Kova İkizler Uyumu, Kovayla İkizler Anlaşabilir mi?

Kova İkizler Uyumu, Kovayla İkizler Anlaşabilir mi?

Kova İkizler Uyumu

Kova Burcu İkizler Burcu Uyumu. Kova ve ikizler nasıl anlaşır? Kova Burcu ile İkizler Burcu Anlaşabilir mi? Kova kadını ve ikizler kadını uyumu nasıldır? Arkadaş olarak anlaşabilirler mi?

Kova Erkeği İkizler Kadını Uyumu veya Kova Kadını İkizler Erkeği Uyumu

 

Kova Burcu İkizler Burcu “Uyum Analizi”

Kova İkizler İlişkisi Nasıldır?

  • Uyumlu
  • Hareketli
  • Enerjik
  • Eğlenceli
  • Hızlı
  • Sosyal

Kova burcu da İkizler burcu da hava grubunda yer alırlar ve uyumları çok iyidir. Her ikisi de sosyal bir burçtur ve çok sayıda arkadaşları vardır. Özellikle ikizler burcu sosyal konularda doğuştan yeteneklidir. Sözleri formül gibi işleyerek kullanabilir. Sözel zekası Merkür’ün etkisi ile muhteşem bir hızdadır. Ağzından çıkan kelimeler söylemek istedikleri için yetersiz kalırlar. Hazır cevap, üstün zekalı Kova burcu bile ikizler burcu karşısında sessiz kalır.

Kova burcu da ikizler burcu da kıskanç olmayan burçlardır. Bu konuda birbirlerine tahammül edebilecek iki burç vardır onlarda kendileridir. Her ikisi de o kadar çok arkadaşa sahiptir ki diğer burçların buna tahammül edebilmeleri zordur. Hava grubu burçları aşırı duygusal bağlılıklara sahip olmadıkları için sevdikleri insanların diğer insanlarla olan diyaloglarını ve iletişimlerini doğal karşılarlar. Çünkü bu durum kendi doğalarında da var olan bir durumdur ve kendileri ile çelişmezler.

Her ikisi de öğrenmeyi sever. Öğrendiklerini yeni tanıştıkları insanlarla paylaşmaktan zevk alırlar. Bu konuda benzer iki burcun bir arada olmasının ne kadar verimli olabileceğini de tahmin edebilirsiniz. Hava grubu burçları ayrıntılara inmezler. Sadece ihtiyaçları olanı öğrenir ve bir başka konuya geçerler. Bu konuda Kova burcunu farklı kılan bir durum, dünyayı değiştirme krizi tutmuşsa, yeni bir icat veya buluş için günlerce bir konuya odaklı kalıp tüm ayrıntılara inebilir.

Kova İkizler Uyumu, “İletişim Uyumu”

Kova İkizler iletişim uyumu nasıldır? Kova ve İkizler arasında İletişim sorunu yaşanır mı?

Kova burcu ile İkizler burcunun iletişimi sözel temeller üzerine kuruludur. Kova ikizler uyumu sözel olarak ta sorunsuz olacaktır. Her ikisi de konuşmayı ve yaşadıklarını birlikte olduğu insanlarla paylaşmayı severler. Günaydın’la başlayan bir gün asla İyi geceler ile kısaca bitmez. Son cümlelerin öncesinde ve sonrasında da giriş ve sonuç cümleleri olacaktır.

Kova burcu zekice espriler yapar, ikizler burcu buna bayılacaktır. Birlikte çok neşeli ve eğlenceli zamanlar geçirirler. Gezmeyi, keşfetmeyi ve yeni insanlarla tanışmayı çok severler. Kova burcunun teknoloji merakı ikizler için cazip gelmese de ilgi alanlarına hitap eden konulara mesela daha fazla insanla ve her istediğinde iletişim kurmasını sağlayabilecek teknolojik yeniliklere asla kayıtsız kalamaz.

Daha uzun süre konuşmasını sağlayabilecek uzun şarj süresine sahip yeni bir telefon, gittiği yerlerde daha iyi fotoğraflar çekebilmesi için kaliteli bir dron veya arkadaşları ile buluşmaya gidebilmek için yeni teknolojilerle donatılmış bir araba ilgi alanı dışında olmayacaktır.

Kova ve İkizler Uyumu “Cinsel Uyum”

Kova ve İkizler burcu cinsel yönden ne kadar uyumludur? Kova İkizler cinsel uyumu ilişki için tatmin edici olabilir mi?

Kova ve ikizler burcu için cinsellik gün sonunda tükenmeyen enerji varsa değerlendirilebilecek bir konudur. Cinsellik konusunu ateş ve su grubu veya Mars etkisi altında olan burçlar gibi gereklilik olarak görmezler. Ancak birlikte olduklarında cinsel yaşamları her ikisi için de eğlenceli olacaktır. Gün boyu sürekli hareket halindedirler, sürekli bir şeyler düşünür ve konuşurlar. Bu kadar yoğun tempoda gün içerisinde bir arada bulunurlarsa veya aynı iş ortamında çalışırlarsa küçük kaçamaklara hayır demezler. Onlar iki küçük yaramaz gibidirler. Dünya onların oyun bahçesidir.

Kova ve ikizler burcunun dikkat etmeleri gereken önemli bir konu her ikisi de özgür olmayı çok severler. Birbirlerini kıskançlık ile kısıtlamazlar. Ancak bu konu abartıldığında çiftlerden birinin enerjisinin düşük olduğu bir anda dikkatini çekerek incinmesine neden olabilir.

Kova ve ikizler burcu evlendiklerinde bile arkadaş gibidirler. Aralarında derin bir tutku bulunmaz. Yaşanabilecek sorunları tutku ile birbirlerine bağlı çiftler gibi değil iki arkadaş gibi değerlendirirler. Yaşanması olası kırıcı durumlara karşı dikkatli olmalarında yarar vardır.

Kova Kadını ve İkizler Kadını

Yukarıda yazdıklarımı kova kadını ve ikizler kadını arkadaşlığı içinde düşünebilirsiniz. İkisi de hava grubu burçları oldukları için frekansları birbirlerine yakındır. Birlikte güzel vakit geçirirler. Gezmek, eğlenmek, konuşmak ve teknoloji konusunda bilgi alışverişinde bulunmak verimliliklerini artıracaktır.

Kova ve İkizler ilişkisi kısaca nasıldır? Bir çok burcun tahmin edemeyeceği kadar hareketli ve eğlenceli. Kova ikizler uyumu harikadır.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Kova ve İkizler burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Kova İkizler aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Kova ikizler uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Kova burcu erkeği ve kadını

Kova Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Kova Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Kova Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

İkizler burcu erkeği ve kadını

İkizler Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

İkizler Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay İkizler Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen İkizler Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Kova İkizler Uyumu

9 Haziran 2019
AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.