Koç Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

Koç Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir? Koç Burcu Erkeğini Nasıl Etkilerim?

Koç Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

Koç burcu erkeği nasıl etkilenir? Koç burcu erkeğini etkilemek ve aşık etmek için ne yapmak gerekir?

Bir koç burcu erkeğine aşık olmuşsanız ve onu etkilemek istiyorsanız öncelikle koç burcunun özelliklerini bilmeniz gerekir. Koç burcu ev konumlarında 1. evi temsil eder. Birinci ev insandaki kişilik ve karakteri sembolize eder. Dışa yansıyan yönümüzü ve diğer insanlarla olan ilk irtibatlarımız bu konumla ilgilidir.

Koç Burcu Astrolojik Özellikleri

  • Ev Konumu: 1. ev
  • Yönetici Gezegeni: Mars
  • Nitelikleri: Ateş elementi ve Öncü

Koç burcu erkeği aldığı etkilerle enerjik, buyurgan, hareketli ve cesurdur. Olmasını istediği bir şey hemen olsun ister. Öğrendikten sonra yapanlar grubunda yer almaz. Yaparak, tecrübe ederek, hatalarından ders çıkartarak öğrenir. Diğer ateş grubu burçları gibi anlık tepkiler verebilir. Beyin dalgaları aktiviteyi temsil eden beta dalgaları ve yüksek enerjiyi temsil eden gama dalgaları ile özdeştir. Beta yönü organize ve yöneticiliğini, gama yönü yakıcılığı ve savaşçı yönünü temsil eder.

Öncü burçlar arasında yer aldığı için çevresindekileri harekete geçirerek onları organize eder. Doğar bir liderdir. Mars etkisi altında olduğu için doğal bir karizması ve etkileyiciliği vardır.

Koç Burcu Erkeği Hangi Burçlarla Uyumludur?

Koç burcu hangi burçlarla uyumludur? Hangi burçlarla daha iyi anlaşabilir?

Uyum konusunda burcun bulunduğu grup ve nitelikleri önemlidir. Öncelikle grup yönüyle değerlendirelim

Uyumlu Olduğu Ateş Grubu Burçları

  • Yay Burcu
  • Aslan Burcu
  • Koç Burcu

Öncü Yönüyle Uyumlu Olduğu Burçlar

  • Koç Burcu (Ateş grubu)
  • Oğlak Burcu (Toprak grubu)
  • Terazi Burcu (Hava grubu)
  • Yengeç Burcu (Su grubu)

her iki grupta da yer alan kendisi gibi koç burcudur ancak bu durum karşılıklı anlayış olmadığında sorun çıkmasına, sert tartışmalara ve “benim istediğim olacak” atışmalarına da neden olabilir.

Koç burcunun tüm burçlarla olan uyum analizlerini Koç Burcu Uyumu linki altında bulabilirsiniz.

Koç Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanır?

Aldığı etkiler nedeni ile isteklerinin yerine getirilmesi ister. Bekletilmemeli ve istedikleri hemen olmalıdır. Bu noktada dikkat etmeniz gereken her istediğini hemen yerine getirmek, sizi onun gözünde sıradanlaştıracaktır. Yaşamında istediklerini yerine getiren zaten çok sayıda insan olacaktır. Sizin de onlardan biri olmanız sizin ayrıcalığınızı yitirmenize neden olur. Makul isteklerini yerine getirin ancak kolay olmayın. Belli şartlarınız ve prensipleriniz olmalı.

Sizden herşeyi isteyemeyeceğini, ona sözle değil davranışlarınız ve duruşunuzla göstermeniz gerekir. Koç burcu erkeği nasıl etkilenir? Sizin diğerlerinden farkınız olduğunu gördüğünde sizden etkilenecek ve hoşlanacaktır. Koç erkeği zor olanı ve zorlukla elde edileni daha değerli bulur. Ancak sınırları aşmamaya özen göstermek gerekir.

Koç erkeği enerjik bir yapıya sahip olduğu için sportif faaliyetleri sever. İsteseniz de istemeseniz de bir şekilde sporla içli dışlı olmak zorunda kalabilirsiniz. Eğer ilgi alanları size hitap etmiyorsa onu sporun farklı dallarını, sizin de sevdiğiniz alanlarını keşfetmeye davet edebilirsiniz.

Koç burcu erkeği yönetmeyi ve organize etmeyi sever. Ona bunun için fırsatlar oluşturabilirsiniz. “Arkadaşlar geziye gitmek istiyorlarmış yardımcı olur musun?” gibi.

Gururunun okşanmasını çok sever. Ona bu dünyanın en iyisi olduğu izlenimini verebilmelisiniz. (Abartmadan)

Koç burcu erkeği nelerden hoşlanır, nelerden hoşlanmaz?

Koç Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanmaz?

Koç burcu erkeği nasıl etkilenir? Bunun için en son yapmanız gerekenler hoşlanmadıkları listesinde yer alanları yapmanızdır.

Koç erkeği emir almaktan ve bir şeylerin dikte edilmesinden nefret eder. Ondan bir şey isteyecekseniz emir kipi kullanmamalısınız. “Sen daha iyi yapıyorsun, ben senin kadar becerikli değilim” şeklinde; O yaptığında daha iyisi olacağını ima ederek istemelisiniz.

Kendi sınırlarında başkalarının söz sahibi olmaya çalışmasına katlanamaz. Onun yaşadığı alanda tek söz sahibi o olmalıdır. Yaşamına ve sınırlarına müdahale edilmemelidir.

İlk ve son sözü söylemesine izin verilmemesinden hoşlanmaz. Bir şey söylenecekse ilk sözde son sözde ona ait olmalıdır. Sözü bitmeden bölmemelisiniz. Koç erkeği yaşamadan kolay kabullenebilir bir erkek değildir. Ancak siz de onunla eş değer olabilirseniz sizi dinler.

İşlerine karışılmasını sevmez. Koç burcu erkeği bir işi üstlenmişse ona müdahale etmemelisiniz.

Koç Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Koç burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? Koç erkeği nasıl bir kadınla birlikte olmak ister?

Tıpkı kendisi gibi güçlü, karizmatik, çekici, ve enerjik kadınlardan hoşlanır. Koç erkeği ile birlikte olmak istiyorsanız enerji seviyenizin en az onun kadar yüksek olması gerekir. Bir söz söylediğinizde dikkate alınmasını istiyorsanız güçlü ve ne söylediğini bilen biri olmak zorundasınız. Aksi taktirde koç erkeği sizi sadece güzel zaman geçirebileceği, eğlenebileceği arkadaş seviyesinde görecektir. Onun istediği kendisi gibi cesur ve herşeyi göze alabilen ayakları yere sağlam basan bir kadındır.

Birlikte yürüyeceği, hayatı paylaşacağı kadın onunla birlikte zorluklar karşısında hemen yılmamalı ve cesur olmalıdır. Eğer onunla birlikte bir dağın zirvesine tırmanmayı, paraşütle atlamayı ve sınırları zorlamayı “hayatın heyecanı” olarak niteleyemiyorsanız ya muhatap olduğunuz erkek koç burcu etkisini tam olarak almamıştır veya siz fazla hayalperestsiniz demektir.

Koç Burcu Erkeği Nasıl Fizikli Kadınlardan Hoşlanır?

Koç erkeğinin hoşlandığı kadınların fiziği nasıldır? Görünüş olarak nasıl kadınlardan hoşlanır?

Koç burcu erkekleri enerjik ve sportif erkeklerdir. Eğer fiziği koç burcundan pay almışsa çoğu atletik vücutludur ve bu formlarını korumaya özen gösterirler. Doğal olarak birlikte olmak isteyeceği kadının da kendisi gibi sportif bir görünüme sahip olmasını isteyeceklerdir.

Eğer fazla kilolarınız olduğu halde sizinle evlenmeye karar vermişse kilolarınızdan nasıl kurtulacağınız konusunda sizin için iyi bir rehber olacağına emin olabilirsiniz. Böyle bir niyetiniz yok mu? Bunu düşünüyorsanız bu düşüncenizi geri dönüşüm kutusuna gönderseniz iyi olur.

Mars etkisinde olan burçlar karizmalarının giyimleri ile dışa yansımasını severler. Koç erkeği de enerjilerini ve karizmalarını giyimleri ile dışa yansıtan kadınlardan hoşlanırlar. Koç burcu erkeği nasıl etkilenir? Ona ne kadar atletik bir insan olduğunuzu gösterebilirsiniz. İyi bir koşuya hayır demeyecektir.

Koç Burcu Erkeğini Nasıl Etkilerim?

Koç erkeğini nasıl etkilerim, koç burcu erkeğini etkilemek için neler yapabilirim?

Buraya kadar olan bölümü okumuşsanız az çok zihninizde nasıl bir erkekle karşı karşıya olduğunuz konusunda fikir sahibi olmuşsunuzdur. Onu etkilemek için şu maddelere dikkat etmelisiniz,

  • Enerjik ve güçlü olun
  • Atletik ve sportif yönünüzü ön plana çıkarın
  • Kolay olmayın, boyun eğmeyin ancak sınırınızı da iyi bilin.
  • Cesaret ve heyecanın bu yaşama renk kattığını yaşayarak gösterin
  • Cinsel yaşamın onun için ne kadar önemli olduğunu bildiğinizi fısıldayın

Koç Burcu Erkeğini Kendime Nasıl Aşık Edebilirim?

Koç burcu erkeği nasıl baştan çıkarılır? nasıl tahrik edilir? koç erkeğini baştan çıkarmak için neler yapmak gerekir? koç erkeği nasıl aşık edilir? koç erkeğini etkilemenin yolları nelerdir?

Koç burcu erkeği romantik denilebilecek su ve toprak grubu burcu erkekleri gibi sadece romantizmle etkilenebilecek erkekler değildir. Onlar için güç, yönetmek, hakim olmak, istediklerinin olması, cesaret ve heyecan daha da önemlisi tüm bunların bir kapta bulunması daha önemlidir. Bir yengeç burcu erkeğini şiir yazarak, romantik bir film izleyerek; Boğa burcu erkeğini güzel sesinizle ve hazırladığınız ziyafet sofrası ile etkileyebilirsiniz. Ancak koç erkeğini etkileyebilmek için herşeyden önce kabına sığmaz bir potansiyele sahip olmanız gerekir.

  • Ona sunacağınız hayatın içerisinde hem aşk hem de heyecan bir arada bulunabilmelidir.
  • Sizi gördüğünde ayaklarınızın yere ne kadar sağlam bastığınızı görmeli,
  • konuşurken ne kadar kararlı olduğunuzu farketmeli,
  • gözlerinizin içine baktığında açığa çıkan enerjiyi hissedebilmelidir

Ona heyecan duyabileceği teklifler sunun. Herkesin cesaret edemeyeceği, herkesin gitmek istemeyeceği şeyler olsun. Her istediğinde elinin altında olmak size fazla bir şey kazandırmaz. Bir anda karşısına çıkıp etkileyip çıkıp gitmelisiniz ki tekrar ortaya çıkmanız onu heyecanlandırabilsin. 

Elini uzattığında size dokunabileceği kadar yakın ama dokunamayacak kadar da uzak…

Kısaca, Koç erkeği nasıl baştan çıkarılır?

  • Yapacağınız ve söyleyeceğiniz hiçbir şeyde laubali olmayın,
  • Asaletinizi ve ciddiyetinizi koruyun, pençeleriniz açık olsun,
  • Ona ne kadar güçlü olduğunu söyleyin,
  • Koç erkeğine kral muamelesi yapın ama boyun da eğmeyin,
  • Kışkırtıcı kıyafetler giyin, buna dayanamaz,
  • Ondan çok etkilendiğinizi söyleyin,
  • Nefesinizi kestiğini söyleyin,
  • Sert hareketler onu tahrik eder.

Koç Burcu Erkeği Nasıl Tavlanır?

Koç erkeğini tavlamak için onunla aynı frekanslarda olmanız gerekir. Gözü pek, ateşli, kışkırtıcı, maceracı ve cesur olmanız gerekir. Onu asla hayır diyemeyeceği heyecanlı aktivitelere davet edin.

  • Cesur olun
  • Maceraya ve heyecana hayır demeyin
  • Boyun eğmeyin
  • Korkusuz olun
  • Başkalarının cesaret edemediği şeylerin üzerine gidin
  • Spor giyinin
  • Kıskançlık kelimesini rafa kaldırın

Koç Burcu Erkeği Hoşlandığını Nasıl Belli Eder?

Koç erkeğinin sizden hoşlandığını nasıl anlayabilirsiniz? 

Eğer bir koç erkeği sizden hoşlanmışsa sizinle hayalini kurduğu çılgınlıkları yapmak isteyecektir. Nihayet herkesin cesaret edemeyeceği şeyleri yapabileceği birini bulmuştur ve sınırları zorlamaya hazırlıklı olmalısınız. Korku onun için arka cebinde heyecandan gözünden yaşlar aktığında silebileceği bir mendil gibi durmaktadır. İsterseniz bir tane de siz yanınıza alın çünkü buna gerçekten ihtiyacınız olacaktır.

Gözlerinin içine bakın, eğer orada içinize işleyen ve size doğru yönelen bir enerji görüyorsanız sizden gerçekten hoşlanmış demektir.

Koç Burcu Erkeğine Alınabilecek Hediyeler

Koç burcu erkeğine hangi hediyeler alınabilir? Koç erkeği hangi hediyelerden hoşlanır?

Koç erkeğinin özelliklerini gözönünde bulundurarak kendisine aşağıdaki hediyelerden biri seçebilirsiniz.

  • Spor çantası
  • Eşofman takımı
  • Bisiklet
  • Spor saat
  • Dalış takımı
  • Bungee jumping
  • Paraşütle atlama
  • Ev için koşu bandı
  • Şık spor kıyafetler
  • Takımının maçına bilet

Evlilikte Koç Erkeginin Zaafları Nelerdir?

  • Kadınları etkilemeyi sever.
  • Kendisini beğenen kadınlara kur yapmayı sever.
  • Mars etkisi altındaki kadınlara karşı doğal zaafı vardır.
  • Güçlü, iradeli ve karizmatik kadınlara karşı zaafı vardır.
  • Beğenildiğini hissettiğinde kolay tahrik olur.
  • Gücü simgeleyen övgüler onu kolayca yoldan çıkabilir.
  • Maceraya hayır demekte zorlanır.

Not: Burç etkileri ve özellikleri sadece bir rehberdir. Aynı burca sahip her insanın aynı özelliklere sahip olması, benzer durumlarda aynı tepkileri vermesi beklenmemelidir. Doğum haritamızda 12 ev konumu bulunur ve bu konumların her biri farklı burç ve gezegen konumlarına sahip olacağı için her konuda vereceğimiz tepki güneş burcuna uygun olmayacaktır. Burç etkileri bir dürtü ve insanın içine doğan ilk tepkiyi belirler. Ancak alınacak kararlar büyük oranda irade ile şekillenir. İradenin alacağı kararlarsa aile eğitimi, çevre etkisi ve kişinin kendisini hangi yönde geliştirdiği ile ilgilidir. Burç uyumları iyi olduğu halde mutsuz, uyumsuz olduğu halde mutlu olan çok sayıda çift vardır. Sabır, sevgi ve saygının değişim gücü olduğu unutulmamalıdır.

Bu konuda ayrıntılı bilgiler için aşağıdaki konulara bakabilirsiniz.

Doğum Haritasına Göre Meslek Seçimi

Doğum Haritasında Ruhsal Yetenek Konumları

 

İlgili Konular:

Koç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

 

Koç Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

13 Şubat 2020

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 17 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. nadide dedi ki:

    Ne kadar güçlü, çekici ve etkileyici olduğunu söyleyin. Emrine amade olun yeterli. Koç erkeği karşısında dik duran karizmatik kadınları sever ama dik başlılık yaparsanız tersler. Şık giyinin, gösterişli ve cazibeli olun bakın nasıl etkilenir. Sonrasına katlanabilirseniz tabi

  2. Nilay dedi ki:

    Koç erkeği hükmetmeyi sever, müdahale eder kendine ettirmez, dik başlıysanız benim gibi çatışma eksik olmaz

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.