Koç Başak Uyumu, Koçla Başak Anlaşabilir mi?

Koç Başak Uyumu Koçla Başak Anlaşabilir mi?

Koç Başak Uyumu

Koç Burcu Başak Burcu Uyumu. Koç ve başak nasıl anlaşır? Koç Burcu ile Başak Burcu Anlaşabilir mi?

Koç Erkeği Başak Kadını Uyumu veya Koç Kadını Başak Erkeği Uyumu

Koç Başak Uyumu “Uyum Analizi”

Arkadaşlarınız, Başak’tan ne kadar farklı olduğunuzu söylemişlerdir. Siz bunu zaten başından beri biliyordunuz. İlişkiniz hala devam ediyorsa da bu iyi niyet ve azminizin sayesindedir.

Bazı şeylerin farkına varmalısınız. Başak sevgiliniz de sizin gibi çok çalışkandır ama enerjilerinizi farklı yönlerde kullanırsınız. Başak burcu sabah uyanır uyanmaz, gün boyu yapması gereken işlerin planını yapar. Bu işlerini bitirene ve kusursuz hale getirene kadar uğraşır. Sorumluluk duygusu ve hırsı ile kendi kendini motive eder. Onu kontrol edecek bir patrona ihtiyaç duymadan işlerini eksiksiz ve zamanında bitirir. Verdiği sözlere önem verir ve kimseyi (en başta kendini) hayal kırıklığına uğratmamak için elinden geleni yapar.

Siz olayları bütün olarak görebilirsiniz ve daha atılgansınızdır. Başak ise detayda, organizasyon ve düzen kurmada çok beceriklidir.

Koçla Başak Uyumu “İletişim”

Başak burcu sevgiliniz yanınızda iken çok güçlü olabilirsiniz. Görev duygusu ile dolu Başak size yapmanız gereken işleri hatırlatacak ve her yönden destek olacaktır. O yanınızda iken hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sizden daha esnek olduğu için bir engelle karşılaştığı zaman sizin gibi donup kalmaz hemen alternatif bir çözüm yolu bulur.

Başak her zaman haklı çıkmayı becerir ve sizin gözünüzden kaçan detayları asla kaçırmaz. Bazen, hiç bir şeyin onu memnun edebilecek kadar kusursuz olamayacağına inanırsınız. Unutmamalısınız ki Başak size zorluk çıkartmak için değil dış dünyada parıldamanız için böyle davranmakta. Egonuzu kontrol altında tutup Başağın tavsiyelerine uyarsanız çok başarılı olabilirsiniz. Bütün olağanüstü başarılı Koç’ların arkasında ilgili, titiz bir Başak vardır.

Koç ve Başak Cinsel Uyum

Koç ve başak burcu cinsellik uyumu nasıldır?

Yatakta inisiyatif sizde olacaktır. Başak daha çekingendir ve ilk adımı sizden bekler. Kadın ve erkeğe göre bu durum değişebilir. Koç kadını ne istediğini bilir ve çok heyecan vericidir. Başak, Koç için ideal bir eştir. Neyi, ne zaman istediğini çok uygun bir şekilde dile getirebilir. Eğer konuşabilmek bir ilişkinin onda dokuzu ise siz bunu başarıyorsunuz.

Uzun bir iş gününün sonunda Başağı havaya sokmak için önce onu rahatlatıp sakinleştirmelisiniz. Beraberliğiniz yıllarca sürse bile bu görevinizi ihmal etmeyin. Ani içgüdülerinizle hemen birlikte olma çabanız onu perişan edebilir. Gereken zamanı ayırıp onu baştan çıkarırsanız ikinizde harika vakit geçirirsiniz.

Koçla Başak Uyumunda “Sadakat”

Koç burcu sadık olmada zorlanabilir. Ahlak kurallarına ve değer yargılarına çok önem veren Başak burcu ise böyle bir şeyi asla kabul etmeyecektir. Ne istediğinize karar verin ve boşuna ikinizde üzülmeyin. Koç ateş grubu burcu olduğu için her zaman etrafında birilerinin olmasını ister. İnsanları etkileyici bir karizması vardır ve kötü niyetli olmasa da bu durum sizin canınızı sıkabilir. Koç burcu doğuştan lider özellikleri olan bir burçtur. Onun her zaman birileri ile meşgul olmasına alışmanız gerekebilir.

Koç burcu için başka insanların varlığı onun onaylanması ve değer görmesi anlamına gelir. Eğer bu sizin için ilişkide sarsıntıya neden olabilecek kadar sorun teşkil ederse onunla sert olmayan bir tonda konuşmalısınız.

Çok çaba gösterirseniz bu beraberlik sürecektir. Elinizden geleni yapın !

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Koç ve Başak burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Koç Başak aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanması da eşlerin karşılıklı iletişimi ile mümkün olacaktır.

 

Koç burcu erkeği ve kadını

Koç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Koç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Başak burcu erkeği ve kadını

Başak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Başak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Koç Başak Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 21 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.