Boğa Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

Boğa Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir? Boğa Burcu Erkeğini Nasıl Etkilerim?

Boğa Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

Boğa burcu erkeği nasıl etkilenir? Boğa burcu erkeğini etkilemek ve aşık etmek için ne yapmak gerekir?

Bir boğa burcu erkeğine aşık olmuşsanız ve onu etkilemek istiyorsanız öncelikle boğa burcunun özelliklerini bilmeniz gerekir. Boğa burcu ev konumlarında 2. evi temsil eder. İkinci ev insandaki para ve maddi değerleri sembolize eder. Maddeye bakışımız, ekonomi, para kazanma ve maddesel hazlar bu konumla ilgilidir.

Boğa Burcu Astrolojik Özellikleri

  • Ev Konumu: 2. ev
  • Yönetici Gezegeni: Venüs
  • Nitelikleri: Toprak elementi ve Sabit

Boğa burcu erkeği aldığı etkilerle tensel, kolay değişmeyen, savunduklarından kolay geri adım atmayan, sağlam bünyeli, başladığı işi sonuna kadar götüren ve inatçı bir yapıya sahiptir. Sahip olduğu düşüncelerden kolay kolay ödün vermez. Dayanıklı bir bünyeye sahip olduğu için hemen her işte gücünü sonuna kadar zorlayabilir. Diğer toprak grubu burçları gibi üretkenliği ile bilinir. Pratik bir zekaya sahiptir. Her konuyu pratik bir şekilde halletmek ister. Kendine has yöntemler geliştirerek veya tüm gücünü kullanarak kısa sürede sonuca ulaşmak ister.

Beyin dalgaları durağanlığı temsil eden alfa dalgaları ve öfkelendiğinde kontrolsüz oluşu belirten gama dalgaları ile özdeştir. Alfa yönü sükunetini, gama yönü ise meydan okumayı ve inatçı yönünü temsil eder.

Sabit burçlar arasında yeraldığı için inatçıdır. Onunla bir tartışmaya girmeden önce bu özelliğini göz önünde bulundurmanız gerekir. Venüs etkisi altındaki kadife sesli bu adam yoğun tartışma sonrası savunduklarından vazgeçmeyeceği gibi bir anda öfkelenip kalbinizi de kırabilir. Boğa burcu erkeği sabırlıdır, acelesi yoktur, kolay sinirlenmez ancak öfkesini kontrol edemeyeceği noktaya geldiğinde gerçekten çok şiddetli bir tepki verebilir. Öyle ki yüzüne baktığınız da “bu adam o adam mı” diyebilirsiniz.

Boğa Burcu Erkeği Hangi Burçlarla Uyumludur?

Boğa burcu hangi burçlarla uyumludur? Hangi burçlarla daha iyi anlaşabilir?

Uyum konusunda burcun bulunduğu grup ve nitelikleri önemlidir. Öncelikle grup yönüyle değerlendirelim

Uyumlu Olduğu Toprak Grubu Burçları

  • Oğlak Burcu
  • Başak Burcu
  • Boğa Burcu

Sabit Yönüyle Uyumlu Olduğu Burçlar

  • Aslan Burcu (Ateş grubu)
  • Akrep Burcu (Su grubu)
  • Boğa Burcu (Toprak grubu)
  • Kova Burcu (Hava grubu)

her iki grupta da yer alan kendisi gibi boğa burcudur ancak doğum haritalarında iletişim evi 3. ev, evlilik evi 7. ev, yükselen burçları, ay burçları ve Merkür konumları uyumlu ise mutlu bir birliktelikleri olabilir. Ancak her ikisi de inatçı olacağı için bu durum karşılıklı anlayış olmadığında sorun çıkmasına, sert tartışmalara ve “benim istediğim olacak” atışmalarına da neden olabilir.

Boğa burcunun tüm burçlarla olan uyum analizlerini Boğa Burcu Uyumu linki altında bulabilirsiniz.

Boğa Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanır?

Boğa burcu erkeği doğası gereği tensel dokunuşları ve maddi olan hazlardan hoşlanır. Güzel bir yemek, güzel bir müzik, teninde hoş izlenim bırakan kıyafetler ve örtüler ona göredir. “Kalbine giden yol midesinden geçer” sözü boğa burcu erkekleri için ideal bir sözdür demek yanlış olmayacaktır. Ondan öğrenmeniz gereken ilk bilgilerden biri hangi yemekleri sevdiği olmalıdır. Damak zevkini tutturabilirseniz tattığı her yemekte size olan ilgisi daha da artacaktır.

Boğa burcu erkeği toprak unsuru olduğu için doğa ile iç içe olmayı sever. Daha önce görmediği doğa güzellikleri onu mest edecektir. Boğa burcu erkeği nasıl etkilenir? Doğal bir ortamda daha önce tatmadığı lezzetleri tatmak onun için unutulmaz bir an olacaktır. Boğa erkeği için güzel bir akşam yemeği doğal ortamda gerçek değerini bulur. İnsan doğası gereği güzel olanı kiminle yaşarsa O’da onunla birlikte özdeşleşecektir.

Boğa Erkeği Venüs etkisi altında olduğu için kulağına ve gözüne hitap eden herşeyi sever. Sanatsal yönünü keşfedebilirseniz ona hitap etmeyi de başarabilirsiniz. Boğa burcu etkisi altında olan erkeklerin sesleri insanı büyüleyebilecek kadar doğal bir etkiye sahiptir. Hafif kısık, kadife tonlarında ve rahatlatıcıdır. Aynı şekilde benzer tınılardan kendileri de hoşlanır.

Boğa burcu erkeği gururlu bir erkektir. Sahiplenicidir. Sahiplenmeyi kabul etmeyen bir kadınla birlikte olmayacak kadar sabittir. Sahiplenici yanı belki akrep burcu kadar kıskançlık krizlerine yol açmaz ancak sabit nitelikte olduğu için benimsediği herşeyin kendi dünyasından dışarı çıkmasına izin vermek istemeyecektir.

Bir boğa burcu erkeğinin belki en büyük hayallerinden biri bahçesinde kendi yetiştirdiği ürünlerle meşgul olabileceği, toprakla iç içe olma imkanı bulduğu doğal bir evde yaşamını sürdürmektir. Bu hayaline işleri dolayısı ile hemen kavuşma imkanı olmasa da emeklilik yılları için sizinde ortak olmanız ve katkıda bulunmanız çok hoşuna gidecektir.

Boğa burcu erkeği nelerden hoşlanır, nelerden hoşlanmaz?

Boğa Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanmaz?

Boğa burcu erkeği nasıl etkilenir? Bunun için en son yapmanız gerekenler hoşlanmadıkları listesinde yer alanları yapmanızdır.

Boğa erkeği kendisi ile inatlaşılmasından nefret eder. Düşüncelerini değiştirmeye çalışmayın. Hoşlanmadığınız bir yönü varsa bunu sevdiği yemeği yaparken sanatsal bir ses tonu ile yargılamadan, suçlamadan yapmalısınız.

Oluşturduğu güzel atmosferin bozulmasından hoşlanmaz. İsteyerek ve severek yaptığı bir çalışma varsa müdahale etmeyin.

Boğa erkeği göz, kulak ve tensel zevklere düşkündür. Sevmediği şeyleri söylemeyin, sevmediği yemekleri yapmayın ve tenine sert gelecek şekilde dokunmayın. Ona şaka ile de olsa vursanız o daha fazlasını size yapabilir.

Ona karşı sesinize öfke ve nefret katarak bağırmayın. Kendisine yönelen öfkeden hoşlanmaz.

Keyfine düşkündür, keyfinin kaçırılmasını hiç sevmez. Severek her ne yapıyorsa ya buna ortak olun veya uzak durun.

Boğa burcu herşey yolunda iken tembelleşebilir. Bu durumda acımasız eleştirilerden uzak durun. Yapmanız gereken sadece yapılması gereken bir şey varsa onu hatırlatmak olmalı.

Boğa Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Boğa burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? Boğa erkeği nasıl bir kadınla birlikte olmak ister?

Boğa erkeği estetiğe önem verir. Görünüşüne, ne söylediğine, sözlerin etkileyiciliğine ve nasıl dokunması gerektiğine dikkat eden kadınlardan hoşlanır. Bir boğa erkeğini etkilemek istiyorsanız “lezzet” kelimesinin sofraya nasıl konulacağını da biliyor olmalısınız.

Boğa burcu Venüs etkisi ile birlikte olduğu insanlarda ahenk ve uyum arar. Kendinizi bir müzik parçasındaki notalardan biri gibi düşünmelisiniz. Nerede hangi notaya geçeceğinizi bilmeniz gerekir. Boğa erkeği ile birlikte olmak istiyorsanız onunla inatlaşmadan uyum içerisinde yaşamanın yollarını da keşfetmelisiniz.

Genel olarak boğa burcu erkeğinin hoşlandığı kadın profilini,

  • İyi bir mutfak,
  • Doğal,
  • Uyumlu,
  • Estetiğe önem veren ve
  • Tensel.

kelimeleri ile ifade edebiliriz.

Boğa Burcu Erkeği Nasıl Fizikli Kadınlardan Hoşlanır?

Boğa erkeğinin hoşlandığı kadınların fiziği nasıldır? Görünüş olarak nasıl kadınlardan hoşlanır?

Boğa burcu erkeği boğazına düşkündür. Haliyle kilo sorunları da olacaktır. Yemek kültürü olan bir erkek kendisi gibi yemeye düşkün bir bayanla birlikte olmak ister. Estetiğe önem verir ancak aşırı olmamak kaydıyla hafif kilolar onun için çok sorun değildir (genel olarak). Onun için önemli olan kilosu ve fiziği ne olursa olsun bir kadının estetik açıdan güzel görünebilmesidir.

İster hafif kilolu olun ister fit bir bedene sahip olun dikkat edeceği en önemli nokta sizi yansıtan bir giyim zevkinizin olup olmamasıdır. Size baktığında estetik açıdan uyumlu olduğunuzu görüyorsa sizden hoşlanacaktır.

Venüs etkisi boğa erkeğine sanatsal bir bakış katacaktır. Dağınık olmayın, sabit niteliğe sahip olduğu için üzerinizde gördüğünde beğendiği renk ve modelleri unutmayın. Boğa burcu erkeği nasıl etkilenir? Boğa erkeği için can alıcı nokta sizi gördüğünde size dokunma hissi uyandırabileceğiniz bir tarz oluşturmaktır.

Boğa Burcu Erkeğini Nasıl Etkilerim?

Boğa erkeğini nasıl etkilerim, boğa burcu erkeğini etkilemek için neler yapabilirim?

Buraya kadar olan bölümü okumuşsanız az çok zihninizde nasıl bir erkekle karşı karşıya olduğunuz konusunda fikir sahibi olmuşsunuzdur. Onu etkilemek için şu maddelere dikkat etmelisiniz,

  • Estetiğe önem verin
  • Sanatla içli dışlı olun
  • Doğa onun bir parçasıdır, onu şehir hayatından doğal hayata kaçırmak güzel bir fikirdir
  • Kaliteli bir yemek kitabınız ve ona hitap edecek bir menünüz olsun
  • Boğa burcu erkeği demek güç demektir. Cinsel yaşamın onun için çok önemli olduğunu unutmayın. Siz unutursanız o da sizi unutur.
  • Ekonomi ile ne kadar ilgili olduğunuzu, para biriktirme ve para kazanma yollarını anlatın.

Boğa Burcu Erkeğini Kendime Nasıl Aşık Edebilirim?

Boğa burcu erkeği nasıl baştan çıkarılır? Nasıl tahrik edilir? Boğa erkeğini baştan çıkarmak için neler yapmak gerekir? Boğa erkeği nasıl aşık edilir? Boğa erkeğini etkilemenin yolları nelerdir?

Boğa burcu erkeği tadarak, dokunarak ve duyarak algılar. İkili ilişkilerde kısık tonda fısıltılar ve hafif dokunuşlar onu tahrik etmek için birebirdir. Henüz tanışma aşamasında iseniz ilk hitap etmeniz gereken dokunma duyuları ve estetik anlayışı olmalıdır.

  • Güzel bir aşkın başlangıcı güzel bir yemekle başlayabilir
  • Boğa erkeği tutkulu bir aşıktır, aynı tutkunun sizde de varolduğunu ona gösterin
  • Gürültü, gerekmedikçe kalabalık, karmaşa ve değişkenlikler ona göre değildir. Sakin olun ve sükunet vadedin
  • Şiirsel bir güzellik boğa burcunun hemen dikkatini çeker. Yüzünüz ve gözlerinizin içi gülmeli
  • Sizi baharda açan çiçeğe benzettiğinde, yerinizden sökülemeyecek kadar sağlam kökleriniz olduğunu gördüğünde etkilenecektir.
  • Kıyafetiniz toprak unsurunun renk ve desenlerini barındırsın. Yeşil ve kahve tonları ile kadifemsi kumaşlar ona hitap eder.

Onu etkilemek için doğa ile iç içe olduğunuz bir yerde güzel bir yemek ziyafeti teklif edebilirsiniz.

Kısaca, Boğa erkeği nasıl baştan çıkarılır?

  • Onun iyi özelliklerini taktir edin,
  • ne kadar güçlü olduğunu vurgulayın,
  • sesinin sizi tahrik ettiğini söyleyin,
  • kadife veya yumuşak dokulu kıyafetler giyin,
  • aşk şarkıları mırıldanın,
  • parmak uçlarınızı kullanın,
  • toprak grubu olduğu için ona dokunun,
  • sizi teniyle hissetmesini sağlayın,
  • sevgi sözcüklerini kulağına fısıldayın.

Boğa Burcu Erkeği Hoşlandığını Nasıl Belli Eder?

Boğa erkeğinin sizden hoşlandığını nasıl anlayabilirsiniz? 

Bir boğa burcu erkeği sizden hoşlanmışsa size dokunmak ve sizi dokunarak hissetmek isteyecektir. Size baktığında gözlerinin içi güler, sizinle daha uzun süre zaman geçirmek isteyecektir. Sık sık eli ile size dokunacaktır. Bu özel planlanmış art niyet taşıyan bir şey değildir kendiliğinden gelişen bir süreçtir.

Boğa burcu parasal konulara önem verir. Gerçekten harcadığına değmeyecekse eli sıkıdır. Sizi seviyorsa, sizi mutlu etmek için para harcamaktan kaçınmayacaktır. Ve ilk fırsatta size kendi elleri ile enfes bir yemek hazırlamaktan bahsederse hiç şaşırmayın.

Boğa Burcu Erkeğine Alınabilecek Hediyeler

Boğa burcu erkeğine hangi hediyeler alınabilir? Boğa erkeği hangi hediyelerden hoşlanır?

Boğa erkeğinin özelliklerini gözönünde bulundurarak kendisine aşağıdaki hediyelerden biri seçebilirsiniz.

  • Kaliteli bir müzik koleksiyonu
  • Ahşap bir yemek masası
  • Varsa bahçesine şömine yaptırmak
  • İyi bir mangal
  • Konforlu bir TV koltuğu
  • İyi kalite deri bir ayakkabı ve kemer
  • Doğa ile iç içe bir tatil
  • Akvaryum veya küçük ev bahçesi

Evlilikte Boğa Erkeginin Zaafları Nelerdir?

  • Güzel bir yemeğe “hayır” demekte zorlanır.
  • Gururunu okşayan her söz onu etkileyebilir.
  • Güzel ve estetik olana karşı zaafı vardır.
  • Güzel ve etkileyici ses tonu onu yoldan çıkarabilir.
  • Güzel bir kadın gördüğünde ondan kolayca etkilenebilir.
  • Para ve maddi değerler onun en büyük zaafıdır.

Not: Burç etkileri ve özellikleri sadece bir rehberdir. Aynı burca sahip her insanın aynı özelliklere sahip olması, benzer durumlarda aynı tepkileri vermesi beklenmemelidir. Doğum haritamızda 12 ev konumu bulunur ve bu konumların her biri farklı burç ve gezegen konumlarına sahip olacağı için her konuda vereceğimiz tepki güneş burcuna uygun olmayacaktır. Burç etkileri bir dürtü ve insanın içine doğan ilk tepkiyi belirler. Ancak alınacak kararlar büyük oranda irade ile şekillenir. İradenin alacağı kararlarsa aile eğitimi, çevre etkisi ve kişinin kendisini hangi yönde geliştirdiği ile ilgilidir. Burç uyumları iyi olduğu halde mutsuz, uyumsuz olduğu halde mutlu olan çok sayıda çift vardır. Sabır, sevgi ve saygının değişim gücü olduğu unutulmamalıdır.

Bu konuda ayrıntılı bilgiler için aşağıdaki konulara bakabilirsiniz.

Doğum Haritasına Göre Meslek Seçimi

Doğum Haritasında Ruhsal Yetenek Konumları

 

İlgili Konular:

Boğa Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

 

Boğa Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

14 Şubat 2020

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 7 Temmuz 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Ayşe dedi ki:

    **** 2.evlilik yükseleni balık güneşi boğa bir talibim var. Tekrar hayatımı mahfetmek istemiyorum. 2.evlilik hayırlı olur mu. Aşkta nerde hata yapıyorum.

    1. Akrep dedi ki:

      Ayşe hanım bu durum sadece sizin doğum haritanızla ilgili değil. Size talip olan şanslı insanın doğum bilgilerini de iletirseniz (her ikiziniz doğum saatlerinin doğruluğu önemli) Ücretsiz Doğum Haritası linki altında yazarsanız uyumunuza bakayım. Siz hatalarınızı görseniz dahi karşı tarafla uyumunuzu bilmeden doğru bir karar vermeniz zor olur.

      Ancak şunu belirtmekte yarar var. Eğer ilk eşinizden ayrıldığınızda sizinle ilgili henüz tamamlanmamış bazı eksiklikler veya giderilmemiş sorunlar varsa veya bilerek veya bilmeyen sizin de eksikleriniz, kusurlarınız varsa ikinci evliliğinizde bu sorunlar yine devam edebilir. Yaşamın amacı varolan eksik ve kusurları törpüleyerek ilerlemek ve KAD noktasına tümünden sıyrılmış bir şekilde ulaşmaktır. (İmtihanın farklı bir boyutu)

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.