Balık Yengeç Uyumu, Balıkla Yengeç Anlaşabilir mi?

Balık Yengeç Uyumu, Balıkla Yengeç Anlaşabilir mi?

Balık Yengeç Uyumu

Balık Burcu Yengeç Burcu Uyumu. Balık ve yengeç nasıl anlaşır? Balık Burcu ile Yengeç Burcu Anlaşabilir mi?

Balık Erkeği Yengeç Kadını Uyumu veya Balık Kadını Yengeç Erkeği Uyumu

 

Balık Yengeç Uyumu “Uyum Analizi”

Balık burcu ile yengeç burcunun ilişkisi cennetten çıkma bir birlikteliğe aday olabilir. İkinizde su elementi olduğunuz için derin duygulara sahipsiniz. Birbirinizin duygularına hassasiyet gösterir, incitmemek için özen gösterirsiniz.

Yengeç burcunun aile ve yuva özlemi, Balık burcu için rahatlatıcı ve tatmin edici bir özelliktir. Yengeç, sizin ruhsal derinliğinizden ve kendini ifade etme ihtiyacınızdan etkilenecektir. Romantizm, duygu yoğunluğu ve sevginin sihirli bir karışımını yaşayacaksınız

Balıkla Yengeç Uyumu “İletişim”

Yengeç ve Balık karmaşık dünyaya karşılık kendi güven dolu cennetlerini oluşturacaklardır. Stres ikinizi de çok yıpratır, baş başa su kenarında geçireceğiniz zamanlar yenilenmenizi sağlayacak. Göl ya da deniz kenarında yaptığınız tatiller ilişkinizi tazeleyecek, günlük hayatın dertlerinden uzaklaştıracaktır.

Her ikinizde ne zaman ve ne kadar konuşmanız gerektiğini bilirsiniz. İletişiminiz ikinizin de su gurubu olmanızdan dolayı hislerinizle derinlik kazanır.

Yengeç insanı parasını akıllı kullanır ve zor günler için yatırım yapar. Balık burcu hiç oralarda değildir. Bütün burçlar içerisinde en hesaplı alışveriş yapmasını beceren burç Yengeç’tir. Sizin finansal geleceğiniz için yararlıdır.

Yengeç burcu, Balık burcuna göre daha karamsardır. Özellikle onu neden kırdığınızı anlayamadığınız zamanlar küs dolaşması, moralinizi bozabilir. Unutmayın ki Yengeç insanı geç tepki gösterir. Haftalarca önce olmuş bir olaya bu gün bozulabilir. Bu sizin kafanızı karıştıracaktır. En iyisi morali bozulmuş Yengeç burcunu konuşturarak problemi anlamak ve çözmektir. Onun kabuğunu nazikçe açmalısınız, bu kolay olmayacaktır. Sezgisi güçlü Balık burcu zaten sevgilisinin çektiği acıyı hissetmektedir. Onun için siz ne zaman üstüne gitmeniz, ne zaman yalnız bırakmanız gerektiğini iyi hissederseniz. Birbirinizi içtenlikle dinler, omuzunuzda ağlamasına izin verir ve ona yararlı öğütler verirsiniz. Bu da aranızdaki bağı çok güçlendirecektir.

Balık Yengeç Uyumu “Cinsel Uyum”

Balık ve yengeç cinsel uyumu nasıldır? Balıkla yengeç burcu cinsel yönden anlaşabilir mi?

Balık ve yengeç burçları cinsel yaşamda uyumludurlar. Her ikisi de ruhsal derinliğe sahiptirler ve birbirlerini çok iyi anlarlar. Cinsel yaşamları aynı zamanda ruhsal bütünleşme seansı gibi geçecektir. Yatakta birbirinizin ne istediğini ve neye ihtiyaç duyduğunu anında sezersiniz. Birbirinizin ne hissettiğini bilirsiniz. Bu sezgisel bağ sayesinde aranızdaki cinsel uyum muhteşem olacaktır.

İkinizde su elementisiniz. Su temizler, arındırır, saflaştırır, yeniler ve duyguları heyecanlandırır. Bu beraberlik romanlardaki aşklar gibi olacaktır.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Balık ve Yengeç burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Balık Yengeç aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Balık yengeç uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Balık burcu erkeği ve kadını

Balık Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Balık Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Yengeç burcu erkeği ve kadını

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Balık Yengeç Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. billur dedi ki:

    su akar yolunu bulur 🙂 iki duygusal bir araya gelince gözyaşları seyran olur. şaka bir yana güzel anlaşıyoruz. şu an araştırıyorum da çoğu olumlu yazmış iki için.

  2. Banu dedi ki:

    Ben bi balık burcu olarak yeterince duygusalım, yengeç burcunun duygusal yönden daha ağır olduğunu bilmiyordum. Bir anda ve abartılı tepkile vermesi bana garip geliyor. Çoğu konuda anlaşıyoruz ama panik atak gibi davranmasına bir türlü alışamadım. Belki bizde öyledir bilmiyorum.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.