu bu konuda biraz zorlanabilir. Fikirlerinin, düşüncelerinin ve isteklerinin değişmesi kolay olmayacaktır. Bir şey istemişse elde etmek için çok ısrarcı davranabilir. Yay burcu akademik, Aslan ise daha çok sportif ve sanatsal bir yapıya sahiptir. Bu birliktelik büyük ihtimalle bilgi ve eğlencenin birleşimi olacaktır.

Aslan burcu diğer ateş grubu burçları olan koç ve yay gibi yüksek bir egoya sahiptir. Yay aslan uyumu çoğu zaman sorunsuz olsa da egosu sizi rahatsız edebilir. iyi yanı aslan burcunun egosu sürekli beğenilme üzerine kuruludur. “Benim her istediğim olmalı, ben ne dersem o olur” şeklinde değildir. Aslan burcu ile birlikte olduğunuz andan itibaren eğer bu yönünü uygun bir seviyeye çemememişse sürekli kendisini anlatıp sizden taktir beklediğini göreceksiniz. Yaptığı herşeyin temelinde farkedilme dürtüsü vardır. Başkaları tarafından farkedilip taktir edilebilmek için her yolu deneyecektir

Aslan Burcu Cömerttir

Aslan burcu Yay burcuna göre daha cömert bir yapıya sahiptir. Tüm imkanlarını birlikte olduğu insanları memnun edebilmek için kullanır. Bu yönüyle çok şanslı olduğunuzu söyleyebiliriz. Ancak doğum haritasında farklı etkiler almamışsa beğenilme ve ilgi çekme dürtüsünden dolayı maddi durumu ne olursa olsun lükse kaçan bir yaşamı vardır.

Temel hedefi “dikkat çekmek” olduğu için herşeyin en göze çarpanına yönelir. Fiyatlarına çok fazla dikkat etmez. Beğenir, başkalarının beğeneceğinden emin olur ve satın alır. Dışarıda yemek yediğinizde temel amacı, açlığınızı gidermekten ziyade sizi görkemli ve gözalıcı bir ortama sokarak sizin taktirinizi toplamak olacaktır.

Para harcama konusunda her ikinizde dikkatli olmadığınız için çevreniz tarafından sık sık uyarılmak zorunda kalabilirsiniz. Yay ve aslan burcu uyumu, size geniş imkanlar sunsa da; sık sık bütçenizi kontrol etmek zorunda kalabilirsiniz.

Aslan burcunun çocuksu yanları ve egosu sizi rahatsız etmeyecekse çok eğlenceli bir yaşamınız olacağına emin olabilirsiniz. Ancak unutulmaması gereken çok önemli bir nokta var. Aslan burcunu eleştirirken aşırıya kaçar veya çok değer verdiği gururuna dokunursanız bir anda kükreyerek ormanın içinden çıkıp gelmiş bir aslanla yüzleşmek zorunda da kalabilirsiniz.

Yay Aslan Uyumu, “İletişim Uyumu”

Yay Aslan iletişim uyumu nasıldır? Yay ve Aslan arasında İletişim sorunu yaşanır mı?

Yay Aslan uyumu çoğu zaman sorunsuz bir ilişkiyi beraberinde getirir. Ancak her ilişkide olduğu gibi bu birliktelikte de her iki tarafın birbirlerinin farklılıklarına saygı duymaları çok önemlidir. Yay burcu, Aslan burcuna göre bilgi birikimi ile ön plana çıkar. Bir arada iken felsefi bir sohbet oluşması Aslan burcunun doğum haritasında alacağı etkilere bağlıdır. Belki aslan burcu ile akademik bir tartışma yaşamayabilirsiniz ancak sohbetlerinizin çok eğlenceli geçeceğine emin olabilirsiniz.

Yay aslan iletişimindeki en hassas nokta Aslan burcunun hemen her konuyu bir şekilde “beni farket, beni gör, beni taktir et, yaptığım esprilere gül” noktasına getirmesidir. Benzer durum sizin içinde “bilgiliyim, çok yer gezip gördüm, çok insan tanırım, olayları çok iyi değerlendiririm” şeklinde ortaya çıkar. Herkeste varolan, “ben” kavramının ön plana çıkması her ikinizde farklı şekillerde yansır. Bu gerçeği gözardı etmeden hareket eder ve farklılıkları olumlu şekilde değerlendirebilirseniz iletişiminizde fazla sorun yaşanmayacaktır.

Siz bilginizle, aslan ise sanatsal ve eğlenceli yönü ile birbirinizde eksik olan yanları doldurabilirsiniz. Aslan size, her an nasıl ve ne şekilde eğlenilebileceğini öğretebilecek bir donanıma sahiptir. İkiniz bir arada iken “ne konuşsak” sorunu yaşamanız çok zordur. Siz hiçbir şey yapmasanız da aslan mutlaka bir şeyler bulacaktır.

Aslan burcu girdiği her ortamda ilgi odağı olmak ister. Bu yönüyle sizin daha farklı çevreler edinmenize yardımcı olacaktır. Siz de her zaman insanlarla iç içe olduğunuz için siz ona akademik çevre, aslanda size sanatsal bir çevre sunabilir.

Yay Aslan Uyumu “Cinsel Uyum”

Yay ve Aslan burcu cinsel yönden ne kadar uyumludur? Yay Aslan cinsel uyumu ilişki için tatmin edici olabilir mi?

Yay ve aslan burcu uyumu cinsel yaşamla doruk noktasına çıkacaktır. Yay aslan cinsellik uyumu için birlikteliğin zirve noktası diyebiliriz. Aslan burcu Güneş etkisinde olduğu için son derece enerjik bir yapıya sahiptir. Aslan size, cinsel yaşamın ne kadar eğlenceli olabileceğini gösterecektir. Aslan genel olarak hükmedici olsa da bunu koç burcu gibi bariz bir şekilde göstermez. Bir şeyler yapılmasını istediğinde bunu sizi rahatsız edici bir şekilde dile getirmeyecektir. Aslan burcunun tek amacı eğlenmek, eğlendirmek ve ilgi görmektir. Cinsel yaşamınız bu nedenle hiçbir zaman monotonlaşmayacaktır.

Hem yay burcu hem de aslan burcu ateş elementi olmalarından dolayı yüksek enerjilerinin etkisi ile ya sporla ilgilenirler veya hareketli bir yaşamları olur. Bu hareketliliği cinsel yaşamınızda da her zaman görebilirsiniz.

Yay Aslan ilişkisi kısaca nasıldır? Hareketli, eğlenceli, enerjik, sosyal ve güzel bir birliktelik.

Yay Aslan Uyumu için dikkat edilmesi gereken önemli noktalar:

  • Aslan burcu gururlu bir burçtur. Eleştirirken bu özelliğini hiçbir zaman unutmayın. Belki sizi sevdiği için her zaman tepki vermeyebilir ama sinirlendiğinde ses seviyesi çok yükselecektir.
  • Aslan burcunun beğenilme arzusu fazla olduğu için bu özelliğini farkettiğinizde bir kaç övgü dolu sözle istediğinizi yaptırabilirsiniz. Ancak bu durumu farkettiğinde gurur meselesi haline getirebilir. Güzel bir birlikteliğiniz varsa istediklerinizi elde etmek için bu tür oyunları her zaman kullanmanıza gerek yok.
  • Aslan, beğenilmek için girdiğiniz ortamda herkesin dikkatini çekmek isteyebilir. Bu sizi daha az sevdiği anlamına gelmez. Kıskançlık yapıp kalbini kırmayın ancak gözünüzün üzerinde olduğunu bilmesinde de fayda var.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Yay ve Aslan burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Yay Aslan aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Yay aslan uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Yay burcu erkeği ve kadını

Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yay Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Yay Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Yay Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Aslan burcu erkeği ve kadını

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Aslan Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Aslan Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Aslan Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Yay Aslan Uyumu

29 Haziran 2019
AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.