Yay İkizler Uyumu, Yay Burcuyla İkizler Burcu Anlaşabilir mi?

Yay İkizler Uyumu, Yay Burcuyla İkizler Burcu Anlaşabilir mi?

Yay İkizler Uyumu

Yay Burcu İkizler Burcu Uyumu. Yay ve ikizler nasıl anlaşır? Yay Burcu ile İkizler Burcu Anlaşabilir mi?

Yay Erkeği İkizler Kadını Uyumu veya Yay Kadını İkizler Erkeği Uyumu

 

Yay Burcu İkizler Burcu “Uyum Analizi”

Yay İkizler İlişkisi Nasıldır?

  • Renkli
  • Hareketli
  • Heyecanlı
  • Yolculuklar
  • Düşünce ve Mantık

Yay burcu Ateş, İkizler burcu ise Hava grubunda yer alır. İki burcun özellikleri tümüyle birbirinden farklı veya tümüyle benzer değildir. Ancak ortak özelliklerin fazla olması Yay ikizler uyumu verimliliğini ortalamanın üzerine çıkarabilecek düzeydedir.

Yay burcu filozof gibidir. Herşeyi ve her konuyu ayrıntılı bir şekilde akıl ve mantıkla çözmeye çalışır. Araştırır, yeni insanlar ve yerler keşfetmeye çalışır, en büyük hobisi daha önce gitmediği yeni yerlere giderek ufkunu genişletmektir. Birikimlerini entelektüel kişiliği ile diğer insanlara aktarmayı çok sever. Bu yönüyle ikizler burcu tam da yay burcunun aradığı özelliklere sahiptir. Çünkü ikizler burcu da yeni insanlar tanımayı, öğrenmeyi, kendisini geliştirmeyi ve edindiklerini paylaşmayı çok sever.

Yay İkizler Uyumu, “İletişim Uyumu”

Yay İkizler iletişim uyumu nasıldır? Yay ve İkizler arasında İletişim sorunu yaşanır mı?

Yay burcu da İkizler burcu da sözel iletişime sahiptir. Her ikisi de sohbet etmeyi ve birikimlerini konuşarak aktarmayı seven burçlardır. Yay ve ikizler burcu bir araya geldiğinde büyük ihtimalle uzun ve doyurucu sohbetleri olacaktır. İletişim kanalları sözel olduğu için doğum haritalarında birbirlerine karşı negatif enerji oluşturacak bir konum yoksa iletişimleri sorunsuz olacaktır.

Her iki burçta akıl ve mantıkla hareket ettiği için hislerine ağırlık vermezler. Bu durum hislerle ilgili konuları çözümleyebilmek için uzun süren beyin fırtınalarına girişmelerine neden olacaktır. Yağmurda birlikte ıslanmak, saatlerce birbirlerine sarılıp sonbaharda düşen yapraklarla hüzünlenmek bu ikiliye göre değildir. Ama düşen yaprakların toprağın verimliliğine katkıları ve bu konunun nasıl haberleştirilebileceğine dair beyin fırtınası verimli bir sohbet ortaya çıkarabilir.

İletişim konusunda yaşayabilecekleri en büyük sorun Yay burcunun eleştirel yönüdür. Yay burcu bir konuda değerlendirme yaparken duyu organları ile algıladıklarına dayanır. Empati yapmaz. İkizler burcu çocuksu, haylaz ve enerjik bir yapıya sahiptir. Yay burcu ikizler burcuna göre daha olgun bir tutum sergiler. Eğer yay burcunun ikizler burcunda hoşlanmadığı davranışlar olursa yapacağı eleştiriler kalp kırıcı seviyelere ulaşabilir.

Ev İşlerinde Yay İkizler İlişkisi

İkizler burcu diğer hava grubu burçları gibi ev işleri ile pek ilgili değildir. Eğer doğum haritasında toprak ve su unsurları bulunmuyorsa sık sık yay burcu tarafından etrafı toparlaması ve düzenli olması konusunda uyarılara maruz kalabilir. Hava unsuru element özelliğinden kaynaklanan nedenlerle bir konuda sabit kalamaz. Yani bir konunun kendisinde davranışa dönüşebilmesi için uzun süre uyarılması ve o konunun hatırlatılması gerekebilir. Küçük yaşta kazandırılamayan alışkanlıklar ileriki yaşlarda daha büyük sorunlar olarak ilişkileri olumsuz etkileyebilir.

İkizler burcu doğası gereği sürekli yeni insanlarla tanışır. Sosyal çevresi çok geniştir ve herkesi çok kolay etkisi altına alabilir. Yay burcu ateş elementi olduğu için ikizlerin bu durumunu zaman zaman anlamakta zorlanabilir. Aslında ikizler burcu kimseyle flört etmemektedir ancak dışarıdan bakıldığında o yönde bir izlenim edinilebilir. Onun tek amacı içindeki çocuksu yanıyla tanıdığı her insanla bir şeyler paylaşmak istemesidir. Yay burcu doğum haritasında koç ve akrep etkisi de varsa yoğun bir kıskançlık yaşayabilir. Özellikle 3. ev bu konuda önemlidir.

Yay İkizler Arkadaş Uyumu

Yay ikizler arkadaş uyumu bir insanın isteyebileceği en ideal arkadaş uyumlarından birini sunar diyebiliriz. Her ikisi de bulundukları ortamda birbirlerini çok kolay tanıyıp kabullenirler. Her burcun etrafa yaydığı farklı bir enerji vardır ve bu enerji sayesinde kendileri ile uyumlu olan insanları tanışmasalarda kolayca bulabilirler. Yay ve ikizler arkadaş olarak mükemmel bir ikili oluştururlar. Her ikisi de gezmeyi, sohbet etmeyi, eğlenmeyi ve yeni ortamlara girerek farklı insanlarla tanışmayı çok severler.

Yay İkizler Uyumu “Cinsel Uyum”

Yay ve İkizler burcu cinsel yönden ne kadar uyumludur? Yay İkizler cinsel uyumu ilişki için tatmin edici olabilir mi?

Yay burcu da ikizler burcuda sözel iletişime sahip oldukları için cinsel yaşamları neşeli ve renkli olacaktır. Her ikisi içinde cinsel yaşam hareketli yaşamlarının mola yeri gibidir. Hava elementi cinsel yaşamda her zaman Ateş elementinin yoğunluğunu artırır. Şakalar, sözel ifadeler, oyunlar ve iltifatlar cinsel yaşama eşlik edecektir.

Eğer taraflardan birinin 7. evi cinsel enerjiyi artıran Mars, boğa, akrep ve koç gibi unsurlara sahipse tatminsizlik yaşanabilir. Ancak genel olarak ilişkileri iyi seviyede ise her iki burçta düşüncelerini içine atmadığı için konuşarak çözüm aranacaktır. Gizli bir çatışma yaşanmayacaktır.

Yay İkizler ilişkisi kısaca nasıldır? Yay ikizler ilişki uyumu, doğum haritasında alınan etkilerin belirleyebileceği hareketli, enerjik ve felsefi bir birlikteliğe adaydır.

Dikkat edilmesi gereken noktalar:

  • Eksiklerinize fazla takılmayın. “Eksik” ifadesi sadece size göre eksiktir. Bir başkası için uyum anlamına gelebilir.
  • Birbirinizi geliştirmek için kullanabileceğiniz potansiyeller fazlasıyla mevcut. Onları değerlendirebilirsiniz. Yolculuk, araştırma, dil öğrenimi, organizeler, sözel beceriler, düşünce gelişimi ikinizi ifade eder.
  • Eksik parçaların zamanla yerine oturacağını unutmayın. Kırıcı olmaya gerek yok.
  • Ateş grubu hava grubuna göre daha egosaldır. Yay ikizler uyumu ego ile değil sosyal ilişkiler ve düşünce ile güçlenir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Yay ve İkizler burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Yay İkizler aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Yay ikizler uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Yay burcu erkeği ve kadını

Yay Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Yay Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Yay Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Yay Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

İkizler burcu erkeği ve kadını

İkizler Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

İkizler Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay İkizler Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen İkizler Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Yay İkizler Uyumu

18 Haziran 2019
AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.