Kova Oğlak Uyumu, Kovayla Oğlak Anlaşabilir mi?

Kova Oğlak Uyumu, Kovayla Oğlak Anlaşabilir mi?

Kova Oğlak Uyumu

Kova Burcu Oğlak Burcu Uyumu. Kova ve oğlak nasıl anlaşır? Kova Burcu ile Oğlak Burcu Anlaşabilir mi?

Kova Erkeği Oğlak Kadını Uyumu veya Kova Kadını Oğlak Erkeği Uyumu

 

Kova Burcu Oğlak Burcu “Uyum Analizi”

Kova Oğlak İlişkisi Nasıldır?

  • Farklı
  • Geçmiş ve Gelecek Çatışması
  • Bireysel ve Sosyal
  • Duyarlı ve Duyarsız
  • Sabır Gerektirebilir

Kova burcu hava, Oğlak burcu ise toprak burcudur. Astrolojik özellikleri farklıdır. Bu ilişki farklılıklardan pay çıkarmayı bilenler için verimli olabilir. Ancak karşılıklı dayanışma yoksa zorlayıcı da olabilir.

Kova burcu aldığı etkilerle yaptığı çalışmaları toplum yararını gözeterek yapar. Oğlak burcunun yaklaşımı ise daha çok kendisini ön plana çıkaran çalışmalara dayanır. Kova burcu kendine has çizgileri ile sosyal bir burçtur. Çok kolay arkadaş edinebilir ve arkadaşlarına sadıktır. Oğlak burcu ise daha çok iş hayatına odaklıdır ve birliktelikleri de buna yöneliktir.

İlişkinin en zorlu yanlarından biri geçmiş ve gelecek uyuşmazlığı olacaktır. Kova burcu geleceğe dönük bir burçtur. Her alandaki yenilik ve gelişmeleri takip eder. Yeniliklere ayak uydurarak katkıda bulunmak ister. Oğlak burcu ise daha çok geçmişe dönüktür. Eski ve değerli olan herşeyi sahiplenmek ister. İkisi bir mağazaya girdiklerinde Kova teknoloji bölümüne, Oğlak ise nostalji ve antikaların bulunduğu bölüme bakacaktır. Eski ve yeni anlaşabilirse güzel bir uyum ortaya çıkabilir. Aksi durumda kuşak çatışmasına benzer çatışmalar yaşanabilir.

Kova Oğlak Uyumu, “İletişim Uyumu”

Kova Oğlak iletişim uyumu nasıldır? Kova ve Oğlak arasında İletişim sorunu yaşanır mı?

Kova burcu yaşamı kendi değer yargıları ile kabullenir, kendi kuralları ile yaşar. Çevreyi ve çevrenin etkilerini çok fazla umursamaz. Oğlak burcu ise birlikte yaşadığı topluma ve değerlerine saygılıdır. İkisi bir ortama girdiklerinde büyük ihtimalle Oğlak, Kova burcunu kısıtlamaya çalışacak ve davranışlarını yadırgayacaktır. İkisi de bu tutumlarına anlam veremez. Kova özgür olmak, Oğlak ise bütünleşmek ister. Bu konuda kova oğlak uyumu kolay olmayabilir.

Oğlak burcu Kova burcuna göre daha sessizdir. Dışarıdan baktığınızda Oğlak burcunu gergin ve soğuk, kova burcunu ise haşarı bir gülümseme ile tanıyabilirsiniz. Oğlak, iş dünyasının vazgeçilmezleri arasındadır. Planlamak, proje hazırlamak, projelerini uygulayıp para kazanmak ve başarıları ile tanınmak ister. Kova burcu ise insanlık için yapılan gelişmelere katkıda bulunarak gelişimin bir parçası olmak ister. İletişimlerinin odakları da bu genellemelerle ilgilidir.

Oğlak burcu iş hayatında yükselmek ister. Bu isteği sadece kendisi ile ilgili değildir. Bu isteğine sizi de ortak edecektir. Hangi alanda çalışıyor olursanız olun sizi ilerlemek için teşvik edecektir.

Kova Oğlak Uyumu “Cinsel Uyum”

Kova ve Oğlak burcu cinsel yönden ne kadar uyumludur? Kova Oğlak cinsel birlikteliği tatmin edici olabilir mi?

Oğlak burcu toprak grubunda yer aldığı için dokunsaldır. Dokunmak ve dokunulmak ister. Siz ise daha çok söze iletişime ağırlık verirsiniz. Bu noktada birbirinizi tahrik etmeniz kolay değildir. Hassas olduğunuz noktalardaki farklılıklar doğrum haritanızda uyumlu olduğunuz noktalar yoksa tam ruhsal doyum yaşamanızı engelleyebilir.

Kova burcu cinsel yaşamına da zekasını ekleyerek araştırmacı bir bilim insanı gibi davranır. Oğlak burcu bu tutumunuza sıcak bakmayabilir. Oğlak burcu duygularda derinlik ister. Siz ise haşarı bir çocuk gibi davranırsınız.

Kova oğlak ilişkisi kısaca nasıldır? Eğer seviyorsanız imkansız diye bir şey yoktur. Ancak unutmamak gerekir ki farklı burçların birlikteliklerinde karşılıklı yapılması gereken fedakarlıklar kaçınılmazdır. Bu durum ilişkinin ilk dönemlerinde ortaya çıkmayabilir ancak ilerleyen dönemlerde aşk yoğunluğunu kaybettiğinde her iki tarafta farklı olduğu yanları açığa çıkarmaya başlayacaktır. Bu aşamada biraz sabır ve biraz da saygı karşılıklı olarak birbirinize katabileceğiniz çok şeyler olduğunu size gösterebilir.

Kova ve Oğlak burcu uyum derecesi her zaman eksilerde kalmasa da ne kadar sıcak ve uyumlu olacağı doğum haritanızdaki konumlara ve karşılıklı yapılacak / yapılması gereken fedakarlıklara bağlıdır diyebiliriz. Aşk, zor olanda saklıdır. Kova ve oğlak burcu aşk uyumu tüm zorlu ilişkilerde olduğu gibi başlangıçta farklılıkların getirdiği aşkla yoğrulup sonrasında pası size atacaktır.

Kova burcu için Oğlak: Durağan, monoton, tutucu

Oğlak burcu için Kova: Ele avuca sığmaz, anlaşılmaz

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Kova ve Oğlak burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Kova Oğlak aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Kova oğlak uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Kova burcu erkeği ve kadını

Kova Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Kova Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Kova Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Oğlak burcu erkeği ve kadını

Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Oğlak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Oğlak Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Oğlak Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Kova Oğlak Uyumu

30 Mayıs 2019
AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Gecenindusu dedi ki:

    Kova burcu kadınıyım benim değişmemi beklemişti. Ben de seven insan böyle mi olur dedim. Seni her şekilde sevmiyorsa, sevmiyordur

  2. Pofficer dedi ki:

    Oğlak erkeğiyim sevdiğim kova kızı herşey iyi hoş ben elimden geleni yaptım ve birturlu kotu huylarindan vazgecmedi. Biraz elini tasin altina koysa hersey iyi olacakti, yine de hakkim helal olsun, cok sevmistim onu. Umarim benden sonra benden cok seven biriyle karsilasir…

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.