Terazi Oğlak Uyumu, Teraziyle Oğlak Anlaşabilir mi?

Terazi Oğlak Uyumu, Teraziyle Oğlak Anlaşabilir mi?

Terazi Oğlak Uyumu

Terazi Burcu Oğlak Burcu Uyumu. Terazi ve oğlak nasıl anlaşır? Terazi Burcu ile Oğlak Burcu Anlaşabilir mi?

Terazi Erkeği Oğlak Kadını Uyumu veya Terazi Kadını Oğlak Erkeği Uyumu

 

Terazi Oğlak “Uyum Analizi”

Terazi burcu sosyal yaşamın, Oğlak burcu ise iş hayatının vazgeçilmezidir. Terazi iletişimin, Oğlak ise disiplin ve sorumluluğun üstadıdır. Sahip oldukları özellikleri kendi alanlarında çok iyi kullanırlar ve becerilerini yönetmeyi öğrendiklerinde hayatta istediklerini elde edebilecek seviyeye gelirler. Terazi sosyal alanda, Oğlak ise iş dünyasında zirvelere oynar.

İkilinin beraberliği birbirlerine destek olduklarında oldukça kazançlı bir beraberlik olacaktır. Ancak terazinin hava, oğlağın da toprak unsuru olmasından dolayı görmezden gelmeleri gereken ufak tefek sorunlar her zaman olacaktır. Sabır ve sevgi uyum sorunu yaşanan konuların aşılmasında etkili olacaktır.

Terazi Oğlak Uyumu “İletişim”

Terazi, Oğlak burcunun hırsına hayrandır ve kendisinde de bu yükselme arzusunun olmasını istemektedir. İkinizde sosyal olaylardan hoşlanırsınız. Oğlak sevgilinizin, onunla şirket davetlerine yada müşterisi ile yemeğe gitmeniz için size yalvarması gerekmeyecektir.

Terazi’nin görünüşüne önem vermesi Oğlak burcunun hoşuna gider. Kendiniz için yaptığınız harcamalar ya da kendinize ayırdığınız zamandan dolayı şikayetçi olmayacaktır. Oğlak burcu çoğu zaman ciddi ve olgundur. Siz öyle değilsinizdir ve sizin etkinizle sevgiliniz daha rahat olabilir.

İlişkinizdeki sorunlar Oğlak burcunun çok çalışmasından kaynaklanacaktır. Geç saatlere kadar çalışan Oğlak ile en sonunda baş başa kaldığınız zaman yorgunluktan bitap düşmüş olacaktır. Aranız bazen iyi olacak, bazen de birbirinize soğuk davranacaksınız. Bunun asıl sebebi burçlarınızın birbirine yaptığı tuhaf açıdır. Uğraşıp halletmeniz gereken bazı sorunlarınız olacaktır.

Terazi Oğlak Uyumu “Cinsel Uyum”

Her iki burçta cinsellik konusunda aşırıya kaçan burçlar değildir. Terazi enerjisini sosyal alana, Oğlak ise iş hayatına harcar. Terazi evlendiğinde Oğlak ise istediği işte verim elde ettiğinde mutlu olurlar. Tatmin oldukları alanlar farklıdır. Bir araya geldiklerinde ise Terazi evlilik evinde olmasından dolayı hemen romantik bir ortam oluşturacaktır. Oğlak yorgun gelmişse onu rahatlatmak ve zihnindeki iş dünyasından uzaklaştırmak Terazinin görevidir.

Astrolojik olarak kolay bir ilişki olmasa da bu ilişkiye şans vermelisiniz. İkinizde sıcak ve mutlu bir aile istersiniz. Birlikte bu isteğiniz gerçekleşebilir. Ailenin geçimini Oğlak sağlıyorsa sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır. Oğlak burcu sorumluluk sahibidir. Onun güneşi sizin 4. evinize yani “ev” sektörüne düştüğü için yuvanız sıcak ve davetkar olacaktır. Her şey size bağlı sevgili Terazi, eğer Oğlak burcunu seviyorsanız her şey yolunda gidecektir.

Terazi ve Oğlak Burcu Aşk Uyumu

Terazi ve oğlak burcu arasındaki aşk uyumu iki burcun farklılıklarının birbirlerini çekmesi ortaya çıkar. Terazi burcu Oğlak burcunun

  • kararlılığına,
  • disiplinine ve
  • adanmışlığına hayran kalır.

Bu özellikler kendisinde istediği ama bir türlü başaramadığı denge arayışının neden olduğu kararsızlık için bir çözüm gibi gelir. Oğlak burcu ise terazi burcunun

  • güleç yüzüne,
  • sempatik tavırlarına ve
  • canlılığına hayran kalır.

Aşk her ikisi içinde heyecan vericidir. Ancak aşk uyumunun ne kadar uzun süreli olacağı bu iki farklı burcun doğum haritalarındaki uyumla da ilgilidir. Kişiliği ve dışa yansımayı belirten yükselen burç konumu 1. ev, iletişim becerilerimizi belirten 3. ev, evliliği konu alan 7. ev, duygusal yönümüzü belirten Ay konumu ve zihinsel aktivitemizi etkileyen Merkür konumu bu beraberliğin ne kadar süreli olacağına etki edecektir. Tüm bunlara tarafların yaşama bakış açıları ve tavırları da aşk uyumlarını etkileyecektir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Terazi ve Oğlak burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Terazi Oğlak aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Terazi oğlak uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Terazi burcu erkeği ve kadını

Terazi Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Terazi Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Terazi Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Terazi Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Oğlak burcu erkeği ve kadını

Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Oğlak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Oğlak Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Oğlak Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Terazi Oğlak Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.