Terazi ikizler Uyumu, Teraziyle ikizler Anlaşabilir mi?

Terazi ikizler Uyumu, Teraziyle ikizler Anlaşabilir mi?

Terazi ikizler Uyumu

Terazi Burcu ikizler Burcu Uyumu. Terazi ve ikizler nasıl anlaşır? Terazi Burcu ile ikizler Burcu Anlaşabilir mi?

Terazi Erkeği ikizler Kadını Uyumu veya Terazi Kadını ikizler Erkeği Uyumu

 

Terazi ikizler “Uyum Analizi”

Her ikinizde hava grubunda yer alırsınız. Başka hiç bir burç sizi birbirinizden daha iyi anlayamaz, demek çok iddialı olmaz sanırım. Terazi ve İkizler burcu birbiri ile en uyumlu burçlar arasında yer alır. İkizler burcu sizin en derin ihtiyaçlarınızı anlayan dost hava burcudur. İki analitik, iletişimci hava burcunun ilişkisinde duygusal derinlik az olur diyenlere aldırmayın. Zaten ikinizinde kalbini aklı yönetmektedir. Kimse size Terazi ve İkizlerin birbiri için yaratılmadığını söylemesin.

Beyin vücudun en erotik organıdır! Sizinkiler fazla mesai yapıyor. İkizler burcunun sözleri ile sizi baştan çıkarması çok heyecan vericidir. Siz ise ne istediğinizi rahatlıkla dile getirebildiğinizden birlikte tutkuların doruğuna çıkabilirsiniz. Enerjik ve konuşkan yapınız, sosyal ilişkileriniz ve yüzünüzden eksik olmayan tebessümünüz hayatınıza renk katacaktır.

Terazi ikizler Uyumu “İletişim”

Terazi ikizler burcu uyumu nasıldır? Terazi ve ikizler burcu anlaşabilir mi?

Terazi burcu da ikizler burcu da iletişim ve sosyal yaşamın yıldızlarıdır. Zekaları sözel, iletişim ve ifade ağırlıklıdır. Her ikinizin de sayısız arkadaşı olur ve hiçbir zaman yalnız kalmazsınız. Sizin stres atma yollarınız sosyal hayattır. Kalabalıkların en neşeli insanlarısınız. Ne kalabalıklar sizsiz, ne de siz onlarsız yapabilirsiniz.

İkiniz bir araya geldiğinizde birbirinize her zaman anlatacak çok şeyiniz olur. Yaşadığınız en küçük ayrıntıyı bile saatlerce anlatabilirsiniz. Bir arada iken sıkılmak kelimesini kullanma ihtiyacı duymazsınız. İkizler size göre daha aktif ve enerjiktir. Hava grubunun özelliklerini en belirgin taşıyan burçtur.

İkizler burcunun keskin zekasına ve hazır cevaplığına hayransınızdır. O da, sizin insanlarla olan ilişkilerinizi beğenir. Birlikte arkadaş çevreniz iki üç katına çıkacaktır. İkizler sizin 9. evinizin yani uzak seyahatler evinizin yöneticisidir. Birlikte egzotik ülkelere harika seyahatler yapabilirsiniz. İkinizde monotonluktan hoşlanmadığınız için aradığınız değişiklikleri beraber oluşturabilirsiniz.

Terazi ikizler Uyumu “Cinsel Uyum”

Enerjinizi sosyal ortamlarda ve hayatın içerisinde diğer insanlarla o kadar yoğun bir şekilde kullanırsınız ki cinsel yaşamı unuttuğunuz zamanlar olabilir. Ancak hayata biraz mola verip dinlenmek istediğinizde çok eğlenceli zamanlar geçirirsiniz. Hava grubu burçları içerisinde evliliğe en yakın burç terazi burcudur. Tanışma ve evliliğin ilk dönemlerinde cinsel yaşamı daha çok evliliğe giden yolu açmak ve evliliği pekiştirmek için gündeminde tutar. Her ikisi için de cinsel yaşam, hareketli yaşamlarının molaları gibi olacaktır.

Terazi burcuyla ikizler burcu evlilikteki uyumu birbirini tanıyan ve anlayan iki insanın uyumu gibidir. Her ikisi de hava grubu burcu olduğu için diğer burçlar için sorun olabilecek noktalar her ikisi için de ortak olacaktır. Yapmaları gereken tek şey en iyi yaptıkları şey olan konuşmaktır. Her ikisi de kavga yanlısı değildir. Terazi öncü yapısıyla ikizleri yönlendirmek isteyecektir sorun değil çünkü ikizler burcu değişken bir yapıya sahip olduğu için bu tür çabaları büyütmeyecektir.

İkizler burcu sözcükleri en az sizin kadar ustalıkla kullanır. Onun sözcükler ve düşüncelerle ilgili zeka hızı o kadar yüksektir ki, cinsel yaşantınız da bile ona yetişmekte zorluk yaşayabilirsiniz.

Terazi ve ikizler burcu uyumu için ideal bir çift oluşturabilecek seviye diyebiliriz. Uyumun ne kadar süreceği ve ne kadar verimli olacağı ise her iki tarafında yaşama bakışları ve birikimleri ile ilgilidir. Doğum haritasında yer alan konumlar uyum seviyelerini büyük oranda belirleyecektir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Terazi ve İkizler burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Terazi İkizler aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Terazi ikizler uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Terazi burcu erkeği ve kadını

Terazi Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Terazi Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Terazi Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Terazi Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

ikizler burcu erkeği ve kadını

ikizler Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

ikizler Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay ikizler Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen ikizler Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Terazi ikizler Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.