Boğa Koç Uyumu, Boğayla Koç Anlaşabilir mi?

Boğa Koç Uyumu, Boğayla Koç Anlaşabilir mi?

Boğa Koç Uyumu

Boğa Burcu Koç Burcu Uyumu. Boğa Burcu ile Koç Burcu Anlaşabilir mi?

Boğa Erkeği Koç Kadını Uyumu veya Boğa Kadını Koç Erkeği Uyumu

Boğa Koç Uyumu “Uyum Analizi”

Koç ve Boğa birbirinden o kadar farklıdır ki belki de bu farklılık sizi birbirinize çekmiş olabilir. Aranızdaki çekimin uyum doğurabilmesi ise oldukça güçtür.

Koç sevgiliniz ateşli, enerjik, hevesli, yeni fikirler ve atılımlarla dopdoludur. Siz ise doğru giden işleri kurcalamaktan sakınan, herşeyi sağlama almayı seven bir kişisiniz. Koç insanı doğru giden işleri bile düzeltmeye çalışan, buyurgan, gürültülü, çoğu zaman kendi gücünü ve kararlılığını test eden bir karakterdir. İddialı Koç çoğu zaman kazanır.

Boğa Koç Uyumu “İletişim”

Sevgili Boğa, ona ne yapacağını söylemeye kalkmayın, nasihat almaktan hiç hoşlanmaz. Koç burcu yaşam gücünü ve enerjisini yönetir. O’nun için herşeyden önce kendisi gelir. Sabırsız ve acelecidir, bazen bu yüzden başı belaya girer.

Boğa insanı ise Koç’un fırtınalı hayatında sakin bir liman gibidir. Koç mücadeleci yapısı ile zorlukların üstesinden gelse de bazen yorulur. Sizin sakinleştirici ses tonunuz ve yumuşak okşayışlarınız ona iyi gelecektir.

Unutmayalım ki Koç’un görevi olayları başlatmak, Boğanın ki ise devamlılığını sağlamak ve korumaktır. Bu yüzden Koç size bir şey yaptırmaya kalkıştığı zaman inadınız tutabilir. Sizin pasif direnişiniz ise onu daha çok öfkelendirir ve sık sık kavga çıkarmasına sebep olur. Buna izin verirseniz ilişkiniz rayından çıkabilir.

Boğayla Koç Uyumu “İletişim”

Cinsel uyum konusunda da çok farklısınızdır. Siz yavaşlıktan ve duyarlılıktan hoşlanırsınız o ise hızlı ve ateşlidir. İkinizde birbirinize anlayışlı olmaya çalışmalısınız.

Koç burcu sizin erotik, arzulu ve duyarlı oluşunuza vurulacaktır. Hiç kimse Boğa’nın güçlü etkisine dayanamaz. Koç ise sizin hayatınıza heyecan getirecektir. Onun başlatma cesareti ile sizin devam ettirme gücünüz birleşince iyi bir istikrar potansiyeliniz oluşur. Böylece birbirinizden çok şey öğrenebilirsiniz. Koç’dan hoşlanıyorsanız ilişkinizi sürdürmek için çaba gösterin ve o meşhur inadınızdan vazgeçmeye çalışın.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Boğa ve Koç burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Boğa  Koç aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanması da eşlerin karşılıklı iletişimi ile mümkün olacaktır. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı sever ve bu yolla anlarlar.

 

Boğa burcu erkeği ve kadını

Boğa Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Boğa Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Koç burcu erkeği ve kadını

Koç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Koç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Boğa Koç Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.