Koç Boğa Uyumu, Koçla Boğa Anlaşabilir mi?

Koç boğa uyumu, koç burcu boğa burcu uyumu, koç erkeği boğa kadını, koç kadını boğa erkeği, anlaşır mı, uyum, aşk uyumu

Koç Boğa Uyumu

Koç Burcu Boğa Burcu Uyumu. Koç ve boğa nasıl anlaşır? Koç Burcu ile Boğa Burcu Anlaşabilir mi?

Koç Erkeği Boğa Kadını Uyumu veya Koç Kadını Boğa Erkeği Uyumu

Bir Boğa’ya aşık olmuşsanız bilinç altınız hayatınıza çeki düzen vermek istiyor olabilir. Koç burcu ateş grubu burcu’dur, Boğa burcu ise toprak grubu burcu’dur. Boğa burcu sizden çok farklıdır. Risk almayı sevmez, adımlarına dikkat eder ve güvenliğine çok düşkündür. Güvenilir Boğa burcunun sinirleri Koç burcu kadar sağlam değildir, bu yüzden aranızda sürtüşmeler çıkabilir.

Koçla Boğa Uyumu “Cinsellik”

Koç boğa anlaşması için en ideal noktadır. Koç burcu yoğun enerjisi ile cinsel ilişkiye her zaman açıktır. Boğa burcu da cinsel arzu ve istekleri yoğun bir burçtur. İki burcun arasındaki fark ise boğa burcunun koça göre biraz daha ağırkanlı oluşudur. Boğa burcu Venüs etkisi altında olduğu için cinsel yaşamı sanatsal bir şölene dönüştürmeyi arzu eder. Tensel hassasiyete daha fazla önem verir. Koç burcu ise Mars etkisi altında olduğu için romantizmle çok fazla ilgilenmez. Her zaman acelesi varmış gibi hareket eder.

Boğa burcu koç burcuna göre daha yavaştır. Bu bazen harika (yatakta), bazen de iyi olmayan (ev satın alırken) sonuçlar doğurabilir. Kadın ve erkek Boğa’lar cinsel birliktelikten önce en iyi başlangıcın iyi bir yemek olduğunu düşünürler.

Koçla Boğa İlişkisi

Boğa sevgilinizin çok hoş ve sakinleştirici bir ses tonu vardır aynı zamanda çok iyi sırt masajı yapar. Işıklar karardığında oldukça duyarlı, şehvetli, ilgili bir sevgiliniz olduğunu fark edeceksiniz. Aceleci Koç burcu bu durumda yavaşlayıp vites küçültmesi gerekmektedir. Koç’un yıldırım hızını ancak çekici Boğa’nın okşayışları yavaşlatabilir. Siz ise bazen fazla ciddileşen Boğa’nın hayatına sürpriz ve eğlence katabilirsiniz. Her şeye rağmen şehvetli Boğa’nın yanında kendinizi cennette hissedebilirsiniz.

Koç Burcu İle Boğa Burcu Anlaşabilir mi?

Boğa’nın son derece üretken, pratik ve iyi kazanan biri olduğunu göreceksiniz. Sizin maceracı ruhunuz ile onun evde oturmayı seven sakin yapısı çatışacaktır. Boğa alışkanlıklarına ve ev hayatına o kadar bağlıdır ki onu evinin dışına çıkarmanız nerede ise imkansızdır. Sizin hareketli yapınızla onun sakin yapısı aslında hiç uymamaktadır. Kısa bir süre içinde ondan sıkılabilirsiniz.

Bu ilişkinin yürümesi için ikinizde çok çaba göstermelisiniz.

Uzun süreli ilişkilerde farklılıklar ancak karşılıklı saygı ve sevgi ortamı oluştuğunda olumlu sonuçlar doğurabilir. Ancak bu saygı ve sevgi ortamı yakalanmazsa farklılıklar birlikteliği içinden çıkılmaz bir kaosa dönüştürebilir. Sorunlar her zaman birlikte konuşularak giderilmeye çalışılmalıdır. İletişim sürdüğü sürece birliktelikler mutluluk kaynağı olmaya devam edecektir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Koç ve Boğa burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Koç Boğa aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanması da eşlerin karşılıklı iletişimi ile mümkün olacaktır.

 

Koç burcu erkeği ve kadını

Koç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Koç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Boğa burcu erkeği ve kadını

Boğa Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Boğa Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Koç Boğa Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 20 Şubat 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.