Terazi Balık Uyumu, Teraziyle Balık Anlaşabilir mi?

Terazi Balık Uyumu, Teraziyle Balık Anlaşabilir mi?

Terazi Balık Uyumu

Terazi Burcu Balık Burcu Uyumu. Terazi ve balık nasıl anlaşır? Terazi Burcu ile Balık Burcu Anlaşabilir mi?

Terazi Erkeği Balık Kadını Uyumu veya Terazi Kadını Balık Erkeği Uyumu

 

Terazi Balık “Uyum Analizi”

Astrolojik verilerin birçoğu bu beraberliğin umutsuz olduğunu söylese de aslında bu ilişkinin yürümesi için bir çok sebep vardır.

Güçlü sezgilere sahip olan Balık burcunun hassas yapısı, sizin seviyeli yapınıza çok uygundur. İkinizde şiirden, müzikten, güzel sanatlardan zevk alırsınız. Balık hem sizinle birlikte dış dünyaya açılmak, hem de zaman zaman yalnız kalmak isteyecektir. Onun sizden uzaklaşmak için yalnız kalmak istediğini zannetmeyin, bu onun temel ihtiyaçlarından biridir. Arada bir yalnız kalıp, hassas sinir sistemini dinlendirmeye ve kendi kendini yenilemeye ihtiyacı vardır.

Terazi Balık Uyumu “İletişim”

İlişkinizde gerçekçi olan taraf sizsiniz, olaylara pratik çözümler getirebilirsiniz. Balık sevgiliniz ise size ilham verecek ve ufkunuzu açacaktır. Balık burcu duygusal ve romantiktir. Hayatın anlamı, dinler, başkalarının acıları ve onlara nasıl yardım edileceği hakkında konuşmak ister. Hava elementi olduğunuz için bu tartışmalar sizi heyecanlandırır. Balık bu konular hakkında sadece düşüncelerinizi değil duygularınızı da öğrenmek isteyecektir.

Fazla mantıklı ve analizci olmayın onu kaybedebilirsiniz. Balık insanı sizin gerçek duygularınızı hissetmek isteyecektir. Siz yüzeyde gördüğüne inanan mantıklı birisiniz, Balık ise görünenin altındaki ruhsal derinliklerle ilgilenen, sezgisel biridir.

Rüyaların, hayal dünyasının ve bilinçaltının yöneticisi olan Balık burcu sizi varlığından bile haberdar olmadığınız başka boyutlara götürebilir. Buna izin verirseniz iyi yönde değişebilirsiniz. Siz öncü nitelik taşıdığınız için yeni deneylere hazırsınız, Balık ise değişken nitelik taşıdığı için her duruma kolaylıkla adapte olabilir. Kendine yeterli zamanı ayırabilirse sizin lider olma isteğinizi kabul edecektir.

Hayatın manevi değerleri için yaşayan Balık insanı sizin gibi maddeci değildir. Balık ruh ve maneviyattır. Siz, para durumunuz iyi olduğunda pahalı bir tablo ya da mücevher alabilirsiniz. Aynı durumdaki Balık ise önce borçlarını öder, kalanı da ihtiyacı olanlara dağıtır. Ortak mal varlığınız ya da paranız tartışma konusu olabilir. Sizin güneşiniz Balık burcunun 8. evine yani ortak mal varlıkları evine düştüğü için bu konuda onları en çok siz etkileyebilirsiniz. Sevgili Terazi en azından emekliliği için para biriktirmesine yardımcı olmalısınız, Balık bunlara hiç önem vermez.

Terazi Balık Uyumu “Cinsel Uyum”

Yatakta ise size tattırdığı derin duygulardan çok etkileneceksiniz. Onun size olan ilgisi sizi saracaktır. Balık burcu insanı sadece beden yönüyle ele almaz. Asıl ilgilendiği ruhsal yönüdür. Cinsel yaşamınızda hem bedensel hem de ruhsal yönden tatmin olabilirsiniz.

Balık burcuna sahip olun, ona sıkı sarılın ve bu ilişkiye iyi bir şans tanıyın.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Terazi ve Balık burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Terazi Balık aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Terazi balık uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Terazi burcu erkeği ve kadını

Terazi Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Terazi Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Terazi Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Terazi Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Balık burcu erkeği ve kadını

Balık Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Balık Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Balık Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Balık Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Terazi Balık Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.