Balık Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

Balık Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir? Balık Erkeğini Nasıl Etkilerim? Nasıl Aşık Ederim?

Balık Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

Balık burcu erkeği nasıl etkilenir? Balık burcu erkeğini etkilemek ve aşık etmek için ne yapmak gerekir?

Bir Balık burcu erkeğine aşık olmuşsanız ve onu etkilemek istiyorsanız öncelikle balık burcunun özelliklerini bilmeniz gerekir. Balık burcu ev konumlarında 12. evi temsil eder. On ikinci ev Hayallerimizi, bilinçaltımızı, ruhsal durumumuzu ve iç dünyamızı sembolize eder. Korku ve endişelerimiz, ruh sağlığımız, ilahi konular, gizli düşmanlar, maddi ve manevi hapisler, kısıtlanmalar ve mistik konular bu konumla ilgilidir.

Balık Burcu Astrolojik Özellikleri

  • Ev Konumu: 12. ev
  • Yönetici Gezegeni: Neptün ve Jüpiter
  • Nitelikleri: Su elementi ve Değişken

Balık burcu erkeği aldığı etkilerle ruhsal derinliğe sahip bir erkektir. İnsanların ruhsal durumlarından, enerjilerinden, duygu ve düşüncelerinden kolayca etkilenir. Aslında o madde seviyesinde değil daha çok ruhsal enerji seviyesinde yaşayan bir erkektir. Neptün etkisinden dolayı gerçekle, varolan gerçeğin ötesinde bir yaşama sahiptir.

Doğuştan telepati, öngörü veya önsezi yeteneğine sahiptir. Kendisindeki farklılıkları zamanında keşfedip kendisiyle barışık bir yaşam oluşturamazsa kolayca gerçeklik algısını yitirebilir.

Neptün etkisinden dolayı doğal bir imajinasyon yeteneğine sahiptir. Hayatı, yarı gerçeklik duygusu ile yaşadığını söylemek yanlış olmayacaktır. Yaşamadan önce hayal eder. Hayal ettikleri onu hayata bağlar.

Duygusal Derinlik ve Empati Yeteneği

Doğuştan empati yeteneğine sahiptir. Bu da onu herkesin derdini anlayabilen, herkese karşılıksız iyilik yapma yetisi kazandırır. Balık burcu erkeğinin enerji kaynağı başkalarına yardım ettikçe kendisine geri dönen pozitif enerjilerdir. Yardımsever yönü eleştirilmemeli ve kapatılmamalıdır.

Değişken yapısından dolayı girdiği her ortama kolayca uyum sağlayabilir. Duygusaldır, gözyaşı dökmesi için çok fazla çabaya ihtiyacı yoktur. Bir şeylerin ruhunu ve kalbini uyarması yeterlidir.

Kalabalık bir ortamda kalbi kırık yardıma ihtiyacı olan birini kolayca farkedebilir. İnsanların hislerini ve düşüncelerini algılaması, enerjiyi hissetmeleri ve her tür enerjiden etkilenmeleri, karşılıksız yardım etmeleri onları yorgun düşürür. Bu nedenle kendisini anlayabilecek ve gerektiğinde deşarj olup tekrar hayata dönmesini sağlayabilecek birine ihtiyacı vardır. Aynı hassasiyete sahip su grubu burçları ve yakın frekanslarda bulunan toprak grubu burçları ona göredir. Hava ve ateş grubu burçları için balık burcu erkeği bilinmez, çözülemez, anlaşılmaz ve uzak diyarların insanıdır.

Toplumun Ruhsal Terapisti

Balık burcu toplumun ruhsal terapisti gibidir. Enerjiyi alır dengeler ve geri bırakır. Değerinin bilinmediği bir ortamda yaşıyorsa veya doğuştan gelen özelliklerine uygun bir iş yapmıyorsa bu durum kendisi için son derece yıpratıcı olacaktır. Medyum özellikleri kendisinde doğuştan varolan özelliklerdir. Çoğumuzun algılayamayacağı madde ötesi dünyayı algılayabilirler. Bu ilginç özelliklerinden dolayı bir çoğu için balık burcu erkeği anlaşılması güç Himalayalar’ın eteklerindeki mistik erkekler kalabilir.

Değişken burçlar arasında yeraldığı için insanları kendi özelliklerine uygun olarak girdikleri ortamın veya birlikte oldukları insanların ruhsal yapılarını değiştireblen bir yapıya sahiptirler. İletişim becerileri ruhsal yanları ile ilgilidir. Bir insanın ruhuna nasıl hitap edilmesi gerektiğini iyi bilirler.

Kolay kırılır ve incinirler. Empatik oldukları için de başkalarının aynı kırgınlıkları yaşamamaları için yoğun çaba gösterirler. Sevdiklerinde tüm benlikleri ile bağlanırlar. Aşk onlar için insanın temel yaşam kaynakları arasında yer alır. Sadıktırlar ve sadakat ararlar. Hava grubu burçları gibi esnek değildirler. (Doğum haritasındaki konumlar belirleyicidir)

Yaşamın Alfa Boyutuna Geçiş ve Balık Erkeği

Balık erkeğinin Beyin dalgaları duygusal ve ruhsal yoğunluğu temsil eden alfa dalgaları ve ruhsal derinliği belirten teta dalgaları ile özdeştir. Alfa dalgaları yaşamlarında baskın olduğu için konsantrasyon yeteneği gelişmiştir. Teta evresine çok kolay girebilirler. Özellikle doğum haritalarında medyum özellikleri bulunan balık burcu erkekleri delta dalgaları ve teta dalgalarını sıklıkla doğal olarak deneyimleyebilirler.

Ruhsal yeteneklerini kontrol edebilmek, geliştirmek ve enerjilerini dengeleyebilmek için imajinasyon teknikleri ve derin transa giriş teknikleri mutlaka öğrenmeleri gereken teknikler arasında yer almaktadır. Derin transa girerek imajinasyon teknikleri ile birlikte Teta seviyesinde enerjilerini bilinçli olarak dönüştürmeyi öğrenmeleri gerekir. Aksi halde enerjileri tükenmiş ve bitkin bir halde yaşamak zorunda kalabilirler.

Ruhsal deneyimlerini ve derinliklerini artırmak için üzerlik tohumu onların epifiz bezleri için mutlaka bilmeleri gereken ruhsal bir ilaç gibidir.

Balık Burcu Erkeği Hangi Burçlarla Uyumludur?

Balık burcu hangi burçlarla uyumludur? Hangi burçlarla daha iyi anlaşabilir?

Uyum konusunda burcun bulunduğu grup ve nitelikleri önemlidir. Öncelikle grup yönüyle değerlendirelim

Uyumlu Olduğu Su Grubu Burçları

  • Akrep Burcu
  • Balık Burcu
  • Yengeç Burcu

Değişken Yönüyle Uyumlu Olduğu Burçlar

  • Yay Burcu (Ateş grubu)
  • Başak Burcu (Toprak grubu)
  • İkizler Burcu (Hava grubu)
  • Balık Burcu (Su gurubu)

Balık burcu erkeğinin uyum sağlayabileceği kadınlar su grubu burçlarıdır. Onlar içerisinde özellikle kendisi gibi duygusal yönü ağır basan Balık burcu kadınları onun için ideal olabilir. Aradığı özelliklerin daha yoğun olduğu burç özellikleri ise Akrep burcu kadınlarında bulunur. Ancak akrep kadınları daha sert bir yapıya sahip olduğu için iktidar çatışmaları yaşanabilir. Doğum haritalarında uyum sağlayabilecekleri konumlar fazla ise (3. ev, ay burcu, merkür, 7. ev gibi) akrep burcu kadınları balık erkeği için enerji boyutunda çok değerli bir birliktelik sunacaktır. Akrep burcu Mars ve Pluto etkisi altında olduğu için ruhsal enerjisi daha yoğun, aktif ve kendisini yenileyebilen bir yapıya sahiptir.

Balık burcu akrep burcunun derinliğini artırır, akrep burcu ise balık burcunun enerjisini dengeleyip yükseltir. Güvenli bir enerji alanı oluşturur.

Başak burcu kadını balık burcunun üretkenliğini artırarak yaşamını disipline edebilir. İkizler burcu kadını doğum haritalarında 3. ev, 7. ev, ay, yükselen ve Merkür uyumlu ise yaşamına renk katabilir. Ancak ikizler kadının enerjisi beta seviyesinde olduğu için su grubunun enerjilerini dağıtıcı özellikte olduğu unutulmamalıdır.

Balık burcunun tüm burçlarla olan uyum analizlerini Balık Burcu Uyumu linki altında bulabilirsiniz.

Balık Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanır?

Balık burcu erkeği yapısı gereği ruhuna hitap eden herşeyden hoşlanır. Doğum haritanızda balık erkeğinin ruhuna inebilmenizi sağlayacak konumlar bulunmuyorsa ona ulaşmanız çok zor olacaktır. Balık erkeği size baktığında ne kıyafetinizi ne de makyajınızı görür. Bilinçli veya bilinçsiz asıl ilgi odağı kalbiniz ve ruhunuzdur. Balık erkeği ruhuna hitap etmenizden çok hoşlanacaktır.

Balık erkeği için yaşam kalitesi, empati yeteneğine sahip, güvenilir ve ruhsal bağlarının güçlü olduğu insanlarla birlikte olması ile doğru orantılıdır.

Balık burcu erkeği nelerden hoşlanır? Onu neler mutlu eder?

  • Ruhuna pozitif etki eden herşey
  • Samimi ve içten yazılmış bir şiir
  • Empatik bir arkadaş
  • İçine sevgi, ilgi ve aşk konulmuş herhangi bir hediye
  • Sevdikleri ile birlikte olmak
  • Güven içerisinde yaşayabileceği bir ev
  • Kendisini anlayabilen insanların bulunduğu bir ortam
  • Duygusal sıcak birliktelikler
  • Ailesi ve sevdikleri ile birlikte güzel bir akşam yemeği
  • Nostaljik ortamlar
  • Romantik sözler

balık erkeğinin mutlu olmasını sağlar.

Balık burcu erkeği su unsuru olduğu için insanların ruhsal yönlerine değer verir. Onun duygularına hitap edebilmeniz, onun duygularını anlamanız ve buna göre hareket etmeniz onun için son derece önemlidir. Size romantik bir aşık gibi birbirinden güzel şiirler yazabilir, karşınıza geçip aşk nağmeleri söyleyebilir ancak siz onun bu yönüne hitap edemezseniz değişken yapısından dolayı yönünü kendisini anlayabilecek birine kolayca çevirebilir. Çünkü duyguları onun için çok değerlidir ve ancak değerden anlayabilecek birine emanet edilmelidir.

Balık Burcu Erkeğini Etkilemek İçin!

Aşk Balık burcu erkeği için hava ve su kadar değerlidir. Aşkı doyumsuz kılansa karşılıklı olmasıdır. Balık burcu erkeği nasıl etkilenir? Balık erkeğini nasıl etkileyebilirim? Onun duygusal ve ruhsal yönlerini açığa çıkarmasına izin verin. Onu daha önce keşfetmediği sanatsal faaliyetler, mistik konular, parapsikoloji, kendisini dünyadan soyutlamasını sağlayacak ortamlar, romantik şiirler ve müziklerle buluşturun. Henüz yaşamadığı duyguları yaşatın ve üzerine “güven” mührünü basın. Size nasıl bağlandığına inanamayacaksınız.

Balık burcu erkeğinin dikkatini çekmek için gündelik, ağır içerikli, ekonomik, siyasi ve güncel konulardan uzak durun. Onunla doğal ilgi alanı olan doğa üstü konular, insan psikoloji ve davranışları, fedakarlık, karşılıksız yardım ve ruhun yükselişine yönelik konulardan konuşun. Sizi tüm benliği ile dinleyecektir.

Balık burcu erkeği nelerden hoşlanır, nelerden hoşlanmaz?

Balık Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanmaz?

Balık burcu erkeği nasıl etkilenir? Bunun için en son yapmanız gerekenler hoşlanmadıkları listesinde yer alanları yapmanızdır.

Balık erkeği yaşamda duygulara büyük önem verdiği için hoşlanmadığı konularda daha çok duyguları ile ilgilidir.

  • Duygusal oyunlardan
  • Kandırılmaktan
  • Yanlış anlaşılmaktan
  • Duygularının ve düşüncelerinin dikkate alınmamasından
  • Güven verilmemesinden
  • Yalan söylenmesinden
  • Duygularının karşılıksız kalmasından
  • Duyguları ile alay edilmesinden
  • Gelecekten emin olamamaktan
  • Yaptığı yardımların suistimal edilmesinde
  • Emin olamamaktan
  • Kıskançlık krizi geçirmesine neden olacak durumlardan hiç hoşlanmaz.

Her insan yaşama farklı yönleri ile tutunur. Onun duyguları ve ruhsal hassasiyetleri ile oynamayın çünkü yaşam bağları duyguları ve ruhsal derinliği ile sağlanır. Aksi taktirde balık erkeğinin Neptün’ün yanılsamasını tüm yaşamınıza yansıtacağından emin olabilirsiniz.

Balık Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Balık burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? Balık erkeği nasıl bir kadınla birlikte olmak ister?

Balık erkeği kendisi gibi duygulara önem veren kadınlardan hoşlanır. Bir balık erkeği ile birlikte olmak istiyorsanız onun aile bağlarına, duygularına ve aşkına değer vermeyi de öğrenmeniz gerekir.

Bir balık erkeğini etkilemek istiyorsanız “aşk, samimiyet, güven, empati ve duygu” kelimelerinin yaşamdaki fonksiyonunun ne olduğunu iyi biliyor olmalısınız.

Genel olarak balık burcu erkeğinin hoşlandığı kadın profilini,

  • Ruhsal derinliğe sahip
  • Romantik
  • Şiirsel
  • Aile bağları güçlü
  • Güvenilir
  • Duygulara önem veren
  • Yardımsever
  • Empatik
  • Sadık
  • Fedakar
  • Çocukları ile ilgili

olarak tanımlayabiliriz. O bir kadına baktığında görmek istediği şey ruhu, derin duygular ve güvendir. Gözlerinizde okumak istediği şey ise “Haydi ruhuma dokun” olmalıdır. Ve bunu yoğun bir duygusallıkla sunmalısınız.

Görmek, işitmek, dokunmak ve yaşamak için ruhuna ihtiyacım var.

Balık burcu erkeği dağınıklığı kaldıramaz. Herşey yerli yerinde olmalı ve aradığı herşeyi istediği zaman bulabilmelidir. Sükunetin kaynağı herşeyin yerli yerinde olmasına bağlıdır. Balık erkeği tertipli ve düzenli kadınlardan hoşlanır.

Balık Burcu Erkeği Nasıl Fizikli Kadınlardan Hoşlanır?

Balık erkeğinin hoşlandığı kadınların fiziği nasıldır? Görünüş olarak nasıl kadınlardan hoşlanır?

Balık burcu erkeği su grubu burcu olduğu için sakin tabiatlıdır. Fiziksel olarak kendisine bakmayı bilen, iyi giyinen ama abartıya kaçmayan, doğal güzelliğini ön plana çıkaran kadınlardan hoşlanır.

  • Aşırı makyaj,
  • Abartılı kıyafetler,
  • Uçuk renklerde saçlar
  • Dağınıklık

ona göre değildir. Doğal olun ve kendinizi tüm doğallığınızla göstermeye çalışın. Fedakar ve empatik oluşunuz onun daha çok ilgisini çeker. Size baktığında ne kadar sakin ve doğal olduğunuzu görmesi yeterlidir.

Balık erkeği karakteristik özelliklerinden dolayı duygusal, empatik, karşılık beklemeyen, güvenilir, sade ve doğal kadınlardan hoşlanır. Çocuk gelişimi, çocuk eğitimi, psikoloji, yardım kuruluşları, duygusallık ve duygusal yakınlık gerektiren işlerin büyük kısmında balık burcu görev alır. Bu alanlarda çalışıyorsanız ilk dikkatini çeken kadınlardan biri de siz olacaksınız.

Balık burcu erkeği nasıl etkilenir? Balık erkeği için can alıcı nokta yapmacıklıktan uzak saf ve doğal bir güzelliktir. Yapmacık abartılar balık erkeğine göre değildir. Kendisi kadar doğal, içten ve özbakıma önem veren bir kadın olmalısınız.

Balık Burcu Erkeğini Nasıl Etkilerim?

Balık erkeğini nasıl etkilerim, Balık burcu erkeğini etkilemek için neler yapabilirim?

Buraya kadar olan bölümü okumuşsanız az çok zihninizde nasıl bir erkekle karşı karşıya olduğunuz konusunda fikir sahibi olmuşsunuzdur. Muhatap olduğunuz erkek ağlamaktan korkmaz, gerektiğinde çekip gitmekten de tereddüt etmez. O tam bir medyum gibidir. İçinizi okur, olacakları hisseder ve gelecekte olabilecek olayları rüyalarında görür. Onunla aynı frekanslardaysanız yaşam sizin için çok eğlencelidir, aksi taktirde Neptün’ün sisli atmosferinde yolunuzu kaybetmeniz hiçte zor değildir.

Balık burcu erkeğini etkilemek için şu maddelere dikkat etmelisiniz,

  • Fedakarlık ve karşılıksız yapılan herşey onun için çok değerlidir. Bu onun için ruhsal yükselişi temsil eder.
  • Maddi kazançlar, maddesel değerler ve para onun için çok fazla öneme sahip değildir.
  • Onu kazanmak istiyorsanız maddeye değil ruhuna yönelmelisiniz.
  • Empatiktir, önce başkalarını düşünerek hareket eder. Egoistlik yapmayın. Siz de önce onu düşünün. Sonra ikinizi.
  • Siz karşılıksız severseniz o sizi bir ömür boyu sever.
  • Ailesi onun için çok değerlidir. Ailenin ne kadar önemli olduğunu vurgulamalısınız.
  • Çocukların gelişimine büyük önem verir. Onlar için iyi bir geleceği nasıl hazırlayacağınızı anlatın.
  • Onu ve duygularınızı anlatan aşk şiirleri yazın.
  • Nezaket, tevazu, zarafet ve incelik nedir yaşayarak gösterin.
  • Duygularınızı açık açık göstermekten çekinmeyin ama utanmaz da olmayın.
  • Annesinin mutfağını örnek alın. Yemek tariflerini birebir uygulayın. Püf noktalarını keşfedin.
  • Ona ne kadar güvenilir olduğunuzu kanıtlayın.

Balık Burcu Erkeğini Kendime Nasıl Aşık Edebilirim?

Balık burcu erkeği nasıl baştan çıkarılır? Nasıl tahrik edilir? Balık erkeğini baştan çıkarmak için neler yapmak gerekir? Balık erkeği nasıl aşık edilir? Balık erkeğini etkilemenin yolları nelerdir?

Balık burcu erkeği hayatı duyguları ile yaşar. Duygusal yönüne katkı yapan herşeyi sever. İyi bir arkadaş, iyi bir dost, iyi bir sırdaş, iyi bir sevgili ve aşık olun.

  • İlk adımınız ruhuna inmek olmalı. Ruhunu keşfetmeden ona ulaşamazsınız.
  • Doğa üstü olayları inceleyin, sıradışı mistik konulardan bahsedin.
  • Aşkı anlatan şiir kitabı alın ve ona aşk şiirleri yazın.
  • Duygusal yeteneklerinizi ön plana çıkarın. Ağlamak mı istiyorsunuz çekinmeyin, başınızı omzuna koyun ve ağlayın. Bu onun için çok değerlidir.
  • Ne yaparsanız yapın içten ve samimi olun.
  • Karşılıksız oluşunu suistimal etmeyin. Sizde aynı şekilde karşılık verin. Beklenti içerisine girmeyin.
  • Dürüst olun. Yapmacık aşırılıklara kaçmayın.
  • Ona iyi bir evde geçen hayalinizdeki aile hayatını anlatın.
  • Cinsellik onun için önemlidir ama duygusal yoğunluğun olmadığı bir cinsellik ona haz vermez.
  • Tutkulu ve zarif bir aşık olun. Hırçın olmanıza gerek yok.
  • Onu tahrik etmek için öncelikle duygularına hitap edin.
  • Hayal dünyasına inin. Sınırları zorlamasına yardımcı olun.

Aslında aşk sen yokken vardı. Geldin ve tüm hayallerimi yıktın.

Kısaca, Balık erkeği nasıl baştan çıkarılır?

  • Onu dinleyin, enerjisi tükendiğinde yanında olun,
  • Duygularına hitap edin,
  • Romantik şiirler yazın,
  • Onu tahrik edecek mesajlar gönderin,
  • Akşam yemeğini mum ışığında yiyin,
  • Loş bir ışıkta ve tahrik edici kıyafetler giyin,
  • Başını göğsünüze koyup saçlarını okşayın,
  • Parmaklarınızı kalbinde ve vücudunda dolaştırın,
  • Kulağına sevgi sözcükleri fısıldayın.

Balık Burcu Erkeği Hoşlandığını Nasıl Belli Eder?

Balık erkeğinin sizden hoşlandığını nasıl anlayabilirsiniz? 

Bir balık burcu erkeği sizden hoşlanmışsa her duygusal anını ve kalbini sizinle paylaşmak için can atacaktır. Gülen gözler, içli sözler, duygusal aşırılıklar, gözlerden süzülen yaşlar, yazılan şiirler ve dinlenen melodilerde hep aşk olacaktır. O duygularının karşılık bulacağı bir kadın aramaktadır. Eğer bunun siz olduğunuza emin olmuşsa bunu hissetmeniz için elinden geleni yapacaktır. “Aile, çocuklar, ruhum, ev, mutlu bir yuva, artık zamanı geldi” gibi kelimeler içeren cümleler kurmaya başlayacaktır.

Balık burcu için para, sevdiği insanla birlikte huzurlu bir yaşam kurmak ve geleceğinden endişe duymamak için gerekli olan olgunun adıdır. Parayı öncelikle sizi ve ailesini mutlu etmek için isteyecektir. Bunun dışında maddi değerler onun ilgi alanı dışındadır. Siz mutlu olduğunuz sürece de paranın yaşamındaki yeri “gerekli” kelimesi ile eşdeğer olacaktır.

Sizi mutlu etmek için şiirler yazıp şarkılar mırıldanmaya başlar. Mesajlarının ana teması sevgi, aşk ve gelecektir.

Balık Burcu Erkeğine Alınabilecek Hediyeler

Balık burcu erkeğine hangi hediyeler alınabilir? Balık erkeği hangi hediyelerden hoşlanır?

Balık erkeğinin özelliklerini gözönünde bulundurarak kendisine aşağıdaki hediyelerden biri seçebilirsiniz.

  • Aşk romanları
  • Şiir kitapları
  • Şık kıyafetler
  • Aşk şarkıları
  • Mistik bir ortam için gereken herşey
  • Tütsüler
  • Şifalı taşlar
  • Parapsikoloji ile ilgili kitaplar
  • Aşk ve romantik filmler
  • Romantizmi çağrıştıracak hediyeler
  • Tablo
  • Fotoğraf makinesi
  • Gümüş bileklik veya kolye
  • Psikoloji ve kişisel gelişim içerikleri
  • Küçük biblolar

Not: Burç etkileri ve özellikleri sadece bir rehberdir. Aynı burca sahip her insanın aynı özelliklere sahip olması, benzer durumlarda aynı tepkileri vermesi beklenmemelidir. Doğum haritamızda 12 ev konumu bulunur ve bu konumların her biri farklı burç ve gezegen konumlarına sahip olacağı için her konuda vereceğimiz tepki güneş burcuna uygun olmayacaktır. Burç etkileri bir dürtü ve insanın içine doğan ilk tepkiyi belirler. Ancak alınacak kararlar büyük oranda irade ile şekillenir. İradenin alacağı kararlarsa aile eğitimi, çevre etkisi ve kişinin kendisini hangi yönde geliştirdiği ile ilgilidir. Burç uyumları iyi olduğu halde mutsuz, uyumsuz olduğu halde mutlu olan çok sayıda çift vardır. Sabır, sevgi ve saygının değişim gücü olduğu unutulmamalıdır.

Bu konuda ayrıntılı bilgiler için aşağıdaki konulara bakabilirsiniz.

Doğum Haritasına Göre Meslek Seçimi

Doğum Haritasında Ruhsal Yetenek Konumları

 

İlgili Konular:

Balık Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

 

Balık Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

18 Mayıs 2020

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 1 Nisan 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.