Terazi Kova Uyumu, Teraziyle Kova Anlaşabilir mi?

Terazi Kova Uyumu, Teraziyle Kova Anlaşabilir mi?

Terazi Kova Uyumu

Terazi Burcu Kova Burcu Uyumu. Terazi ve kova nasıl anlaşır? Terazi Burcu ile Kova Burcu Anlaşabilir mi?

Terazi Erkeği Kova Kadını Uyumu veya Terazi Kadını Kova Erkeği Uyumu

 

Terazi Kova “Uyum Analizi”

Her ikinizde hava burcusunuz. Çoğu konuda anlaşabilirsiniz. Sizin eksik yönlerinizi Kova sıradışı özellikleri ile tamamlayabilir. Siz de onun yaşamına estetik ve güzellik katarsınız. Sevgili Terazi, Kova sizin için biçilmiş bir kaftan! İkinizde iletişimci olduğunuz için uzun sohbetleriniz, canlı tartışmalarınız olacaktır ve yeni fikirler ortaya çıkacaktır.

Her ikinizde çok sayıda arkadaşa sahip olursunuz. Tanıdığınız arkadaşların sayısını siz de bilmezsiniz. Ancak nereye giderseniz gidin mutlaka kapısını çalacağınız bir arkadaşınız olacaktır. Bir farkla bu konuda birbirinizden ayrılırsınız, Kova canı sıkıldığında kendisini bir arkadaşının yanına atar. Bir anda ortadan kaybolur. Siz ise evlilik burcu olduğunuz için bir arada olmayı seversiniz. Kova zaman zaman yalnız takılmak ister. Siz ise her yere birlikte gitmek istersiniz.

Terazi Kova Uyumu “İletişim”

Her ilişkinin olduğu gibi bu ilişkinin de pürüzleri olacaktır. Kova burcu özgürlüğüne düşkün, yakın ilişkilerden kaçan bir kişidir. Siz ise evlilikten yanasınız. Siz ilişkinizin ciddileşmesini beklerken Kova’nın bu konudaki uzaklığı sizi çıldırtabilir. Sabırlı olmalısınız. Temelde birbirinize çok uygunsunuz.

Siz ince zevklere sahip zarif bir kişisiniz. Kaliteli, hoş restoranlardan hoşlanırsınız. Kova ile parkta oturup güvercinlere yem atmaktan ya da köftecide akşam yemeği yemekten zevk almazsınız. Kova burcunu anlamaya çalışın, o parasını pahalı restoranlara harcayacağına yeni bir bilgisayar almayı veya teknolojik alt yapısını genişletmeyi tercih eder. Kredi kartınızı çıkarın ve ona neler kaçırdığını gösterin. Onu tamamen değiştiremezseniz ama tatlı dilinizde istediğiniz şekilde yönlendirebilirsiniz. Sakın unutmayın sizin en büyük silahınız sahip olduğunuz tatlı dilinizdir.

Terazi Kova Uyumu “Cinsel Uyum”

Siz aşık olmadan önce arkadaş olmak istersiniz. Kova’da bunu kabul edecektir. O, sizin en iyi dostunuz olabilir. Kova oyuncudur ve yatakta yeni şeyler denemeye bayılır. Bazen tutucu olabilen Terazi, Kova’nın bazı fikirleri ile şok geçirebilir. İyi huylu ve esnek bir yapınız olduğundan ona uyabilirsiniz.

Sevgili Terazi bu aşka şans tanıyın! Başlangıçtaki farklılıklarınıza rağmen aslında birbirinize çok uygunsunuz.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Terazi ve Kova burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Terazi Kova aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Terazi kova uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Terazi burcu erkeği ve kadını

Terazi Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Terazi Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Terazi Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Terazi Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Kova burcu erkeği ve kadını

Kova Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Kova Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Kova Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Terazi Kova Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.