Boğa Yengeç Uyumu, Boğayla Yengeç Anlaşabilir mi?

Boğa Yengeç Uyumu, Boğayla Yengeç Anlaşabilir mi?

Boğa Yengeç Uyumu

Boğa Burcu Yengeç Burcu Uyumu. Boğa Burcu ile Yengeç Burcu Anlaşabilir mi?

Boğa Erkeği Yengeç Kadını Uyumu veya Boğa Kadını Yengeç Erkeği Uyumu

 

Boğa Yengeç “Uyum Analizi”

Yengeç burcu sizin diğer yarınız gibidir. Bir yengeç burcu ile birlikte iseniz kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Siz ve Yengeç aynı şeyleri istersiniz: Aile, ev, güvenlik, düzenli bir hayat ve çocuk.

Sezgisi güçlü Yengeç burcu siz daha ağzınızı açmadan bile aklınızdan geçenleri bilir. Yengeç size şefkat ve ilgi gösterecek siz de ona aynı şekilde karşılık vereceksiniz. Bu ilişkinin yürümemesi için hiçbir sebep yoktur. Başbaşa kaldığınız zaman kucak kucağa ve yanak yanağa sevgi dolu saatler geçireceksiniz.

Bir Boğa olarak, Yengeç sevgilinizle bahçenizde yetiştirdiğiniz yeşillik ve çiçeklerden toplamak istersiniz. Yengeç insanı ise sevgisini birbirinden lezzetli yemekler pişirerek gösterecektir. İkinizde bu durumdan mutlu olursunuz. Başbaşa lezzetli bir yemekten sonra birbirinizi baştan çıkarmaya bayılırsınız. Boğa yengeç uyumu gerçekten harikadır ve siz tadını çıkarmayı bildiğiniz sürece de bu mükemmel aşk uyumu devam edecektir.

Boğa Yengeç Uyumu “İletişim”

Boğa toprak elementi Yengeçse su grubu burçları olarak doğal bir uyum sağlarlar. Yengeç boğayı kızdırıp öfkelendirmediği sürece aralarında sorun yaşanmaz. Birbirleri tamamlayan unsurlar aynı zamanda birbirlerini çok iyi anlarlar. Boğa yemek düşkünüdür, Yengeçse iyi bir aşçıdır. Marifetli elleri ile birbirinden güzel yemekler yapar. Yengeç ay etkisi altında olduğu için zaman zaman aşırı duygusallaşabilir. Dolunay zamanlarında gergin olabilir. Ancak Boğa hassas dokunuşları ile Yengeci sakinleştirecektir.

İkinizde güvenliğiniz için yeterli paranız olmasını arzularsınız. Boğa lüks için daha fazla para harcar. Yengeç iyi bir palto alıp senelerce kullanabilir. Boğa ise hisse senetleri, tahviller ve sigortasını aldıktan sonra kalanı ile en pahalı arabayı ya da müzik setini satın alacaktır. Buna karşılık Yengeç insanı kıtlıkta bile yetecek kadar yiyecek stoklamış geri kalanları ise bankaya yatırmıştır. Yengeç bir şey alacağı zaman ya indirimi bekler ya da toptan yerinden alır.

Boğa burcu ise pahalı mağazalardan alışveriş yapmayı sever. Yengeç burcu paraya ihtiyacı olduğu zaman masraflarını kısar, siz ise hemen daha iyi bir iş ya da daha fazla kazanmanın yollarını ararsınız. Bu önemli bir farklılık sayılmaz. Sonuç aynı olacak bankada daha fazla paranız birikecektir. Paraya Aslan ve Oğlak daha saygın olmak için, Boğa ve Yengeç ise daha güvende olabilmek için ihtiyaç duyarlar.

Boğa Yengeç Uyumu “Cinsel Uyum”

Yatakta, sizin enerjik yapınız ve Yengeç’in derin duygusallığı birleşince tutkulu bir beraberlik ortaya çıkacaktır. Boğa’nın sevgilisini uzun zaman harcayarak baştan çıkarması Yengeç’in çok hoşuna gidecektir. Boğa gün geçtikçe daha iyi olur, hayatın ilerleyen yıllarında en iyi haline gelir.

Yengeç insanı yatak odasında mumlar, aşk notları ister. Onu mutlu etmek için biraz daha romantik olmaya çalışın. Aşk hayatınızda ikinizde duyarlı, duygularınızı ifade ederken de samimisiniz. Daha ne isteyeceksiniz!

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Boğa ve Yengeç burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Boğa Yengeç aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Boğa yengeç uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Boğa burcu erkeği ve kadını

Boğa Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Boğa Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Yengeç burcu erkeği ve kadını

Yengeç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yengeç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Boğa Yengeç Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.