Terazi Başak Uyumu, Teraziyle Başak Anlaşabilir mi?

Terazi Başak Uyumu, Teraziyle Başak Anlaşabilir mi?

Terazi Başak Uyumu

Terazi Burcu Başak Burcu Uyumu. Terazi ve başak nasıl anlaşır? Terazi Burcu ile Başak Burcu Anlaşabilir mi?

Terazi Erkeği Başak Kadını Uyumu veya Terazi Kadını Başak Erkeği Uyumu

 

Terazi Başak “Uyum Analizi”

Estetik yönleri ön plana çıkan Terazi burcu ile kendisini yaptığı işlere adayan ve titiz yapısı ile bilinen başak burcu, gruplarının farklı olmasından dolayı astrolojik olarak birbirlerine uyumlu değillerdir ancak bu tümüyle uyumsuz oldukları anlamına da gelmeyecektir.

Sevgili Terazi sizi Başak burcunun güzel konuşması, organizasyon yeteneği, görgülü yapısı ya da hoş stili çekmiş olabilir. Astrolojik olarak pek uyumlu bir çift sayılmazsınız. Başak, toprak siz Terazi ise hava elementisiniz, bu iki gurup birbiri ile uyumlu değildir.

Gene de birbirinizle paylaşacak çok hoş ortak özellikleriniz vardır. Başak insanının gerçekçi ve pratik oluşu Terazi’nin hoşuna gider. Terazi burcunun her şeyi analiz etme huyu da Başak burcunun hoşuna gider, kendisi de zaten böyledir. Sizler her şeyi fazlası ile analiz edersiniz. İkinizde kaliteli, abartısız giyimden hoşlanır, buna harcadığınız paraya acımazsınız.

Aranızdaki en büyük fark Başak insanının çalışarak, Terazi insanının ise eğlence ile mutlu olmasıdır. Terazi, Başak burcunun çalışkanlığından biraz etkilense, Başak ise Terazi gibi her şeyi hafife alıp, gevşemeyi öğrense iyi olur. Bu Başak için kolay olmayacaktır. Başak insanı titizliğini takıntıya dönüştürebilir, bu da sizi çıldırtacaktır.

Terazi Başak Uyumu “İletişim”

Başak burcu birlikte yaşadığı insanları ve hayatında olup biten herşeyi incelikle ele alır. Tüm ayrıntıları elindeki büyüteçle titiz bir şekilde inceler. Bu kadar yoğun bir incelemeden sonra da doğal olarak eleştirecek çok şey bulur. İkiniz arasındaki en büyük sorunlardan biri başağın sizi sürekli eleştirmesi olabilir. Eğer doğum haritanızda yaptığınız işlerle ilgili ayrıntılara inme özelliğiniz yoksa Başak burcu sizi sürekli eleştirmek ve bir şeyleri düzeltmeniz konusunda uyarmak zorunda kalacaktır.

Titiz olması temizlik ve sağlık konusunda da size göre abartıya kaçan yönlerinin ortaya çıkmasına neden olabilir. Siz hava burcu olduğunu için bu kadar ayrıntıya inemezsiniz. Sizin için yaşam bulutların üzerinden süzülmek gibidir. Oysa başak burcu bulutu oluşturan her bir buhar taneciği ile yakından ilgilenir.

Bu sorunları aşabilirseniz her ikinizde canlı ve neşeli olabilirsiniz. Sohbet etmekten, bir şeyleri analiz etmekten ve dışarı çıkıp birlikte eğlenmekten keyif alırsınız.

Terazi Başak Uyumu “Cinsel Uyum”

Yatakta Başak burcu oldukça konuşkandır ama oyuncu değildir. Onu gevşetmelisiniz, bu sizin için zor olmayacaktır. İkinizde duygusal olmadığınız için birbirinizin duygularını açığa çıkarmasına yardımcı olamazsınız. Bu da ilişkinizin sıkıcı olmasına sebep olabilir. Beraberliğiniz daha çok kafa uyumuna dayanır.

Hoş sohbetleriniz, canlı tartışmalarınız olur. Gene de bu yeterli olmayacaktır. Mum ışığında, çalıştığınız şirketlerin mali bütçelerini veya dünyadaki ekonomik gidişatı ne kadar konuşabilirsiniz ki? Başak burcu keskin zekalı ve entelektüeldir. Sadece zekalarınızla değil, fiziksel olarak da birbirinizi etkilemenize izin verin. Birbirinizin eksiklerini tamamlayabilirsiniz.

Üzülmeyin! Doğum haritasında Başak burcunun Venüs’ü Terazide ise veya yıldız haritanızda başka uyumlu gezegenler varsa bu ilişki muhteşem olabilir. Burç uyumlarının sadece güneş burcuna dayalı olduğunu unutmayın. Yavaş olun ve birbirinizi iyi tanımaya bakın. Onun sizin için uygun olup olmadığına karar verebilmek için ilişkinize bir şans verin.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Terazi ve Başak burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Terazi Başak aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Terazi başak uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Terazi burcu erkeği ve kadını

Terazi Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Terazi Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Terazi Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Terazi Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Başak burcu erkeği ve kadını

Başak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Başak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Başak Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Başak Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Terazi Başak Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. seçkin dedi ki:

    Terazi kadını ve Başak erkeği uyumuna bir bakış atayım çünkü yeterince deneyimleme imkanı buldum

    Terazi kadınları ile Başak erkekleri arasında iyi bir uyum olabilir. Başak erkekleri, planlı ve düşünceli kişiliklerine sahiptirler ve bu, Terazi kadınlarının dengeli ve adil kişilikleri ile uyumlu olabilir. Ayrıca, Başak erkekleri, kararlı ve sorumlu kişiliklerine sahiptirler ve bu, Terazi kadınlarının inatçı ve kararlı kişilikleri ile uyumlu olabilir. Başak erkekleri ayrıca düşünceli ve duyarlı kişiliklerine sahiptirler, onlar Terazi kadınlarının duygusal ve sevecen kişilikleri ile iyi bir uyum sağlayabilirler. Ancak, Başak erkeklerinin analitik ve maddi odaklı kişilikleri nedeniyle, bazen Terazi kadınlarının estetik ve sanatsal ihtiyaçlarını anlamada zorluklar oluşabilir. Bu nedenle, Başak erkekleri ile Terazi kadınları arasındaki ilişki, iletişim ve anlayış ile iyi çalışılması gereken bir ilişkidir.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.