Balık Başak Uyumu, Balıkla Başak Anlaşabilir mi?

Balık Başak Uyumu, Balıkla Başak Anlaşabilir mi?

Balık Başak Uyumu

Balık Burcu Başak Burcu Uyumu. Balık ve başak nasıl anlaşır? Balık Burcu ile Başak Burcu Anlaşabilir mi?

Balık Erkeği Başak Kadını Uyumu veya Balık Kadını Başak Erkeği Uyumu

 

Balık Başak Uyumu “Uyum Analizi”

Başak burcu ile Balık burcu arasında 180º’ lik zıt bir açı vardır. Bu konumdaki zıt burçlar ya birbirlerini tamamlayarak harika bir çift olurlar ya da hiç geçinemezler. Balık ve Başak için bur birliktelik “ya hep ya hiç” olacaktır.

Başak burcu, Balık burcunun ihtiyacı olan alt yapıyı hazırlar ve hayatını düzene sokmasına yardımcı olur. Balık insanının hayal gücüne hayranlık duyar ve onun yanında olmaktan zevk alır. Bu ilişki sol beyin (Başak) ile sağ beyinin (Balık) bir araya gelişidir.

Balık Başak Birlikteliği “İletişim”

Başak burcu, dakikliği, konuşma kabiliyeti ve ince zevki ile tanınır. Balık burcu ise hayal gücü, sezgileri, beden dilini ve mimikleri okuması ile tanınır. Farklılıkları ile birbirlerinin eksikliklerini tamamlasalar da, problemlerin olma ihtimali her zaman vardır.

Başak idealisttir ve kusursuzluk peşindedir. Dünyayı çok net görür ve herkesin göz önünden kaçan kusurları fark eder. Bu yüzden Başak burcu eleştirici olarak tanınır. Balık ise baktığı şeylerde sadece güzellikleri görür ve Başak burcunun eleştirileri ile incinebilir. Onun umursamaz tavırları ise Başak burcunu çıldırtabilir. Başak insanının pratikliği ve fazla gerçekçi oluşu ise Balığı çıldırtabilir. Gene de bu kadar olmasa bile biraz gerçekçilik Balık burcuna gereklidir. Balık insanının etki altında kalması ise Başağı endişelendirir.

Balık Başak Uyumu “Cinsel Uyum”

Balık başak cinsellik uyumu nasıldır?

Başak burcu güçlü ve üretkendir. Bitirmesi gereken işlerden dolayı da sürekli endişe içindedir. Bu cinsel yaşamlarına gölge düşürebilir ama Balık onu cezbetmeyi ve işinden uzaklaştırmayı iyi becerecektir. Başak bir kez havaya girdikten sonra tüm ateşli yönleri ortaya çıkacaktır. Başak insanı hiç bir şeyi yarı gönüllü yapmaz, iletişim kabiliyeti ile cinsel yönü çok iyi olacaktır.

Ancak bu ilişkide cinsellik konusunu sorunlu hale getirebilecek en önemli nokta balık burcunun ruhsal doyuma da önem veriyor olmasıdır. Başak zihnindeki işleri bir kenara bırakıp balığın ruhuna dokunmayı başaramazsa balıkta belki bedensel değil ama ruhsal bir doyumsuzluk yaşanması kaçınılmaz olacaktır.

Balık burcu için ruhsal iletişim ve ruhsal doyum çok önemlidir. Balık başak uyumu için kritik nokta ruhsal doyum noktası olacaktır. Balık burcu empati yeteneğine sahip olduğu için başak mutlu olacaktır ancak başak empati yeteneğini geliştiremezse balık burcu bu ilişkide sorun yaşayabilir.

Bu ilişki ya rüya ya da kabus gibi olacaktır. Ya sadece bir kaç ay sürer, ya da hayat boyu. Kısa bir süre içinde hangi grupta olduğunuzu bulacaksınız. Birbirinizin ihtiyaçlarına hassasiyet gösterirseniz aşkınız sürebilir.

Balık ve Başak Burcu Aşk Uyumu

Balık ve başak aşk uyumu su ve toprağın birlikteliğidir. Uzun süreli birliktelikte uyuşmayan yanlarının olması kaçınılmazdır. Balık burcu ruhsal derinliği olan bir burçtur. Başak burcu ise kendisini adeta topluma adayan ve her ayrıntıyı görebilen derin bir analisttir. Balık burcunun ruhsal algıları açıktır, sezgilerine güvenir, başak burcu ise analitik yeteneğine güvenir. Bu iki farklı karışım birbirlerini ilk gördüklerinde aslında kendilerinde eksik olan yanların karşı tarafta tamamlandığını görürler.

Tüm burçlarda olduğu gibi iki farklı özelliğe sahip burç farklı özelliklerinden dolayı birbirlerine aşık olabilir. Ancak bu aşkın nasıl devam edeceği, evlilikle sonuçlanıp sonuçlanmayacağı, evliliğin nasıl devam edeceği doğum haritasında yer alan uyumlu konumlara ve taraflara bağlıdır.

Başak burcu balıkta gördüğü her ayrıntıyı eleştirebilir, balık kolay incinebilen bir yapıya sahiptir. Bu eleştirileri kaldırabileceği bir sınırı vardır. Tartışmayı sevmediği için bir gün perdelerini bir daha açmamak üzere kapatabilir. Balık burcu ruhsal yönden tatmin olmaya odaklıdır. Başak burcu bunu tam olarak sunamayabilir. Ancak doğum haritalarındaki 1. ev, 3. ev, 7. ev ay ve Merkür konumları uyumlu ise çok güzel bir birliktelikleri de olabilir.

Yaklaşımları uyumlu ve sabırlı olur, olumsuzluklara değil olumlu olana yönelirlerse aşk bu ilişki için çok farklı bir güzellikte sunabilir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Balık ve Başak burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Balık Başak aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Balık başak uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Balık burcu erkeği ve kadını

Balık Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Balık Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Başak burcu erkeği ve kadını

Başak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Başak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Balık Başak Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Shhap dedi ki:

    Ben balık burcuyum sevdiğim kız ise başak burcu farketiğim olumsuz özellikleri kendilerini fazla anlatıyorlar. Ve çok konuşabiliyorlar mallesef v

  2. tuğba dedi ki:

    tanıdığım bir başak ne söylediğine yetişemeyeceğim kadar çok konuşuyor, dinlemeye çalışıyorum ama bir süre sonra iş karşılıklı sohbetten çıkıp tek taraflı sonu gelmeyen anlatımlara bırakıyor tüm başaklar mı böyle bilmiyorum. canımı sıkmıyor, sinirlerimi germiyor çocuk gibi ama iletişim kurmakta zorlanıyorum.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.