Koç ikizler Uyumu, Koçla ikizler Anlaşabilir mi?

Koç ikizler Uyumu Koçla ikizler Anlaşabilir mi?

Koç ikizler Uyumu

Koç Burcu ikizler Burcu Uyumu. Koç ve ikizler nasıl anlaşır? Koç Burcu ile ikizler Burcu Anlaşabilir mi?

Koç Erkeği ikizler Kadını veya Koç Kadını ikizler Erkeği Uyumu

ikizler burcuna gözünüz takılmış olabilir. İşte tam size göre birisi. Bu sempatik İkizlerin paylaşacak çok neşesi vardır. İkinizde çabuk sıkılır ve yeni heyecanlar ararsınız. Aynı anda bir çok şeyi birden idare edebilirsiniz. Konuşkan, hareketli, aktif ve bir çok arkadaşı olan Koç ve İkizler birbirine çok uygundur.

İletişim Uyumları

Her gün kafa yorduğunuz farklı konular hakkında ateşli tartışmalar yaparsınız. Yeni fikirler bu ilişkide hiç eksik olmayacaktır, bu fikirleri değerlendirmeye çalışın. İkizler’in ağzından kelimeler rahatlıkla dökülür ve tam yerini bulur. Bazen sizin halkla ilişkilerinizi yaptığını görebilirsiniz.

Koç ve ikizler “sabit ve değişken nitelikler”

Koç burcu ilişkide lider olmak ister. İkizler burcu ise değişken yani uyumlu nitelik taşıdığı için bu durumu sorun çıkarmadan kabullenir. Zaten onun kafası kendi projeleri ile yeterince doludur. Sizin hep kendi isteklerinizde diretmeniz sinirini bozsa da, bunu anında dile getirecektir. İkizler asla içine atmaz ve kin tutmaz. Ateş elementi Koç için, hava elementi İkizlerin varlığı taze hava gibidir. Kıymetini bilin.

Koç ikizler Uyumu “Cinsellik”

Koç burcu ve ikizler burcu arasında cinsellik nasıldır?

Yatakta tutku ve ateş kaynağı başta siz de olsanız, uyum yeteneği ile sizin seviyenize hemen gelecektir. Siz ise aceleciliği bırakıp biraz yavaşlamalısınız. İkinizde anlık yaşadığınız için, hiç olmazsa birinizin gelecekle ilgili ciddi planlar yapması gerekmekte. Pratik sayılmazsınız ve detaylarla aranız iyi değildir

Birlikte ışıltılı bir hayatınız olabilir, sakın İkizleri bırakmayın!

Koç Burcu ile ikizler Burcu Anlaşabilir mi?

Seven her insan sevdiği ile anlaşabilir. Peki sevgi yerini mantığa bıraktığında? Sabit bir burçla değişken bir burç uygun ve anlaşabilecekleri ev konumları yoksa sıkıntı yaşayabilirler. Koç ve ikizler burcu arasındaki ilişki eğer yeterince sabır gösterilirse neden olmasın denilebilecek bir ilişkidir. İkili arasındaki ilişki iki uyumlu burcun ilişkisi değildir ancak sevgi istendiğinde tüm farklılıkları avantaja dönüştürebilecek güce sahip olabilir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Koç ve İkizler burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Koç İkizler aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanması da eşlerin karşılıklı iletişimi ile mümkün olacaktır.

 

Koç burcu erkeği ve kadını

Koç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Koç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

ikizler burcu erkeği ve kadını

İkizler Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

İkizler Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Koç ikizler Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 21 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.