Oğlak Başak Uyumu, Oğlak Burcu ile Başak Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Başak Uyumu, Oğlak Burcu ile Başak Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Başak Uyumu

Oğlak Burcu Başak Burcu Uyumu. Oğlak ve başak nasıl anlaşır? Oğlak Burcu ile Başak Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Erkeği Başak Kadını Uyumu veya Oğlak Kadını Başak Erkeği Uyumu

 

Oğlak Burcu Başak Burcu “Uyum Analizi”

Oğlak Başak İlişkisi Nasıldır?

  • Güvenli
  • Verimli
  • Uyumlu
  • Üretken
  • Sorumlu

Oğlak ve Başak burcu uyumu burçlar kuşağının en ideal birlikteliklerinden birini sunacaktır. Oğlak burcu da Başak burcu da toprak elementidir. Her ikisi de işkolik olarak anılan burçlardandır. Oğlak burcu bu ilişkide, aradığı huzuru bulacaktır. Çünkü başak burcu hiçbir zaman çok çalıştığı için onu eleştirmeyecektir. Her ikisi de benzer özelliklere sahip oldukları için birbirlerini destekleyerek yol alırlar. Çok abartıp biri diğerini ihmal edecek kadar kendisini işlerine verecek olursa diğeri uyaracaktır.

Başak burcu değişken niteliğe sahip olduğu için oğlak burcuna göre daha sosyal ve aktiftir. Oğlak burcunun dünyadan tümüyle uzaklaşmasına izin vermeyecektir. Oğlak burcu, burçlar kuşağının soğuk ve çalışkan yüzü ise Başak burcu onun daha ılımlı ve güler yüzlü versiyonudur.

Başak burcu, birlikte olduğu insandan temiz ve titiz olmasını bekler. Siz dağınık olmayı öğrenmemişseniz bu konuda sorun yaşamazsınız. Aksi taktirde evin her yanına neler yapmanız gerektiği ile ilgili notlar asarak sizi yönlendirmeye çalışabilir. Veya sürekli sizi daha derli toplu olmanız konusunda uyarabilir.

Başak, yaşadığı ve çalıştığı ortamın çok temiz ve düzenli olmasını ister. Dağınıklık zihninde de dağınıklığa neden olur ve yeterince adapte olamaz. O, önce yaşam alanını düzenler sonra zihnindekilere geçer.

Başak burcu çok değerli bir analisttir. Verileri ustaca analiz ederek değerlendirir. Tüm detayları gözden geçirdiği için sizin en büyük yardımcılarınızdan biri olabilir.

Oğlak Başak Uyumu, “İletişim Uyumu”

Oğlak Başak iletişim uyumu nasıldır? Oğlak ve Başak arasında İletişim sorunu yaşanır mı?

Oğlak burcu, küçüklüğünden itibaren özellikleri gözönüne alınarak yetiştirilmemişse ömrünün büyük bir kısmını, Satürn etkisinden dolayı üzeri kalın bir duvarla örülmüş gibi yaşar.

  • Yalnızlık
  • sıkılganlık,
  • içine atma,
  • tepkisizlik ve
  • ilk adımları atamama

gibi sorunlarla boğuşur durur. Başak burcu da kendisi gibi ilk adımları atma konusunda çekimserdir ancak Merkür etkisi altında olduğu için oğlak burcu gibi etrafı kalın duvarlarla çevrili değildir.

Oğlak burcu, girdaba sürüklenmeden küçük yaştan itibarek güçlü hedeflere yönlendirilmeli ve enerjisini bu yönde verimli bir şekilde kullanmalıdır. İşte bu noktada başak burcu hayatına girdiği andan itibaren ona ihtiyacı olan açılımı yaşatabilecek bir burçtur.

Oğlak burcu, Başaktan gülümsemeyi, eğlenmeyi, yeni insanlarla tanışmayı, farklı ortamlara girmeyi ve nefes almayı öğrenecektir.

Birlikte olduklarında her ikisinin de zihinleri gün içerisinde yaptıkları ve bir sonraki gün yapacakları ile meşguldür. Zihinleri mola verdiğinde çoğu zaman ilk harekete geçen Başak burcu olacaktır. Merkür iletişimi hızlı, heyecanlı ve hareketli bir konuşma tarzı katabilir. Durgun bir yapıda olan Oğlak burcu istemese de başak burcunun sohbetlerine eşlik edecektir.

Başak burcu ayrıntılara takılan bir burç olduğu için hassas olduğu konulara dikkat etmenizi bekleyecektir. Bunu yapmadığınızda sizi atladığınız her ayrıntı için sık sık eleştirecektir. “Sabunu yerine koy, havluyu oraya asma, halıları kaydırma, o vazonun yeri orası değil, giysilerini yerine as…”

Oğlak Başak Uyumu “Cinsel Uyum”

Oğlak ve Başak burcu cinsel yönden ne kadar uyumludur? Oğlak Başak cinsel uyumu ilişki için tatmin edici olabilir mi? Oğlak başak cinsellik tatmin edici midir?

Oğlak ve Başak; iki toprak elementinin cinsel yaşamı ilk adımları çekimser; sonrasında heyecanlı ve hareketli olacaktır. Başak, çoğu konuda çekimser bir tavır takınsa da birlikte olduğu ve güvendiği insanlara karşı son derece açık sözlüdür. Cinsel yaşamınızda ondan duyacaklarınız ve beklentileri sizi şaşırtabilir. Ancak bir süre sonra hoşunuza gidecektir.

Başak burcu her konuda olduğu gibi cinsel yaşamında da son derece titiz ve hijyen bir burçtur. Sizin için önemsiz görünen ayrıntılar onun için dikkat edilmesi gereken önemli konulardır.

Oğlak ve başak cinsellik, hijyen ve iş yoğunluğunun hakim olduğu bir ilişkide zaman zaman sorun olabilecek bir konudur. Hassasiyetlere saygı duymak, sorunun çözümünde en önemli unsurdur.

Oğlak Burcu Başak Burcuna Nasıl Aşık Olur?

Oğlak burcu Başağa nasıl aşık olur? Oğlak, Başak burcunun kendisini yaşamın henüz aşamadığı engellerini aşmasında ve hedeflerine ulaşmasında kilit nokta olduğunu farkettiğinde ona aşık olacaktır. Oğlak burcu disiplinli, sorumluluk sahibi ve amaçlarına adanmış bir yapıya sahiptir. Benzer özellikler Başak burcunun çalışma hayatında da vardır ancak o daha çok yapması gereken işleri eksiksiz yapmaya odaklıdır. Yukarı değil önündeki işlere bakar.

İkisi bir araya geldiğinde ayrıntılara inebilen aynı zamanda büyük hedeflere yönelen bir bileşim ortaya çıkar. Başak burcu hayatın yoğun temposunda Oğlak burcunun gülen yüzü olacaktır. Hedefleri uğruna herşeyi yapmak ve aynı zamanda eğlenip, gülebilmek… Oğlak burcu bu noktada Başağa aşık olacaktır ve buna gerçekten ihtiyacı vardır.

Oğlak Başak Uyumu için dikkat edilmesi gereken önemli noktalar:

  • Başak burcunun görebildiği tüm alanlarda temizliğe, düzen ve tertibe dikkat edin.
  • Başak burcu ayrıntılara değer verir. Birlikte yaşadığınız alandaki bütünlüğü bozmamaya ve etrafı dağıtmamaya özen gösterin. Başak, güleryüzlü ve neşeli bir burçtur ancak bir kez eleştirmeye başlarsa susturmanız zor olabilir.
  • Eleştirilerini dikkate alın. Başağın tahammül sınırları geniştir ancak o sınır bir kez aşılırsa karşınızda hiç beklemediğiniz birini bulabilirsiniz. Hatta bulamayabilirsiniz de.

Oğlak Başak ilişkisi kısaca nasıldır? Neşeli, hareketli, titiz, detaycı ve verimli.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Oğlak ve Başak burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Oğlak Başak aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Oğlak başak uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Oğlak burcu erkeği ve kadını

Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Oğlak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Oğlak Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Oğlak Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Başak burcu erkeği ve kadını

Başak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Başak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Başak Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Başak Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Oğlak Başak Uyumu

1 Temmuz 2019
AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.