Oğlak Akrep Uyumu, Oğlak Burcu ile Akrep Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Akrep Uyumu, Oğlak Burcu ile Akrep Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Akrep Uyumu

Oğlak Burcu Akrep Burcu Uyumu. Oğlak ve akrep nasıl anlaşır? Oğlak Burcu ile Akrep Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Erkeği Akrep Kadını Uyumu veya Oğlak Kadını Akrep Erkeği Uyumu

 

Oğlak Burcu Akrep Burcu “Uyum Analizi”

Oğlak Akrep İlişkisi Nasıldır?

  • Sağlam
  • Tutarlı
  • Derin
  • Üretken
  • Akıl ve Sezgilerin Birleşimi

Oğlak burcu toprak, Akrep burcu ise su grubu burçlarıdırlar. Bu nedenle Oğlak Akrep Uyumu oldukça verimli olacaktır. Toprak ve su grupları birbirleri ile çok iyi anlaşırlar. Oğlak, Akrep burcuna üretkenlik; Akrep ise Oğlak burcuna derinlik katar. Oğlak burcu disiplini, verimliliği, adanmışlığı ve çalışkanlığı temsil eder. Burçlar içerisinde sorumluluk duygusu en gelişmiş burçlar arasında yer alır. Odaklandığı bir iş için zamanını çok kolay bir şekilde feda edebilir. Başladığı bir işi bitirebilmek için büyük efor sarfeder.

Akrep burcu ile oğlak burcunun benzer çok sayıda özellikleri vardır. Her iki burcuda uzaktan baktığınızda donuk ve sert yüz ifadeleri ile tanıyabilirsiniz. Her ikisi de odaklandıkları bir işte rahatsız edilmek istemezler. Oğlak burcu da Akrep burcu da yaptıkları işlerde doğrudan tanınmak istemezler. Ancak oğlak burcu gizliden gizliye yaptığı tüm işlerde taktir edilme hissi ile hareket eder. En büyük hedeflerinden biri ileride tanınmış ve bilinen bir iş insanı olmaktır. İç sesi, onu motive etmek için her zaman “mutlaka birileri yaptıklarını görecek, ne kadar fedakar bir insan olduğunu dile getirerek ve seni taktir edecek” diyecektir.

Oğlak burcu da Akrep burcu da aşırı sosyal burçlar değillerdir. Her ikisi de sadece amaçları doğrultusunda diğer insanlarla birlikte olurlar. Enerjilerinin büyük kısmını odaklandıkları konulara harcarlar.

Akrep burcu sabit, Oğlak burcu ise öncü bir burçtur. Akrep burcunun bir konuda değişmesi veya fikirlerini değiştirmesi çok zordur. Bu konuda oğlak burcunun farklı düşündükleri konularda ısrarcı olmaması gerekir. Akrep burcu insanları bir başkasının “yap” veya “değiş” demesine aldırış etmezler, hatta tam tersine inatlaşarak aşırıya kaçma eğilimi gösterirler.

Oğlak burcu iş hayatında birlikte çalıştığı insanları çok kolay bir şekilde motive ederek onları organize eder. Akrep burcu çok iyi bir analisttir. Olayları ve insanları uzun süre gözlemledikten sonra çok net analizler çıkarır. İş hayatınızda Akrebin bu özelliğinden yararlanabilirsiniz.

Oğlak Akrep Uyumu, “İletişim Uyumu”

Oğlak Akrep iletişim uyumu nasıldır? Oğlak ve Akrep arasında İletişim sorunu yaşanır mı?

Dışarıdan bakıldığında her ikisinin de iletişime kapalı olduğu izlenimi oluşabilir ancak her ikisi de sadece gerektiğinde ve gerektiği kadar konuştukları için uyum sorunu yaşamazlar. İletişimlerini etkileyecek en önemli nokta doğum haritalarındaki 3. evleridir. Eğer uyumsuz konumlara sahip değillerse birbirlerini anlamakta sorun yaşanmaz. Doğal olarak sessiz ama derin hislerin hakim olduğu bir ev ortamları olur.

Her ikisi de kuralcıdır. Yaşadıkları ortamdaki kuralların çiğnenmesine tahammül edemezler. Bireyseldirler ve yaşam alanlarının kontrolünün kendi ellerinde olmasını isterler. Onlardan izin almadan onlara ait bir eşyayı kullanamazsınız veya onlara sormadan ziyaretlerine gidemezsiniz. Onlar karar verir ve sizde uyarsınız.

Akrep burcu yaşadıklarını her insanla paylaşmaz. Bu konuda çok seçicidir. Konuştuğunda veya bir konuyu anlattığında karşısındaki insanın ne demek istediğini anlaması ve makul bir görüş bildirmesini bekler. Oğlak burcu ile doğum haritalarında uyumsuzluk yoksa bu konuda iyi anlaşacaklardır. Her ikisi de az ama öz konuşurlar. Kendilerini heyecanlandırmayan bir konuyu dile getirme ihtiyacı bile hissetmezler.

Oğlak burcu da Akrep burcu da soğukkanlı insanlardır. Kolay tepki vermezler, iç dünyalarını, duygularını ve heyecanlarını dışa yansıtmamak için gerektiğinde büyük çaba sarfederler. Özellikle Oğla burcu bu konuda kendisini kafese kapatılmış bir kaplan gibi hissedebilir. Yaşamının önemli bir bölümünü iç dünyasına kapalı bir şekilde yaşayacaktır. Akrep burcu doğal bir psikoloktur. Oğlak burcunun bu durumunu anlayarak onu sıkıştığı o kafesin içerisinden nasıl çıkaracağını çok iyi bilir.

Oğlak Akrep Uyumu “Cinsel Uyum”

Oğlak ve Akrep burcu cinsel yönden ne kadar uyumludur? Oğlak Akrep cinsel uyumu ilişki için tatmin edici olabilir mi?

Cinsel yaşamları derin, nefes kesici, duygusal ve heyecan verici olacaktır. Akrep burcu Mars ve Pluto etkisi altında olduğu için cinsel yaşam onun için çok önemlidir. Oğlak burcu akrep burcuna göre bu konuda daha zayıf görünse de akrep burcu onu kabuğunun içinden nasıl çıkaracağını çok iyi bilir.

Oğlak burcunun zihni, işleri ile meşgulken daha soğuk ve yaşamdan kopmuş gibi durabilir. Akrep burcu onun iç dünyasında neler olup bittiğini bildiği için oğlağı kolayca dipsiz kuyadan çekip alabilir.

Akrep burcu evlendiği insana ömür boyu sadık kalabilen bir burçtur. Oğlak burcu sadık kaldığı, akreple inatlaşmadığı ve cinsel yaşamında onu yalnız bırakmadığı sürece, yaşanan ufak tefek tartışmalar ve sorunlar ilişkilerini kolay kolay etkilemeyecektir.

Oğlak Akrep ilişkisi kısaca nasıldır? Dışarıdan soğuk bir kış mevsimine benzeyebilirsiniz. Ama içinizde her zaman bahar ve yaz mevsimi yaşanacaktır.

Oğlak Akrep Uyumu için dikkat edilmesi gereken önemli noktalar:

  • Akrep burcu ile birlikte olduğunuzda dikkat etmeniz gereken en önemli nokta “güven” olacaktır. Size olan güveni bir kez sarsılırsa kalan ömrünü bir dedektif gibi sizi inceleyerek geçirebilir.
  • Akrep burcunun zaman zaman yalnız kalıp kendisini toparlama ihtiyacı vardır. Sinirlendiğinde, bir sorun olduğunda, size öfkelendiğinde de kendisini yatıştırmak için yalnızlığı tercih edebilir. Yalnız kalışını, kendi kendine uyguladığı bir terapi olarak görün.
  • Cinsel yaşam onun için çok önemlidir. Bu konuyu hafife almayın. En tehlikeli akrep, cinsel yönden tatmin olamayan akreptir. Hiçbir şey söylemez ama bunun bedelini size psikolojik savaş açarak ödetmeye çalışır. Ve emin olun bunu çok kırıcı bir şekilde yapar.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Oğlak ve Akrep burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Oğlak Akrep aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Oğlak akrep uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Oğlak Erkeği ve Kadınının Akrep Kadını ve Erkeği ile Uyumu

Oğlak Kadını Akrep Erkeği Uyumu

Oğlak Erkeği Akrep Kadını Uyumu

 

Oğlak burcu erkeği ve kadını

Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Oğlak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Oğlak Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Oğlak Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Akrep burcu erkeği ve kadını

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Akrep Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Akrep Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Oğlak Akrep Uyumu

30 Haziran 2019
AkrepBlog.com

Son Güncelleme 30 Ekim 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.