Kova Yengeç Uyumu, Kovayla Yengeç Anlaşabilir mi?

Kova Yengeç Uyumu, Kovayla Yengeç Anlaşabilir mi?

Kova Yengeç Uyumu

Kova Burcu Yengeç Burcu Uyumu. Kova ve yengeç nasıl anlaşır? Kova Burcu ile Yengeç Burcu Anlaşabilir mi?

Kova Erkeği Yengeç Kadını Uyumu veya Kova Kadını Yengeç Erkeği Uyumu

 

Kova Burcu Yengeç Burcu “Uyum Analizi”

Kova Yengeç İlişkisi Nasıldır?

  • Uyumsuz
  • Çıldırtıcı
  • Duygusal Çatışmalar
  • Karşılıksız

Kova burcu ile Yengeç burcu iki farklı burç gurubunun üyeleridir. Kova hava grubunda, Yengeç ise su grubunda bulunur. Bulundukları grupların özellikleri gözönüne alındığında kova yengeç uyumu pek mümkün gözükmemektedir.

Kova Burcu,

  • Maceracı
  • Yalnız
  • Akıl ve Mantıkla Hareket Eden
  • Sosyal
  • Toplum Kuralları Dışında

Yengeç Burcu ise,

  • Evcimen
  • Duygusal
  • Sezgisel Ağırlıklı
  • Aile Bağları Güçlü
  • Nostaljiktir

İki burç belki ilk etapta birbirlerinden etkilenmiş olabilirler. Yengeç Kova’nın zekasından ve sıradışı tutumlarından, Kova ise Yengeç’in duygusal romantizminden etkilenmiş olabilir. Ancak evlenipte uzun süre bir arada durduklarında birbirleri ile ne kadar uyumsuz olduklarını göreceklerdir. Kova burcu maceracı ruhuyla yerinde durmak istemez, Yengeç ise evden dışarı çıkmak istemez.

Kova burcunu asıl çıldırtacak olan ise Yengeç burcunun bitmek bilmeyen aile ziyaretleri olacaktır. Yengeç ailesinden ve akrabaları gibi duygusal bağları olan insanlardan bir ömür boyu kopamaz. Yaşamı onlarsız düşünemez ve evlenip başka biri ile bir çatı altında yaşamanın gereklerini bir türlü kavrayamaz. Kova burcu yengeç ile evlenerek aslında Onun tüm ailesi ile de birlikte olmayı kabullenmiş olduğunu çok geç farkedebilir. Farkettiğinde ise her aile buluşması ve ziyaretlerden yırtmak için bahaneler uydurmaya başlar.

Yengeç burcu ise Kovanın sayısı belirsiz arkadaşlarından sıkılır. Kova, bir anda karar verir ve soluğu herhangi bir yerde olan bir arkadaşının yanında alabilir. Sosyal ortamlarda Yengeç, Kovanın kalabalık çevresinden sıkılır. Yengeç burcunun hayalindeki evlilikte ailesi ve sadece eşi vardır. Misafir oyuncu olarak sahneye doluşan kovanın arkadaşlarını bir türlü kabullenemez.

Eğer her iki burcunda doğum haritalarında 3. evleri, ay burçları ve 7. evleri ortak ise uyum sağlayabilirler. En azından tahammül sınırları daha geniş olur.

Kova Yengeç Uyumu, İletişim Uyumu ve İletişim Sorunları

Kova Yengeç iletişim uyumu nasıldır? İletişim sorunlarının kaynakları nelerdir?

Her iki burçta burç özelliklerini belirgin bir şekilde taşıyorsa aralarındaki iletişim, uzun süre birlikte olduklarında iletişimsizlik haline gelmeye başlar. Kova burcu hava grubunda yer alır. Yaşadığı herşeyi anlatmak ve paylaşmak ister. Kova, konuşurken kelimelerin arasında zeka virgülleri basar. Yengeç duygusal yönü ile bu zor cümlelerden çabuk sıkılır. Yengecin sözel değil, duygusal ve sezgisel doyuma ihtiyacı vardır.

Yengeç burcu sahip olduğu özellikler nedeni ile önsezi veya öngörü yeteneğine sahip olabilir. Olayları değerlendirme biçimi sezgisel veya öngörüseldir. Mantık veya zeka ile ilgili değildir. Zekasını sadece gerektiğinde ve gerektiği şekilde kullanılır. Kova burcu gibi yaşamının her anına yansıtmaz.

Kova burcu rakamlarla ve mantıkla, Yengeç ise ruhsal iletişim kanalları ile iletişim kurar. Kova mantıksal, Yengeç duygusaldır.

Yengeç burcu dışarı çıkıp sosyal çevrede zaman geçirmektense, daha çok evde oturup Kovadan gelecek ilgileri bekler. Kova ise buna tahammül edemez.

O kadar meşgul olursunuz ki, Yengeç burcuna ilgi göstermek için bir süre duraksamak size çok gereksiz bir ayrıntı gibi gelir.

Sonuç: İlgi beklerken sürekli incinen ve kırılan bir yengeç burcu olacaktır.

Kova Yengeç Uyumu “Cinsel Uyum”

Kova ve yengeç burcu cinsel yönden ne kadar uyumludur? Kova yengeç cinsel uyumu ilişkiyi kurtarmaya yeter mi? Yengeç ve Kova burcu cinsellik konusunda nasıldır?

Yengeç burcu sadakati ile sizi mutlu edebilecek bir burçtur. Ancak sizin yaşam anlayışınızda sizi duygusal ve toplumsal olgularla kısıtlamayacak bir eş vardır. Doğum haritanızda uygun konumlar varsa yengeç burcunun sadık ve romantik yanı sizi mutlu edecektir. Ancak klasik bir kova burcu iseniz bu sizin için yeterli gelmeyecektir. Sınırlar, siz aşın diye vardır.

Cinsel yaşamınızda da romantik yengeç ile uyuşmanız zordur. Cinsel yaşamdaki uyum bir ilişkinin sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için gereklidir. Ancak Kova yengeç uyumu cinsel yaşamlarına pek yansımayabilir. O sizden sürekli romantizm ve ilgi beklerken Siz sıradışı olanı denemekten heyecan duyarsınız. Eğer burç özellikleriniz çok belirgin değilse birlikteliğiniz o kadar da zorlu olmayabilir.

İyi tarafından bakıp, farklılıkların insanı nasıl geliştirebileceğine de odaklanabilirsiniz. Yengeç burcu teknolojinden sizin kadar anlamayabilir, sosyal çevresi ailesinden ibaret olabilir, evcimen olabilir ancak onda sizde varolmayan ruhsal yeteneklerin olduğunu unutmayın. Birbirinize katabilecek güzel şeylerde olabilir.

Kova yengeç uyumu zor görülse de, farklı yanlarınızı keşfettikçe yaşamınıza farklı pencerelerde açabileceğinizi görebilirsiniz.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Kova ve Yengeç burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Kova Yengeç aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Kova yengeç uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Kova burcu erkeği ve kadını

Kova Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Kova Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Kova Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Yengeç burcu erkeği ve kadını

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Yengeç Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Yengeç Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Kova Yengeç Uyumu

20 Mayıs 2019
AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Koray dedi ki:

    Yengeç kadınları ile bu yüzden anlaşamıyorum demek. çok aşırı duygusallar ve aşırı sahipleniciler. bir kovanın bir noktaya bağlı kalması zor, zaman tanımıyorlar insana. kendimi karanlık bir odanın içine hapsedilmiş hissi verdi bana.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.