Terazi Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

İkizler Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir? Nasıl Etkilerim?

Terazi Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

Terazi burcu erkeği nasıl etkilenir? Terazi burcu erkeğini etkilemek ve aşık etmek için ne yapmak gerekir?

Bir terazi burcu erkeğine aşık olmuşsanız ve onu etkilemek istiyorsanız öncelikle terazi burcunun özelliklerini bilmeniz gerekir. Terazi burcu ev konumlarında 7. evi temsil eder. Yedinci ev evlilik, ilişkilerdeki denge, adalet, arkadaşlıklar, estetik ve güzel sanatları sembolize eder. İlişkilerimiz, ilişkilere bakış açımız, ilişkilerde beklentilerimiz ve kurulacak dengeler bu konumla ilgilidir.

Terazi Burcu Astrolojik Özellikleri

  • Ev Konumu: 7. ev
  • Yönetici Gezegeni: Venüs
  • Nitelikleri: Hava elementi ve Öncü

Terazi burcu erkeği aldığı etkilerle estetik ve iletişim becerileri yüksek bir erkektir. Venüs etkisinden dolayı sanata, estetiğe, güzelliğe ve ilişkilerdeki ahenge büyük önem verir. Temel ilkesi ise kendisi ile birlikte iletişim halinde olduğu herkesin dengesini korumaktır. Terazi burcu yaşamın estetik yönünü ve dengesini temsil eder. İletişim becerileri gelişmiş olduğu için çok sayıda arkadaşı olur ve sosyal ortamların aranılan simaları arasında yer alır.

Toplumun denge unsuru olduğu için sorunu olan insanların ilk başvurduğu kişiler arasında yer alır. İnsanların derdini dinler ve onlara çözümler sunmaya çalışır. Sanatla iç içedir. Güzel olan herşeye hayranlık duyar. Şık giyimlidir. Kiminle nasıl konuşulması gerektiğini çok iyi bilir. Bakışları, oturup kalkması, ses tonu ve yüz ifadeleri estetiktir.

Terazi Burcu Erkeğini Etkilemek İçin Kararlı Olun

Modayı yakından takip eder ve kendisine yakışanı iyi bilir. Diğer hava grubu burçları gibi sosyal ortamlar ve eğlence yerleri terazi erkeğinin müdavimi olduğu yerler arasındadır. Evde oturmak ve yalnız kalmak onlara göre değildir. En büyük sorunlarından biri kararsızlıktır. Doğası gereği bir konuda karar vermekte zorlanır. Bu konuda kendisine yardımcı olacak birilerine ihtiyaç duyar.

Öncü burçlar arasında yeraldığı için insanları harekete geçirir ve ilk adımları terazi erkeği atar. Konuşkan bir yapısı vardır ve elde etmek istediklerini konuşarak elde etmeye çalışır. Beyin dalgaları aktiviteyi temsil eden beta dalgaları ile özdeştir. Zihinsel yapısı iletişimin sanatsal bir şekilde ifade edilmesini kolaylaştırır. Ancak uzun süre bir kişiye veya konuya konsantre olmakta zorlanabilir. Aynı anda çok fazla şeye odaklanamaz. Sakarlığının nedenlerinden biri de budur. Çok fazla konuda konuşur, yaşadığı herşeyi tüm ayrıntılarına kadar paylaşır ve bu nedenle de biraz unutkan olabilir.

Terazi Burcu Erkeğini Evliliğe İkna Etmek!

Terazi burcu evlilik burcudur. Yaşamında iyi bir evlilik yapmak terazi erkeğinin öncelikleri arasında yer alır. Ancak iş yaşamı ve sosyal aktiviteleri yoğunsa içten gelen bu dürtüyü sürekli ertelemesine neden olabilir. Erteleme uzun sürdüğünde kendisini eksik veya yapması gereken bir şeyi yapmamış olmanın verdiği yaşamındaki eksiklik hissi ağır basmaya başlar. Eğer bir terazi erkeğine gerçekten aşık olmuşsanız onu evliliğe ikna etmek bu nedenle çok ta zor olmayacaktır. Aşk, onun için fırsat çıktığında nikah masasında imzalanması gereken bir evrak gibidir. İmzayı atmak için birinin kalemi uzatmasını beklemektedir.

Kıskanç bir yapıya sahipseniz terazi burcu erkeğinin size göre olmadığını bilmeniz gerekir. Sizinle evlendikten sonra da arkadaşları ile iletişime devam edecek ve telefon rehberine yenileri eklenecektir. Sabit nitelikli bir burçsanız özellikle su grubu burcundaysanız terazi erkeğinin neden bu kadar çok arkadaşa ve insana ihtiyaç duyduğunu hiçbir zaman anlayamabilirsiniz. Yeterince sabrınız varsa ancak yaşlandığında ve etrafındaki insanlar azaldığında başbaşa kalma imkanı bulabilirsiniz.

Terazi Burcu Erkeği Hangi Burçlarla Uyumludur?

Terazi burcu hangi burçlarla uyumludur? Hangi burçlarla daha iyi anlaşabilir?

Uyum konusunda burcun bulunduğu grup ve nitelikleri önemlidir. Öncelikle grup ve nitelik yönüyle değerlendirelim

Uyumlu Olduğu Hava Grubu Burçları

  • İkizler Burcu
  • Terazi Burcu
  • Kova Burcu

Öncü Yönüyle Uyumlu Olduğu Burçlar

  • Koç Burcu (Ateş grubu)
  • Oğlak Burcu (Toprak grubu)
  • Yengeç Burcu (Su grubu)
  • Terazi Burcu (Hava gurubu)

Terazi burcu erkeğinin uyum sağlayabileceği kadınlar hava grubu burçlarıdır. Onlar içerisinde özellikle kendisi gibi Merkür etkisi altında bulunan İkizler burcu kadınları onun için ideal olabilir. Bunun dışında diğer hava grubu burçları olan Kova burcu kadını da sorun yaşamayacağı burçlar arasındadır. Yengeç burcu kadını terazi burcuna göre evcimendir ancak aldığı özellikler iletişim becerilerini geliştirmişse iyi bir eş olacaktır. Oğlak burcu kadını ile üretkenliği artar. Koç burcu kadı daha sert niteliklere sahiptir. Doğum haritalarındaki konumlar birlikteliğin nasıl bir süreç izleyeceğini büyük oranda belirleyecektir.

Terazi burcunun tüm burçlarla olan uyum analizlerini Terazi Burcu Uyumu linki altında bulabilirsiniz.

Terazi Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanır?

Terazi burcu erkeği yapısı gereği estetik ve güzel olan herşeyden hoşlanır. Onun için iyi bir aşk, estetik ve güzel bir kadınla hayatın her anını dolu dolu yaşayabileceği akışkan bir zaman kavramı gibidir. Terazi erkeği gördüklerine ve işittiklerine dayanarak güzel olanı arar. Duyulan sesler ve görülenler renkli, canlı ve estetik olmalıdır.

Terazi erkeği için yaşam, ne kadar çok insan tanıdığı, birlikte olduğu insanlardan ne kadar etkilendiği ve edindiklerinin yaşamını ne kadar renklendirdiği ile doğru orantılıdır.

  • Sosyal ortamlarda bulunmak
  • Işıltılı bir yaşam
  • Gezmek
  • Eğlenmek
  • Sohbet etmek
  • Tanımadığı ortamlara girerek yeni insanlar tanımak
  • Sanatsal aktivitelere katılmak
  • Huzurlu ve sevgi dolu bir ortamda bulunmak

ve yaşamına denge katan herşey terazi erkeğinin hoşuna gider. Terazi erkeği kavgadan, gürültüden, kırgınlıklardan ve ikili çatışmalardan nefret eder. Onun uyuma ve dengeye ihtiyacı vardır. Onu çok gerekmedikçe bağırırken veya kavga ederken görmeniz çok düşük bir ihtimaldir. O bir korkak değildir, sadece yaşamında dengesini bozacak sert tartışmalara izin vermek istememektedir.

Tüm bunları onunla birlikte yapabilecekseniz ve onunla birlikte göreceğiniz sayısız kadına tahammül edip küçük flörtlerini yanlış anlamayacaksanız ve estetik anlayışına katkı sağlayabilecekseniz sizden de hoşlanacaktır.

Terazi Erkeğini Etkilemek İçin Paylaşımcı Olun

Terazi burcu erkeği hava unsuru olduğu için insanlarla iç içe olmayı sever. Konuşmak, yaşadığı herşeyi paylaşmak ve deneyimlerini anlatmak onun için nefes alıp vermek kadar gereklidir. Terazi burcu erkeği nasıl etkilenir? Dinlemek ve yaşadığınız deneyimleri paylaşmak onu çok etkileyecektir.

Terazi Erkeği Venüs etkisi altında olduğu için güzel bir giyim tarzına sahip, konuşmasını ve ses tonunu ayarlamasını bilen bir insan olmalısınız. Göze hoş gelen tüm kadınlar ilgisini çeker, herkesle tanışır ve konuşur ancak güzelliğinizi sanat ve estetikle buluşturamazsanız bir sonraki adımı atmayacaktır.

Terazi burcu erkeği sosyal bir erkektir. Kısıtlanmaya ve dayatmalara gelemez. “Onunla ne işin var, o kadınla görmüşler, o kadın senden ne istiyor, hayatında kaç kadın var” gibi sözler terazi burcu erkeğine göre değildir. Terazi erkeği daha fazla insanla içli dışlı olabilmek için çoğu zaman çocuksu bir flörtçü gibi davranır. Bu gibi durumları hoş karşılamanız gerekir.

Terazi burcu erkeği nelerden hoşlanır, nelerden hoşlanmaz?

Terazi Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanmaz?

Terazi burcu erkeği nasıl etkilenir? Terazi burcu erkeğini etkilemenin yolları nelerdir? Bunun için en son yapmanız gerekenler hoşlanmadıkları listesinde yer alanları yapmanızdır.

Terazi erkeği kısıtlanmaktan ve hareketsiz kalmaktan nefret eder. O kabına sığmaz sosyal bir erkektir. Yaşamını, mümkün olduğunca sosyal aktivitelerle, eğlencelerle ve tanıyacağı insanların yaşamına katacağı renklerle güzelleştirmeye çalışır.

  • Uzun süre aynı yerde durmaktan
  • Eşit olmayan tavır ve tutumlardan
  • Adil olmayan yaklaşımlardan
  • Ayrımcılıklardan
  • Sürekli aynı insanlarla birlikte olmaktan
  • Sessizlikten ve durağanlıktan
  • Estetik olmayan herşeyden
  • Kısıtlanmaktan ve birlikte olduğu insanlarla yargılanmaktan
  • Göze ve kulağa hitap etmeyen hiçbir şeyden hoşlanmaz.

Her insan doğuştan gelen özelliklerini geliştirmeye açık olduğu sürece mutlu olacaktır. Terazi erkeğini, kendi kalıbınıza sığdırmaya çalışmayın çünkü ne yapıp edip oradan bir çıkış yolunu mutlaka bulacaktır. Sizin hoşunuza gitmeyebilir ama onun hoşuna giden hiçbir şeye dokunmayın.

Terazi Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Terazi burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? Terazi erkeği nasıl bir kadınla birlikte olmak ister?

Terazi erkeği kendisi gibi estetiğe önem veren, renkli, konuşkan ve sosyal olan kadınlardan hoşlanır. Ancak romantik anlar için onu zaman zaman başbaşa kalabileceğiniz özel alanlara çekmelisiniz. Onun gibi ışıltılı ve hareketli bir yaşam sürmeli ve her düşünceyi, her hissi kelimelerle ifade etmelisiniz. Eğer bir su grubu kadını iseniz O sizin iç dünyanızda olup bitenleri hissedemez. Onun empati yeteneği sizin kadar gelişmemiştir. Venüs insanı için estetik ve güzelliğin sezgilerle değil duyularla algılanması daha önemlidir.

Bir terazi erkeğini etkilemek istiyorsanız “estetik ve güzel” kelimelerinin yaşamdaki fonksiyonunun ne olduğunu iyi biliyor olmalısınız.

Genel olarak terazi burcu erkeğinin hoşlandığı kadın profilini,

  • Güzel,
  • Estetik
  • Hoşsohbet,
  • Işıltılı,
  • Romantik,
  • Sosyal,
  • Güler yüzlü,
  • Konuşkan,

kelimeleri ile ifade edebiliriz. O bir kadına baktığında görmek istediği şey güzellik ve estetiktir. Gözlerinizde okumak istediği şey ise “Romantik bir peri masalında hoş bir müzik eşliğinde bir akşam yemeğine ne dersin” olmalıdır. Ve bunu gülümseyerek sunmalısınız.

Güzel bir kadınla, romantik bir müzik eşliğinde güzel bir akşam yemeğinden daha güzel ne olabilir ki!

Terazi Burcu Erkeği Nasıl Fizikli Kadınlardan Hoşlanır?

Terazi erkeğinin hoşlandığı kadınların fiziği nasıldır? Görünüş olarak nasıl kadınlardan hoşlanır?

Terazi burcu erkeği şık giyinen ve bakımlı bir erkektir. Aynı şeyi karşısındaki kadından da bekleyecektir. Fiziksel olarak estetik, gözüne hitap edecek şıklıkta giyinebilen ve bakımlı kadınlardan hoşlanır.

Terazi burcu erkeği ile birlikte yaşamak istiyorsanız kendinize iyi bir diyetisyen bulmanızı öneririm. Çünkü O, kilo sorunu olan kadınlarla arasına mesafe koyacaktır.

Ev ortamında ve yaşamda dağınıklık, hava grubu burçlarının doğallığıdır. Ancak bu dağınıklığın evin estetiğini bozmasını kabullenemez. Özellikle sık sık gelecek olan misafirlerini ağırlamak için evin her an düzenli olmasını ister. Terazi burcu erkeği nasıl etkilenir? Terazi erkeği için can alıcı nokta estetik ve güzelliğin yaşadığı ortama ve çevreye ne kadar hakim olduğudur.

Terazi Burcu Erkeğini Nasıl Etkilerim?

Terazi erkeğini nasıl etkilerim, terazi burcu erkeğini etkilemek için neler yapabilirim?

Buraya kadar olan bölümü okumuşsanız az çok zihninizde nasıl bir erkekle karşı karşıya olduğunuz konusunda fikir sahibi olmuşsunuzdur. Onu etkilemek için şu maddelere dikkat etmelisiniz,

  • Her zaman şık olmaya özen gösterin
  • Sosyal faaliyetlere ve etkiliklere katılırken onunla birlikte olun
  • Romantik müziklerden oluşan bir albüm oluşturun
  • Yaşadıklarınızı onunla da paylaşın
  • Renkli bir yaşamınız ve bu yaşamı destekleyen renkli kıyafetleriniz olsun
  • Terazi burcu erkeğini sık sık bir yerlere gitmek için davet edin
  • Onun en yakın arkadaşı olun
  • Adil ve dengeli olun
  • Kararlı olun çünkü kararsızlık terazi erkeği için en büyük sıkıntıdır

Terazi Burcu Erkeğini Kendime Nasıl Aşık Edebilirim?

Terazi burcu erkeği nasıl baştan çıkarılır? Nasıl tahrik edilir? Terazi erkeğini baştan çıkarmak için neler yapmak gerekir? Terazi erkeği nasıl aşık edilir? Terazi erkeğini etkilemenin yolları nelerdir?

Terazi burcu erkeği hayatı estetik açıdan ele alır. Güzel ve şık olan herşey ilgisini çeker. Herşeyin dengede olduğu ve kararsızlık yaşamayacağı ikili ilişkiler ister.

  • Terazi erkeği sosyal bir erkek olsa da romantiktir. Ona ne kadar romantik olduğunuzu gösterin.
  • Şık kıyafetler, tebessümün eksik olmadığı bir yüz ifadesi ve güzel bir sohbet ilgisini çeker.
  • Anlaşılmamak veya yanlış anlaşılmak onu endişelendirir. Onu anladığınızı gösterin.
  • Hava grubu olduğu için gün içerisinde anlık farklı ruh hallerine bürünebilir ona ayak uydurmaya çalışın.
  • Terazinin dengeye ihtiyacı vardır. Dengeli, hoşgörülü ve kararlı olun. Hemen dikkatini çekecektir.
  • Kararsızlık yaşadığında ona doğru karar almasında yardımcı olun.
  • Onu romantik bir film izlemek için sinemaya davet edin.
  • Her hareketinizle zarif bir kadın olun.
  • Akşam mum ışığında romantik  bir müzik eşliğinde akşam yemeği onu çok etkileyecektir.
  • Terazi erkeğini tahrik etmek için öncelikle romantik sözler ve kıyafetlerden başlayın.

Zarafet, gün doğumunda perdeye vuran günün ilk ışıkları gibidir. Hem ısıtır hem de yalnızlığı paylaşır. Alna konan sıcak bir buse ile beslenir.

Kısaca, Terazi erkeği nasıl baştan çıkarılır?

  • Evli değilseniz evlilikten ve sıcak bir yuvadan bahsedin,
  • Ona ne kadar yakışıklı ve çekici olduğunu söyleyin,
  • Şık giyinin, yüzünüzde gülüşü eksik etmeyin,
  • Kararlı ve karizmatik olmaya çalışın,
  • Görebileceği her yere sevgi notları bırakın,
  • Kıyafetlerinizi can alıcı renklerden seçin,
  • Ay ışığı altında romantik bir yemek kalbini açacaktır.
  • Yastığının üzerine, aynaya, kıyafetlerinin cebine sevgi notları bırakın,
  • Sevgi ve aşk sözcüklerini kulağına fısıldayın,
  • Onu her zaman şaşırtın,
  • Aşk kitaplarından satırlar okuyun,
  • Sosyal medya hesaplarına gülüşünüzü gönderin.

Terazi Burcu Erkeği Hoşlandığını Nasıl Belli Eder?

Terazi erkeğinin sizden hoşlandığını nasıl anlayabilirsiniz? 

Bir Terazi burcu erkeği sizden hoşlanmışsa yakın çevresine sizden gözleri ışıldayarak bahseder. Ailesine, arkadaşlarına ve tanıdığı herkese sizi anlatır. Henüz size söylemeden etrafınızda size karşı oluşturduğu bir sevgi halkası oluşturur.

Size kendisini ispatlamaya, ilginizi çekecek özelliklerini göstermeye ve anlatmaya çalışır. Bu sayede sizin tepkinizi ölçerek stratejiler geliştirir. Yeterli veri topladığında sizi övgü dolu sözlerle yüceltmeye başlar. Sizi öyle şımartır ki ondan başka hiç kimsenin size o kadar güzel sözler söyleyemeyeceğini düşünmeye başlarsınız.

Terazi burcu sözcükleri çok güzel kullanır. Hangi kelimenin nasıl etkileyeceğini çok iyi bilir. Sizi anlatan her cümlesi kalbinize inen çiğ taneleri gibi olacaktır.

Ve hazır olun, sizi tanıştırmak için can attığı çok sayıda arkadaşı olacaktır.

Terazi Burcu Erkeğine Alınabilecek Hediyeler

Terazi burcu erkeğine hangi hediyeler alınabilir? Terazi erkeği hangi hediyelerden hoşlanır?

Terazi erkeğinin özelliklerini gözönünde bulundurarak kendisine aşağıdaki hediyelerden biri seçebilirsiniz.

  • Deri kaplı bir not defteri
  • Moda güneş gözlükleri
  • Sportif sırt çantaları
  • Parfüm çeşitleri
  • Romantik ve macera filmlerine biletler
  • Konser biletleri
  • Hafta sonu sürpriz tatil beldelerine rezervasyonlar
  • Şık bileklikler
  • Sosyal medyayı takip edebilmesi için iyi bir cep telefonu
  • Fotoğraf makinesi
  • Biblolar ve küçük süs eşyaları
  • Sürpriz akşam yemekleri için şık restoranlara davetler

Evlilikte Terazi Erkeginin Zaafları Nelerdir?

  • Beğenilmeyi sever. Başkalarından gelecek beğenilere hayır demez.
  • Estetik güzelliği olan herkesi sevebilir.
  • Ahlaki yapısına bağlı olarak tam bir avcı olabilir.
  • Güzel, estetik, sanatsal ve aşk kokan birlikteliklere kendisini kolayca kaptırabilir.
  • Evlilik onu başkaları ile ilgilenmekten her zaman alıkoyamayabilir.
  • Derdini dinlediği birine bağlanabilir.
  • Romantik yemeklere hayır diyemez.
  • Güzel bir hediye onu her zaman etkiler.

Not: Burç etkileri ve özellikleri sadece bir rehberdir. Aynı burca sahip her insanın aynı özelliklere sahip olması, benzer durumlarda aynı tepkileri vermesi beklenmemelidir. Doğum haritamızda 12 ev konumu bulunur ve bu konumların her biri farklı burç ve gezegen konumlarına sahip olacağı için her konuda vereceğimiz tepki güneş burcuna uygun olmayacaktır. Burç etkileri bir dürtü ve insanın içine doğan ilk tepkiyi belirler. Ancak alınacak kararlar büyük oranda irade ile şekillenir. İradenin alacağı kararlarsa aile eğitimi, çevre etkisi ve kişinin kendisini hangi yönde geliştirdiği ile ilgilidir. Burç uyumları iyi olduğu halde mutsuz, uyumsuz olduğu halde mutlu olan çok sayıda çift vardır. Sabır, sevgi ve saygının değişim gücü olduğu unutulmamalıdır.

Bu konuda ayrıntılı bilgiler için aşağıdaki konulara bakabilirsiniz.

Doğum Haritasına Göre Meslek Seçimi

Doğum Haritasında Ruhsal Yetenek Konumları

 

İlgili Konular:

Terazi Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

 

Terazi Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

24 Şubat 2020

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 1 Nisan 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 4 YORUM
  1. Marika dedi ki:

    Çok teşekkürler yazıyı okumadan önce neden böyle davranıyor diye kızıp duruyordum ona. Burç uyumunun bu kadar etkili olduğunu hiç bilmiyordum. Şimdi kendime mi kızayım ona mı kızayım bilemedim.

    1. Akrep dedi ki:

      Rica ederim. Doğru kararlar verip uyumlu bir birliktelik yaşamanızı dilerim.

  2. Kiss dedi ki:

    Merhaba, aylar evvel ayrıldığım terazi burcu eski sevgilimle şuan arkadaşız ve ben su grubuyum. Aylardır kafamda dönüp duran tüm soru işaretlerine bu sitede yazanlar sayesinde cevap buldum. Sahiden Allah razı olsun. Pekçok sitede yazan zırvalara hic benzemiyor yazılarınız çok özgün ve anlatımınız çok samimi. Artık kiminle dans ettiğimi çok daha iyi biliyorum ve ne yapmam gerektiğini daha doğrusu neyi yapmamam gerektiğini iyi anladım. Her sey icin teşekkürler site HARİKA.

    1. Akrep dedi ki:

      Rica ederim. Fayda görmenize çok sevindim. Yazılar bilgi, gözlem ve deneyimle bağlantılı olduğu için doğrulara daha yakın. Herkes için birebir olanı tutturmak zor. Mümkün olduğunca genelleme yaparak en doğru olanı sunmaya çalışıyoruz. Birileri faydalanıp doğru kararlar alabiliyorsa mutlu oluyoruz.

      Yazılan herşeyin bir sorumluluğu var, kimseyi yanlış yönlendirmek istemeyiz. Bilginin sorumluluğu herşeyden daha fazla. Mümkün olduğunca doğrulara en yakın olanı; birilerinin mutluluğu için aktarmaya çalışıyoruz.

      Allah sizin için hayırlı olanı gönlünüze düşürsün.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.