Yay Koç Uyumu, Yay Burcuyla Koç Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Koç Uyumu, Yay Burcuyla Koç Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Koç Uyumu

Yay Burcu Koç Burcu Uyumu. Yay ve koç nasıl anlaşır? Yay Burcu ile Koç Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Erkeği Koç Kadını Uyumu veya Yay Kadını Koç Erkeği Uyumu

 

Yay Burcu Koç Burcu “Uyum Analizi”

Yay Koç İlişkisi Nasıldır?

  • Heyecanlı
  • Hareketli
  • Macera dolu
  • Tutkulu
  • Ateşli
  • Bireysel ve Özgür

Yay burcu da Koç burcu da ateş grubu burçlarıdır. İki ateş elementi burcu bir araya geldiğinde heyecan verici bir ilişki yaşanabilir. Koç burcu maceracı ve cesur bir burçtur. Harekete geçmekten ve insanları harekete geçirmekten keyif alır. Doğuştan yönetici niteliğe sahiptir. Koç burcu, bulunduğu ortamda her zaman söz sahibi olmaya çalışır. İnsanları organize eder ve harekete geçirir. Yay burcu da farklı alanlarda benzer özelliklere sahiptir. Yaptığı yolculuklarda edindiklerini insanlarla paylaşmak için organizasyonlara katılır veya kendisi organizasyonlar düzenler. Sürekli öğrenmeye ve öğrendiklerini paylaşmaya odaklıdır. Entelektüel bir kişiliğe sahiptir.

Her iki burçta dışa dönüktür. Çevreden etkilenmezler, mümkün olduğunca etkilemeye çalışırlar. İletişimlerinin temelinde onları özgürleştiren egoları vardır. Koç her zaman ilgi odağı, Yay da bilgi kaynağı olmak ister. Yay ve Koç bir araya geldiklerinde uzman oldukları alanlarda üretkenliğe büyük katkıları olur. Ateş elementi insanların üretken ve harekete geçiren yanlarını temsil eder. Koç burcu yaşayarak öğrenir ve öğrendikleri ile insanları yönlendirir; Yay burcu ise edindiği bilgi birikimi ve eğitimi ile bunu yapar.

Yay Koç Uyumu, “İletişim Uyumu”

Yay Koç iletişim uyumu nasıldır? Yay ve Koç arasında İletişim sorunu yaşanır mı?

Koç burcu doğum haritasında su, hava ve toprak unsurları ağırlıklı değilse Yay burcuna göre daha sert bir yapıya sahiptir. Kesin, net ve kararlıdır. Bir şey istemişse onun mutlaka yapılmasını ister. İtiraz etmek veya karşı koymak koç burcunu bir anda öfkelendirebilir. Eğer istediği bir ortam oluşturabilmişse veya herşey kontrolü altında ise enerji dolu ve neşelidir. Enerjisi ile insanları etkilemekten çok hoşlanır. Yay burcu da Koç burcu da bireyselliğe ve özgürlüklerine çok önem verirler. Birbirlerinin özgürlüklerine müdahale etmedikleri sürece iletişimleri verimli ve birbirlerini destekleyici olacaktır.

Her ikisi de yaşadıklarını birbirleri ile paylaşmayı severler. Koç burcunun egosu tatmin olduğu sürece sohbet doyumsuz olur. Her ikisinin de dikkat etmeleri gereken önemli bir nokta, birbirlerine karşı üstünlük kurma mücadelesine girmemeleri olacaktır. Yay eleştirel bir burçtur. Eleştirel yönünü Koç burcuna karşı kullanacaksa bunu yaparken dikkatli olmasında yarar vardır. Çünkü koç burcu emir almaz, emir verir; öneri kabul etmez, kendisi öneride bulunur. Israrla bir şeyleri yapması konusunda üzerine gelinirse bir anda sert tepki verebilir.

Spor, ateş grubu burçlarının enerjilerini atmak için vazgeçilmez bir alandır. Her ikisi iyi bir program hazırlayarak uyum içerisinde hareket edebilirler.

Yay Koç Uyumu “Cinsel Uyum”

Yay ve Koç burcu cinsel yönden ne kadar uyumludur? Yay Koç cinsel uyumu ilişki için tatmin edici olabilir mi?

Koç burcu Mars etkisi altındadır ve cinsel yaşam onun için vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Birlikte olduklarında cinsel yaşamları hareketli ve heyecanlı olacaktır. Yay burcu sık sık yolculuk yapması gereken bir işte ise koç burcunun bu yönünü bilerek hareket etmelidir.

Değişim, macera ve hareket, her iki burç içinde son derece önemlidir. İki burç için de heyecanın sona ermesi hayatın durağanlaşmaya başlaması ile ortaya çıkar. İlişkinin durağanlaşmasına izin vermemelidirler.

Yay Koç ilişkisi kısaca nasıldır? Hareketli, enerjik ve macera dolu bir ilişki.

Yay Koç Uyumu için dikkat edilmesi gereken önemli noktalar:

  • İki ateş burcu birbirlerinin parlamasına neden olmamalıdır.
  • Koç burcunu fazla yalnız bırakmayın.
  • Yay burcunun bilgi birikimini kompleks haline getirmeyin.
  • Sayın yay burcu, eleştirirken karşınızdaki insanın bir koç burcu olduğunu unutmayın.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Yay ve Koç burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Yay Koç aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Yay koç uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Yay burcu erkeği ve kadını

Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yay Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Yay Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Yay Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Koç burcu erkeği ve kadını

Koç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Koç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Koç Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Koç Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Yay Koç Uyumu

25 Haziran 2019
AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.