Oğlak Koç Uyumu, Oğlak Burcu ile Koç Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Koç Uyumu, Oğlak Burcu ile Koç Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Koç Uyumu

Oğlak Burcu Koç Burcu Uyumu. Oğlak ve koç nasıl anlaşır? Oğlak Burcu ile Koç Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Erkeği Koç Kadını Uyumu veya Oğlak Kadını Koç Erkeği Uyumu

 

Oğlak Burcu Koç Burcu “Uyum Analizi”

Oğlak Koç İlişkisi Nasıldır?

  • Zorlayıcı
  • Uyumsuz
  • Grup uyumsuzluğu
  • Amaç farklılıkları
  • İki öncünün çatışması

Oğlak Koç İlişkisi ve Farklılıklar

Oğlak ve Koç uyumu çoğu zaman zorludur. Oğlak burcu toprak ve öncü Koç burcu ise ateş ve öncüdür. Genel olarak ateş ve toprak tam olarak uyumlu değillerdir. Ateş, hava grubu burçları ile, Toprak ise su grubu burçları ile daha uyumlu bir birliktelik yaşar. Koç burcu hiçbir zaman bir başkasının yönetimi ve yönlendirmesi altına girmeyi kabullenemez. Oğlak burcu da öncü olduğu için başkalarının peşinden gitmeye programlı değildir. Koç doğal bir liderdir ve her zaman çevresindeki insanları organize ederek onları harekete geçirir. Emir veren her zaman kendisi olsun ister.

Oğlak burcu ise iş dünyasının parlayan yıldızı gibidir. Sorumluluk duyguları son derece gelişmiştir Oto kontrol sistemi doğuştan hazır gibidir. Tek bir amacı vardır, günün birinde adından söz ettirebilecek büyük projelere imza atmak.

Koç burcu hemen her konuda açık ve nettir. Oğlak burcu ise Satürn baskısını aşacağı ana kadar sessiz, sakin ve ciddi bir duruş sergiler. Oğlak ve koç burcu uyumu iki farklı dünyanın uyum arayışı gibi olacaktır.

Amaçlar, yaşam tarzları ve hedefleri birbirlerinden farklıdır. Koç ve oğlak burcunun birlikte mutlu ve başarılı olabileceği tek bir alan vardır o da iş dünyasıdır. Bir amaç doğrultusunda bir araya gelebilir ve herkesin yapacakları net hatlarla çizilirse birlikte çok başarılı bir ikili olabilirler.

Oğlak Koç Uyumu, “İletişim Uyumu”

Koç burcu önceliği her zaman kendisine veren egosu yüksek bir çizgiye sahiptir. Girdiği her ortamda “ben geldim ve buradayım” işareti verir. Adeta “komutanınıza itaat edin” uyarısı yapar. Bulunduğu ortama hakim olmak için zaman kaybetmez. Macerayı ve tehlikelere atılmayı sever. Heyecan duymak, yapılması zor işleri yapmak doğasında vardır. Oğlak burcu koç burcuna göre daha ılımlı bir yapıya sahiptir. Hedeflerini ve istediklerini sessiz bir şekilde adım adım gerçekleştirir.

Eğer bir koç burcuna aşık olmuşsanız şunu kesinlikle kabul etmeniz gerekir, aradığınız duygusal derinliği bulmanız çok zor olacaktır. Koç burcu burçlar kuşağının en dış katmanında yer alır. Sizin varlığınızı kabul etmesi bile sizin için onur sayılmalıdır. Eğer doğum haritalarınızda güneş burcu gibi ağırlıklı olarak toprak ve ateş unsurlarının etkisi altında ise bir koç burcu ile daha çok mantık ve iş evliliği düşünüyor olmalısınız.

Koç burcu girdiği her ortamda dikkatleri üzerine çektiği için çapkın tipler olarak bilinirler. Art niyetli değildir, sizi aldatmak gibi bir amacı da olmayabilir ancak başkaları tarafından beğenilmek ve egosunun okşanması diğer ateş grubu burçları gibi doğal olarak hoşuna gider.

Oğlak koç uyumu sizi büyük bir sevgi ile bir araya getirmişse her iki tarafında fedakarlık yapması kaçınılmaz olacaktır.

Oğlak Koç Uyumu “Cinsel Uyum”

Her ikinizin de bir araya geldiğinde en iyi olduğu alan cinsel yaşam olacaktır. Cinsellik özellikle ateş grubu burcu olan koç için daha önemlidir. Koç burcu acelecidir, nerede ise hiçbir şey için kaybedecek vakti yok gibi davranır. Oğlak burcu ise toprak grubu burcu olduğu için romantizmi ve tensel yakınlaşmayı hissetmek ister. Eğer bu sorunu aşabilirseniz birlikte güzel bir cinsel yaşam geçirebilirsiniz.

Ancak genel olarak ateş ve toprak unsurlarının doğal yapıları itibari ile uyum sorunu yaşayacaklarını da unutmamalısınız. Oturup konuşmayı ve ortak noktaları bulmayı denemelisiniz.

Oğlak Koç ilişkisi kısaca nasıldır? Koç burcu ile ortak noktaları yakalayabilirseniz yaşamın daha heyecanlı ve hareketli geçtiğini görebilirsiniz. Aksi taktirde her ikinizde farklı grupların öncüleri olduğunuz için “kimin dediği olacak” sorunu yaşayabilirsiniz.

Oğlak Koç Uyumu için dikkat edilmesi gereken önemli noktalar:

  • İnsanların doğuştan gelen özelliklerini değiştirmelerinin zor olduğunu ve bunun iç yapı ile ilgili olduğunu unutmayın. Hiç kimse bir başkasını üzmek veya kırmak için hareket etmez.
  • Koç burcunun buyurgan yapısının değişmesini zamana yayın. Bir şeyi yapmasını veya yapmamasını istemenizi “emir” olarak algılayacak ve öfkelenerek tam tersini yapacaktır.
  • Kendinizden ödün vermeyin. Karşı taraftan da böyle ödün vermesini beklemeyin. Hayatta her insanın farklı bir çizgisi vardır ve farklılıklar olduğu sürece yaşam daha zevklidir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Oğlak ve Koç burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Oğlak Koç aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorunlar henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar. Her insanın algı kanalı farklıdır. Bunlar dikkate alındığı sürece uyum bozulmayacak veya geliştirilebilecektir.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Oğlak koç uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

Oğlak burcu erkeği ve kadını

Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Oğlak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Oğlak Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Oğlak Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Koç burcu erkeği ve kadını

Koç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Koç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Koç Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Koç Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Oğlak Koç Uyumu

22 Ağustos 2019
www.AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.