Kova Akrep Uyumu, Kovayla Akrep Anlaşabilir mi?

Kova Akrep Uyumu, Kovayla Akrep Anlaşabilir mi?

Kova Akrep Uyumu

Kova Burcu Akrep Burcu Uyumu. Kova ve akrep nasıl anlaşır? Kova Burcu ile Akrep Burcu Anlaşabilir mi?

Kova Erkeği Akrep Kadını Uyumu veya Kova Kadını Akrep Erkeği Uyumu

 

Kova Burcu Akrep Burcu “Uyum Analizi”

Kova Akrep İlişkisi Nasıldır?

  • Kıskançlık
  • Yalnızlık
  • Sıradışı
  • Uyumsuz

Karamsar bir tablo gibi görünebilir ama gerçekler değiştirilemez. İki burç farklı üstelik uyumsuz iki grubun üyeleridir. Kova burcu Hava grubunda yeralırken, Akrep Burcu Su grubunda yeralmaktadır. Kova burcu olarak siz Akrep burcuna göre doğal olarak sosyal ilişkilere, arkadaşlıklara ve iletişime büyük önem verirsiniz. Üzerinde çalıştığınız önemli bir proje olmadığı sürece her zaman kendinizi yanına götürebileceğiniz arkadaşlarınız bulunur.

Akrep burcunun ise birden fazla arkadaşa ve dosta ihtiyacı yoktur. Aynı ihtiyacı sizden de bekler ve başkaları ile zaman geçirmenizden aşırı rahatsızlık duyar. Akrep burcunun kıskançlık krizleri bir kez başladığında sizi sonu olmayan bir kafese kapatma çabasına girmeye başlayacaktır.

Toplum karşısında takındığınız sıradışı çizgiler sizi birbirinize yakınlaştırır.. İkinizde toplum kurallarına karşı durursunuz. Kendi kurallarınızla yaşamayı tercih edersiniz. Sınırları birlikte zorlamak size büyük keyif verecektir.

Akrep sizin sosyal, çocuksu, haşarı ve sıradışı yanlarınızı; Siz ise akrep burcunun gizemli ve farklı bir gezegene aitmiş gibi duran yönlerini seversiniz.

Muhteşem Kova Akrep Uyumu için Konumlar

Akrep burcunun 11. Evi Kova’da ise

Sizin de 7. Eviniz Akrep burcunda ise

3. Evleriniz ortak ise… muhteşem, zamana ve kurallara bağlı kalmayan bir birliktelik olabilir. Birlikte astral seyahat yapıp teknolojinin son yeniliklerini büyük bir bir iştahla takip edebilirsiniz.

Kova Akrep Uyumu İletişim Uyumu ve İletişim Sorunları

Kova Akrep iletişim uyumu nasıldır? İletişim sorunlarının kaynakları nelerdir?

Kova burcu olarak siz hiçbir zaman su grubu burcu olan Akrep gibi derin duygulara sahip olamazsınız (Doğum haritanızda aldığınız su etkileri yoksa). Akrep burcu sevdiğinde tam ve derin sever. Sizi de sevginizi de herkesten kıskanır. Siz ise iki insanın bir arada yaşayabilmesi için bu tür aşırılıklara gerek olmadığını savunarak akrep burcunun gösterdiği kıskançlıkların nedenini bir türlü anlayamazsınız. Akrep burcu en kıskanç burçtur. Kendisine ait olanı sahiplenir ve kimse ile paylaşmak istemez. Siz kova burcu ise kıskanç değilsiniz. Hatta kıskançlığın gereksiz olduğunu savunursunuz.

Siz hayatınızdaki herşeyi ayrıntılı bir şekilde anlatmaya bayılırsınız. Akrep burcu ise sadece gerek gördüklerini başkaları ile paylaşır. Sizin gizli saklınız yoktur ancak akrep burcunun yaşamının önemli kısmı büyük bir sır gibidir. Siz ondaki gizemleri çözmekten, O da sizdeki sosyal iştahtan yakınıp durursunuz.

Davetlere, düğün ve törenlere akrep burcu olmadan gitmek zorunda kalma ihtimalini düşündünüz mü? Henüz karar aşamasındaysanız bunu düşünseniz iyi olur. Çünkü akrep bireysel bir burç olduğu için sizinle birlikte bir ortama girdiğinde sizin içine daldığınız sosyal ortam ve arkadaşlarınızdan fazlasıyla sıkılacaktır. Bir süre buna katlanıp sabreder ama sonunda “yalnız git” deyip çektiği işkencelere son verecektir.

Kova burcu olarak sizde bu kadar aşırı kaprisli ve kıskanç bir insanla ne işiniz olduğunu ve yaşamınızı nasıl sürdürebileceğinizi düşünmeye başlarsınız. Her ikiniz için de zor bir süreç olabilir.

Çokça sabır, anlayış ve farklı özellikleri kabulleniş size gerçekten çok farklı ve renkli bir yaşam sunabilir. Ancak bunu başarmak gerçekten büyük bir çaba gerektirebilir. En büyük mutluluklar farklılıklar kabullenilip, iki insan birbirlerini olduğu gibi sevdiklerinde yaşanır. Bunu başaramazsanız kova akrep çatışması kaçınılmaz olacaktır.

Kova Akrep Uyumu “Cinsel Uyum”

Kova ve akrep burcu cinsel yönden ne kadar uyumludur? Kova akrep cinsel uyumu ilişkiyi kurtarmaya yeter mi?

Cinsel yaşam sizin için de çok renklidir. Sınırları zorlamayı seversiniz. Uzun süre cinsel yaşamınızda sorun çıkmayacaktır.

Kova burcunun enerjisi sosyal alan ve zeka ile ilgilidir. Akrep burcunun enerjisi ise ruhsal alan ve kontrolle ilgilidir.

Kova enerjisini sosyal alanda harcar ancak akrep burcunun başbaşa kaldığında harcayabileceği enerjisi çoğu zaman varolacaktır. Akrep burcu insanları yatakta her türlü tutkuyu sonuna kadar yaşamak ister siz ona cevap vermekte zorlanabilirsiniz. Bir süre sonra Akrep ise sizi soğuk ve ilgisiz bulacak hatta en özel anlarınızda bile başka şeyler düşündüğünüzü hissedecektir.

İki burcun ortada buluşabileceği ortak noktalar ne kadar çok olursa o kadar keyifli bir ilişki olacaktır. Birbirinize biraz zaman tanıyın. Sabırlı olun. Seviyorsanız ve doğum haritanızda uyumlu noktalar varsa farklılıkların zenginliğini yaşayabilirsiniz.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Kova ve Akrep burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Kova Akrep aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Kova akrep uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

İki burcun ayrıntılı analizlerine aşağıdaki linklerden bakabilirsiniz.

Akrep Erkeği Kova Kadını Uyumu

Akrep Kadını Kova Erkeği Uyumu

 

Akrep burcu erkeği ve kadını

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Akrep Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Akrep Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Kova burcu erkeği ve kadını

Kova Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Kova Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Kova Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Kova Akrep Uyumu

19 Mayıs 2019
AkrepBlog.com

Son Güncelleme 30 Ekim 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.