Yay Akrep Uyumu, Yay Burcuyla Akrep Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Akrep Uyumu, Yay Burcuyla Akrep Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Akrep Uyumu

Yay Burcu Akrep Burcu Uyumu. Yay ve akrep nasıl anlaşır? Yay Burcu ile Akrep Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Erkeği Akrep Kadını Uyumu veya Yay Kadını Akrep Erkeği Uyumu

 

Yay Burcu Akrep Burcu “Uyum Analizi”

Yay Akrep İlişkisi Nasıldır?

  • Kıskançlık
  • Tartışma
  • Eleştiri
  • Karmaşa
  • Heyecan

Gerçekten sevmişseniz bu birlikteliğin büyük sabır gerektirdiğini de peşinen kabullenmiş olmalısınız. Bu ilişki kesinlikle sorunsuz olmayacaktır. Herşeyden önce siz ateş grubusunuz, akrep ise su grubudur. Farklılıklarınız bulunduğunuz burç grubu ile başlamaktadır. Ama iyi yönden de bakılabilir. Farklılıklar hayatımıza daha önce bilmediğimiz ve deneyimlemediğimiz hazlar katar.

Yay burcu öne çıkan özellikleri

  • Yolculuk yapmayı sever
  • Farklı kültürleri tanımak ister
  • Eleştirel bir burçtur
  • İyi bir organizatördür
  • Sosyal bir burçtur
  • Özgür olmayı sever

Akrep burcu öze çıkan özellikleri

  • Hiçbir şey göründüğü gibi değildir
  • Sır küpü, sadık bir dost, tutkulu bir aşık, kıskanç bir sevgili
  • Sessiz ve sakin oluşu yanıltır
  • Yalnız olmayı sever
  • Ruhsal enerjileri yoğundur
  • Evcimendir

Eğer farklılıklarınızı sabırla bir araya getirebilir ve henüz evlenmeden önce birbirinizi tamamlayabileceğinize ikna olursanız yay akrep uyumu güzel bir birliktelik sunabilir. Ancak herşeyi akışına bırakırsanız ilk takılacağınız noktanın akrep burcunun kıskançlıkları olacağını bilmelisiniz. Akrep burcu sahiplenici bir burçtur. “Ya hep Ya hiç” ilkesi ile hareket eder. Yani “olacaksa sadece ben olmalıyım hayatında, bir başkası gölge etmemeli” diyecektir.

Siz, canınız sıkıldığında sokağa çıkıp öylesine dolaşmakla tatmin olamayabilirsiniz. Bir anda kafanıza eser ve kendinizi uzak diyarlara, daha önce hiç bilmediğiniz yerlere atmak istersiniz. Hiç kimse size karışmamalı ve engel olmamalıdır. İkizler veya kova burcu bunu anlayışla karşılayabilir ama bir akrep burcu için sizin istediğiniz zaman uzun seyahatlere gitme ihtimaliniz “neden” soruları ile sıkı bir sorguya sebep olacaktır.

Eğer gerçekten seviyor ve bir ömür boyu birlikte olmak istiyorsanız size iyi bir tüyo vereyim. Her akrep burcunun yalnız kalmak istediği dönemleri olur. Bu dönemleri belirleyin ve yapacağınız uzun seyahatleri bu dönemlere denk getirmeye çalışın. Ancak öncelikle akrebe sarsılmaz bir güven vermelisiniz aksi taktirde paranoyak derecesinde kıskanlıç örnekleri görebilirsiniz.

Yay Akrep Uyumu, “İletişim Uyumu”

Yay Akrep iletişim uyumu nasıldır? Yay ve Akrep arasında İletişim sorunu yaşanır mı?

Yay burcu tanıştığı her farklı kültürle birlikte kendisini geliştiren bir entelektüeldir. Felsefi yanı güçlüdür. Konuştuğunda kültürel birikimini hissettirir. Akrep burcu ise güçlü bir ruhsal analisttir. Asla sadece görünenlere bakmaz, her zaman görünenin arkasına ulaşmak ister. Bu özelliklerinizi birleştirebilirseniz ortaya oldukça yoğun ve derin bir etkileşim çıkabilir.

Akışına bırakılmış bir birliktelikte ise Yay acımasız bir eleştirmendir. Gördüğünü empati yapmadan söyler. Benzer özellik Akrep burcunda da vardır. Birisi “bugün nasıl görünüyorum” şeklinde bir soru sorduğunda asla soruyu soranı memnun etmek için cevap vermez “berbat görünüyorsun” cevabını verirken sadece o anki ruh haline ve gördüklerine dayanır. Bu ikili bilinçli bir çift değilse çok kolay ve bitmek bilmeyen tartışmalara yelken açabilecek kapasiteye sahiptir.

Yay burcu sohbet etmeyi ve birikimlerini paylaşmayı seven bir burçtur. Zaman zaman akrep burcu “yeter artık” diyebilir. Ancak canı sıkıldığında ve gerçekten sohbet etmek istediği zamanlarda yay burcu ile sohbet etmekten keyif alacaktır. Akrep burcunu az konuşmakla suçlamayın. Yay akrep uyumu, birbirini tamamlayan iki burcun farklılıkları kabullebildiğinde tam olarak sağlanabilir.

Onun yapısı sadece gerekeni gerektiğinde ve gerektiği kadar yapmaya programlıdır.

Yay Akrep Uyumu “Cinsel Uyum”

Yay ve Akrep burcu cinsel yönden ne kadar uyumludur? Yay Akrep cinsel uyumu ilişki için tatmin edici olabilir mi?

Eğer daha önce Mars-Pluto etkisi altındaki bir akrep burcu ile tanışmamışsanız cinsel yaşamı asla es geçmemeyi öğrenmeniz gerekecektir. Yay akrep uyumu cinsel yaşamınızın ne kadar iyi olduğu ile şekillenecektir. Sizin için uzun seyahatler ne ise Akrep burcu için de cinsel yaşam odur. Yüksek ruhsal enerjisini kanalize edebilecek bir iş hayatında değilse (ki çoğu zaman bireysel işleri tercih eder) bu enerjisini cinsel yaşamda deşarj edebilir.

Cinsel yaşamının sekteye uğraması Akrep burcu için sinir hatlarının yüksek kapasitede yüklenmesi demektir. Bunu bir şekilde size yöneltecek ortamlar hazırlamaya çalışabilir.

Siz, yay burcu olarak özgür bir burçsunuz, bağlanmak, tutkulu bir aşk ve cinsel yaşam sizin için hayatta aparatif alanı temsil ederken Akrep burcu yapısının temelini oluşturur. Eğer doğum haritanızda cinsel enerjinizi güçlendirecek etkiler almışsanız bu konuda çok şanslı olduğunuzu bilmelisiniz. Doyumsuz bir birlikteliğiniz olacaktır. Siz özgür bir ruha sahip olduğunuz için daha önce bir insanın başka bir insanı nasıl bu denli sevip sahiplenebileceğini hiç sorgulamamış olduğunuzu farkedebilirsiniz.

Yay Akrep ilişkisi kısaca nasıldır? Zorlayabilir ama bilinçli bir birliktelik yaşanırsa çok farklı deneyimler vadedebilir. Evlenmeden önce her ikinizde manipülasyon yapmadan birbirinizi iyi tanımalısınız. Yay akrep uyumu, zor olan başarıldığında harika olabilir.

Dikkat edilmesi gereken noktalar:

  • Mümkün olduğunca ayrı düşündüğünüz konularda tartışma ortamı oluşturmamaya çalışın.
  • Kıskançlığının sizi çok sevdiği ile ilgili olduğunu unutmayın. Ona ihtiyacı olna güveni verebilirseniz kıskançlık sorun olmayacaktır.
  • Eleştirmeden önce bir kaç saniye durun. Anlamaya çalışın. Sonra cümlelerinizi özenle seçerek oluşturun.
  • Gururuna dokunacak konulardan ve davranışlardan uzak durmaya çalışın.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Yay ve Akrep burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Yay Akrep aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Yay akrep uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Yay burcu erkeği ve kadını

Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yay Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Yay Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Yay Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Akrep burcu erkeği ve kadını

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Akrep Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Akrep Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Yay Akrep Uyumu

18 Haziran 2019
AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
  1. begüm dedi ki:

    merhaba, sayfa gerçekten çok özenli hazırlanmış. emeğinize sağlık öncelikle. mümkünse danışmanlık almak isterim. teşekkürler.

    1. Akrep dedi ki:

      Merhaba, teşekkür ederim. Şu an için danışmanlık veya buna benzer ücretli bir hizmet sunmuyoruz. Sorunuz varsa bilgim ve vaktim ölçüsünde yardımcı olmaya çalışırım.

  2. kuzey dedi ki:

    Yay erkeğiyim akrep kızlarının beni çeken özel bir yanları var sanki. her defasında onlarla karşılaşıyorum. müthiş çekiciler. belki diğer kızlar gibi şimarık ve kolay olmadıkları içindir bilemiyorum. çok derinler. bakışları kendimden geçmeye yetiyor. ama bir türlü ciddi bir ilişki yaşayamıyorum akrep kızlarıyla.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.