Oğlak Kova Uyumu, Oğlak Burcu ile Kova Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Kova Uyumu, Oğlak Burcu ile Kova Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Kova Uyumu

Oğlak Burcu Kova Burcu Uyumu. Oğlak ve kova nasıl anlaşır? Oğlak Burcu ile Kova Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Erkeği Kova Kadını Uyumu veya Oğlak Kadını Kova Erkeği Uyumu

 

Oğlak Burcu Kova Burcu “Uyum Analizi”

Oğlak Kova İlişkisi Nasıldır?

  • Zor
  • Zorlayıcı Farklılıklar
  • Tatminsizlik
  • Akıl-Kalp Çıkmazı
  • Amaçlardaki Farklılıklar
  • Uyumsuz

Oğlak Kova İlişkisi ve Farklılıklar

Oğlak burcu toprak, Kova burcu ise hava unsurudur. Siz herşeyi derinlemesine yaşamak, hissetmek ve zirveye ulaşmak istersiniz. Kova burcunun bu tür kaygıları yoktur. Sizin yaşamınız da sorumluluk ve disiplin önemli iki unsurdur. Kova burcu herşeyi kendi kurallarına göre düzenler. Siz topluma, kurallara ve geleneklere bağlı bir insansınız. Kova burcu ise herşeyi sıfırlayıp yeniden inşa etmeyi hedefleyen yenilikçi bir insandır. Oğlak burcu subjektiftir. Kova burcu ise objektif bir bakış açısına sahiptir.

Oğlak burcu iç disiplini, Satürn’ün zorlayıcı etkilerini, sorumluluğu ve düzeni temsil eder. Kova burcu ise başına buyruk olmayı, özgürlüğü ve yeniliği temsil eder. Burçlar arasındaki farklılıklar doğal olarak birbirlerinin ilgilerini çeker. Bir Oğlak kova gibi rahat olmayı, Kova’da oğlak gibi disiplinli ve olgun olmayı isteyebilir. Farklılıkların güzellikleri kısa süreli birlikteliklerde ortaya çıkar ancak evlilik gibi uzun süreli birlikteliklerde çiftlerin “farklı özelliklere saygı” anlayışını yakalayamamaları büyük sorunlara neden olacaktır. Oğlak kova uyumu bu yönüyle zordur.

Oğlak Kova Uyumu, “İletişim Uyumu”

Oğlak burcu için amaçlar çok önemlidir. Bir insanla olan birlikteliği belirlediği hedefler çerçevesinde gerçekleşir. Attığı adımlar hedefleri ile bağlantılı olduğu için iletişim onun için doğal bir ihtiyaç değil gerekliliklerin sonucudur. Kova burcu ise hava unsuru olduğu için doğal olarak herkesle iletişim halindedir. Çok sayıda arkadaşı vardır. Yeni insanlar tanımak ve birlikte eğlenmek yaşamının bir parçasıdır.

Oğlak burcu ile Kova burcu iletişim uyumu tanışma dönemlerinde farklılıklardan dolayı ilgi çekici olabilir ancak uzun vadede her ikisi içinde sorunlu olma potansiyeli taşır. Oğlak burcu öncü, Kova burcu ise sabit özelliklere sahiptir. Oğlak amaçları için insanları organize edip yönlendirir. Kova burcu ise savunduğu değerlerden ve yaşam standartlarından ödün vermez. Oğlak burcu doğum haritasında farklı etkiler almamışsa kova burcuna göre daha sessiz kalır. Öncü özelliği hava unsurları gibi sosyal yaşamla ilgili olmadığı için kova burcunu kontrol etmekte zorlanacaktır.

Kova burcu sabah kalktığın gülümseyecek, Oğlak burcu ise yüzündeki soğuk ve donuk ciddiyetle bu gülümsemeyi söndürecektir. Kova, sohbet ederken, yürürken, bir iş yaparken, eğlenirken ve yaşamının çoğu anında gülümser ve zekice esprilerle etrafındaki insanları da neşelendirmeye çalışır. Oğlak burcu sert etkiler almamışsa bu akıma kendisini kaptırıp eğlenebilir ancak kova burcu gibi sosyal bir burca ayak uydurmakta zorlanacaktır.

Oğlak Kova Uyumu “Cinsel Uyum”

Oğlak ve kova burcu cinsellik uyumunda nasıldır? Oğlak kova cinsel yönden uyum sağlayabilirler mi?

Oğlak burcu toprak unsurudur. Dokunmak, hissetmek ve derinden algılamak ister. Kova burcu ise hava elementi olduğu için oğlak burcunun derinlik olarak kabul ettiği şeyleri sadece “eğlence” olarak kabul eder. Oğlak burcu için algılamak, sevmek, sevilmek, doyum gibi ifadelerin kova burcu için çok fazla bir değeri yoktur. Kova burcu kalbi ve duyguları ile değil aklı ile hareket eder.

Cinsel yaşamları tümüyle renksiz geçmeyecektir ancak her iki tarafta birlikte oldukları sürece her zaman “bir eksiklik var” diyeceklerdir.

Oğlak Kova ilişkisi kısaca nasıldır? Siz zor olanı seversiniz eğer yeterince sabırlı iseniz farklı ve sizi zorlayıcı bir birliktelik olacaktır.

Oğlak Kova Uyumu için dikkat edilmesi gereken önemli noktalar:

  • Kova burcunun yüzündeki gülümsemenin bitmemesi çok önemlidir. Onu özgür bırakın. Baskıya tahammülü yoktur.
  • Kova burcu sizi gibi derin duygulara sahip değildir. Rüzgarın toprağın altında esmesini bekleyemezsiniz.
  • Çok sayıda arkadaşı olacaktır. Bu kovanın kendisini yenilemesi ve rahatlaması için gereklidir. Her defasında saati hatırlatmayın.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Oğlak ve Kova burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Oğlak Kova aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Oğlak kova uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Oğlak burcu erkeği ve kadını

Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Oğlak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Oğlak Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Oğlak Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Kova burcu erkeği ve kadını

Kova Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Kova Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Kova Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Oğlak Kova Uyumu

17 Ağustos 2019
AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.