Balık Aslan Uyumu, Balıkla Aslan Anlaşabilir mi?

Balık Aslan Uyumu, Balıkla Aslan Anlaşabilir mi?

Balık Aslan Uyumu

Balık Burcu Aslan Burcu Uyumu. Balık ve aslan nasıl anlaşır? Balık Burcu ile Aslan Burcu Anlaşabilir mi?

Balık Erkeği Aslan Kadını Uyumu veya Balık Kadını Aslan Erkeği Uyumu

 

Balık Aslan Uyumu “Uyum Analizi”

Aslan Ateş Grubunda yer alır. Balık ise su gurubunda. Aslan burcu sürekli sevilmek, ilgi görmek, beğenilmek ve alkışlanmak ister. Balık burcu ise yorulduğunda sığınabileceği bir limana ve huzura ihtiyaç duyar. Ruhsal derinliği ve hassasiyeti yüksektir. İkisi birbirlerinin ihtiyaç duyduğu ilgiyi karşılıklı verebilirlerse muhteşem bir uyum ortaya çıkabilir.

Her iki burçta kendi alanlarında çok üretkendirler ancak iki burcun özellikleri göz önüne alındığında anlaşabilirler mi? Balık ve Aslan burcu birbirlerine uyar mı?

Bu ilişkinin gücü göz ardı edilmemelidir. Siz Aslan burcunun cömertliğini ve gücünü beğenirsiniz, o da sizin hayal gücünüze ve hassasiyetinize hayran kalır. Bu iki burç birlikte, özellikle sanat ve edebiyata büyük katkıda bulunabilirler.

Aslan, Balık insanına cesur ve kararlı olmayı öğretirken, Balık ise Aslan’a hassas ve sezgisel olmayı öğretecektir.

Balık Aslan Uyumu “İletişim”

Aslan burcu insanların hayran olunmaya ve ilgi görmeye çok ihtiyacı vardır. Alkışlanmak, taktir edilmek, beğenilmek ve güzel sözlerle onurlandırılmak ister. Balık burcu, değişken nitelik taşıdığı için esnektir, kolay adapte olur. Aslan ise sabit nitelik taşır, inatçı ve kibirlidir. Balık burcu, Aslan burcuna göre daha fedakardır ama Aslan da cömert ve sadıktır. Aslan burcu sizi hediyelere boğacak ve şık yemeklere götürecektir.

Aslan burcunun en güzel yanlarından biri birlikte olduğu insanları mutlu etmek ve eğlendirmek için elindeki tüm imkanları kullanmasıdır. Maddi kaygıları, çoğu zaman birlikte olduğu insanları mutlu etme düşüncesinden sonra gelir. Onunla hayat kesinlikle eğlenceli olacaktır.

Aslan burcu harcamayı sevdiği, Balık burcu da maddeye önem vermediği için para biriktirmeleri söz konusu değildir.

Bu konuya dikkat edilmesi gerekir. Eğer doğum haritanızda para birikimine değer veren bir konumunuz varsa birlikte olduğunuz insanla ileride sorun yaşamamak adına oturup bu konuyu ciddi bir şekilde konuşmanız gerekir.

Balık Aslan Uyumu “Cinsel Uyum”

Cinsellik Aslan burcu için güç gösteri yapılan bir alan gibidir. Yatakta Aslan burcu her zaman olduğu gibi onurlandırılmak ve hayran olunmak isteyecektir. Balık burcu ise bunu içtenlikle ve severek yapacaktır. Balık mütevazı ve uysaldır. Eşinin güçlü ve güvenli olması hoşuna gider. Kendisini güvende ve emin ellerde hisseder. Bunu da eşini mutlu etmek için elinden geleni yaparak gösterir. Aslan burcu da Balık burcunun üretken, romantik ve cinsel yönden arzulu olmasını beğenir.

Astrolojide ateş elementi Aslan ile su elementi Balığın beraberliği klasik anlamda uyumlu sayılmaz.

Aslan’ın diktatör tutumu ve Balığın buna izin vermesi sorunlara neden olacaktır. Balık insanının istekleri çoğu zaman göz ardı edilecektir. Kendi istediklerinizi Aslan’a yaptırmak için diretin ve eşit bir çift olmaya çalışın. Aslan burcu ile birlikte iken biraz çaba göstermeye hazırlanın. Çaba olmadan yürümesi zor bir ilişki olabilir.

Balık ve Aslan Burcu Aşk Uyumu

Balık ve aslan aşk uyumu nasıldır? Arkadaşlık veya kardeşlik uyumu ile aşk uyumu çoğu zaman farklı algılara neden olabilir. Aile bağı olan burçlar birbirleri ile anlaşmakta zorlanırken konu aşk olunca kısa vadede herşey değişebilir. Aslan burcu gördüğü bir balık burcuna çok kolay aşık olabilir.

Balık burcu aslana övgüler sıralamakta bir sakınca görmez, aslan, bu durumdan memnun olur. Her iki tarafta aradığını bulur. Balık burcu güvenli limana, aslan burcu da kendisini her zaman pohpohlayabilecek bir dosta sahip olur.

Ancak uzun süreli birlikteliklerde farklı burç gruplarının uzun süre mutlu olabilmeleri tahammül sınırları, sabırları, doğum haritalarındaki uyum noktaları ve birikimleri ile ilgilidir. Buna bir de çevre etkisi eklenip beklentilerle elde edilenler birbirini tutmayınca durum değişebilir. Konumlarını korudukları sürece iyi bir çift olabilirler neticede her ikisi de istediklerini elde ederler. Kendilerini bir kenara bırakıp beklentilere takılırlarsa uyumun bozulması daha kolay olacaktır.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Balık ve Aslan burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Balık Aslan aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Balık aslan uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Balık burcu erkeği ve kadını

Balık Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Balık Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Aslan burcu erkeği ve kadını

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Aslan Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Balık Aslan Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. furkan dedi ki:

    Aslan burcu balığın ruh dünyasına hitap etmekte zorlanır. Balık burcu ruhsal eleminin dünyaya uzanan eli gibidir. Eğlenceli midir? Aslan ne yapar eder balığı bir şekilde ikna eder, aslanın enerjisi hoşuna gider. Ne zamana kadar? Balık yoruluncaya kadar. Balığın ruhunu da tatmin etmesi gerekir. Ama aslan burcu balığın gönlünü almak için hayır işlerine girerse balık için bu tam bir ruhsal tatmin oluş olur.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.