Yay Terazi Uyumu, Yay Burcuyla Terazi Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Terazi Uyumu, Yay Burcuyla Terazi Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Terazi Uyumu

Yay Burcu Terazi Burcu Uyumu. Yay ve terazi nasıl anlaşır? Yay Burcu ile Terazi Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Erkeği Terazi Kadını Uyumu veya Yay Kadını Terazi Erkeği Uyumu

 

Yay Burcu Terazi Burcu “Uyum Analizi”

Yay Terazi İlişkisi Nasıldır?

  • Renkli
  • Hareketli
  • Sanatsal
  • Zarif
  • Sosyal aktiviteler
  • Estetik ve Güzellik
  • Işıl ışıl

Yay ve Terazi uyumu, sizin için olabilecek en iyi birlikteliği de beraberinde getirir. Terazi burcu zarif ve estetiktir. Güzellik, estetik, sanat, nezaket ve sosyal ilişkiler terazi burcunun alanına giren konulardır. Terazi burcu tıpkı sizin gibi evde durmayı sevmeyecektir. Sizinle birlikte istediğiniz yere gidebilir. Sanatsal ve kültürel etkinlikler, doğa yürüyüşleri, eğlence yerleri, güzel bir akşam yemeği terazi ile birlikte çok daha güzel olacaktır.

Eğer bir terazi burcu ile henüz olgunlaşmadan erken yaşta tanışmışsanız yaşayacağınız en büyük sorun terazinin bir an önce evlenmeyi istemesi olacaktır. Terazi burcu evlilik burcu olarak bilinir. Yay burcu ise bekarlar burcudur. Henüz durulmadan evlenmeyi düşünmek sizin için özgürlüğünüzün elinizden alınması demektir. Terazinin evlilikle ilgili ısrarlarını hoş görmelisiniz. Biraz zamana ihtiyacınız olduğunu ve henüz bu duyguya hazır olmadığınızı, onu incitmeden ve yanlış anlamasına izin vermeden dile getirmelisiniz. Eğer evlilik gibi bir düşünceniz olmadığına karar verirse farklı alternatifleri değerlendirmeye başlayabilir.

Terazi burcu ile birlikte iken yemek işlerinden sizin sorumlu olacağınızı bilmenizde yarar var. Ev ve mutfak işleri terazi burcuna göre değildir. Evini çok güzel donatır, zevkli bir ev ortamı oluşturur ancak yemek ve mutfak konusunda sizin yardımınıza ihtiyacı olacaktır.

Terazi burcu misafirperver bir burçtur. Misafir ağırlamayı çok sever. Sosyal ilişkileri iyi olduğu için insanlarla çok kolay samimiyet kurar ve onları evine davet eder. Onlarla ev ortamında birlikte olmaktan keyif alır.

Yay Terazi Uyumu, “İletişim Uyumu”

Yay Terazi iletişim uyumu nasıldır? Yay ve Terazi arasında İletişim sorunu yaşanır mı?

Yay ve terazi burcu iletişim uyumu çok iyidir. Her ikinizde sohbet etmekten ve yaşamınızı paylaşmaktan keyif alırsınız. Terazi burcu sohbet ortamlarının aranılan insanlarından olduğu için onunla zamanın nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz. Ancak kültürel birikiminiz ve entelektüel ağırlığınızla onu eleştirirken dikkatli olun. İncitip kırmamaya özen gösterin.

Terazi konuşurken kibar ve naziktir. Ancak öncü burç niteliğine sahip olduğu için sinirlendiğinde sesini yükseltmekten kaçınmayacaktır. Bu durumda merak etmeyin, yapısı itibari ile sürekli herkesi dengelemeye ve barış ortamı sağlamaya çalıştığı için kızgınlığı ve kırgınlıkları uzun süreli olmaz. Siz yinede dikkatli olmaya çalışın.

Terazi burcu sizden sürekli iltifat bekleyecektir. Zarafetini övün, kalbini okşayın ve bunu yaparken sanatsal bir ruh haline bürünün. Bunun karşılığını size fazlasıyla verecektir. Terazi burcu, birlikte olduğu insanlar mutlu ise bu dengeyi asla bozmak istemeyecek ve sizi mutlu etmek için her türlü fedakarlığa katlanacaktır.

Yay Terazi Uyumu “Cinsel Uyum”

Yay ve Terazi burcu cinsel yönden ne kadar uyumludur? Yay Terazi cinsel uyumu ilişki için tatmin edici olabilir mi?

Kulağına fısıldayın, küçük dokunuşlarla onu tahrik edin ve ışığı kapatın. Terazi burcu hava grubunda yer aldığı için ateş grubunda olan yay burcunun enerjisini yükseltecektir. Terazi burcu yaşamında olduğu gibi cinsel hayatında da zariftir. Kaba davranmamaya özen gösterin. Sizi mutlu etmek için ne gerekirse yapacaktır.

Yatak odasında loş bir ışık, yanan mumlar, hafif bir klasik müzik ve güzel kokular size eşlik edecektir. Terazi burcu kelebek gibidir. Dokunduğunuzda onu incitirseniz estetik güzelliği bozulur. Size karşı tavırları da bir anda sert bir hale dönüşebilir.

Yay Terazi ilişkisi kısaca nasıldır? Uyumlu, estetik, zarif ve sosyal.

Dikkat edilmesi gereken noktalar:

  • Kendisini mutsuz hissettiğinde ona bir demet çiçek götürün. Bu hediye kendisini iyi hissetmesini sağlayacaktır.
  • Modayı takip edin, sevdiği kıyafetlerden alarak sürpriz yapın. Size daha fazlasıyla geri dönüş yapacaktır.
  • Onu fazla yalnız bırakmayın. Yalnız kalmaktan hoşlanmayacaktır.
  • O sizin hayatınıza renk katmak için geldi, siz de onun yaşamına bilgi tomurcukları ekin.
  • Yapacağınız en tehlikeli şey onu küçümsemek olacaktır. Her insanın farklı olduğunu unutmayın.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Yay ve Terazi burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Yay Terazi aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Yay terazi uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Yay burcu erkeği ve kadını

Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yay Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Yay Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Yay Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Terazi burcu erkeği ve kadını

Terazi Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Terazi Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Terazi Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Terazi Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Yay Terazi Uyumu

21 Haziran 2019
AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.