Balık Terazi Uyumu, Balıkla Terazi Anlaşabilir mi?

Balık Terazi Uyumu, Balıkla Terazi Anlaşabilir mi?

Balık Terazi Uyumu

Balık Burcu Terazi Burcu Uyumu. Balık ve terazi nasıl anlaşır? Balık Burcu ile Terazi Burcu Anlaşabilir mi?

Balık Erkeği Terazi Kadını Uyumu veya Balık Kadını Terazi Erkeği Uyumu

 

Balık Terazi Uyum Analizi

Zarif Venüs tarafından yönetilen Terazi burcu, seçkin, doğal, görgülü, ince ve kibardır. Bu çift Astrolojide klasik anlamda uyumlu olmasa bile Terazi’nin bu özellikleri Balık ile çok bağdaşır.  Terazi hava elementidir. Balık ise su. Doğru davranırsanız hoş bir beraberliğiniz olacaktır.

Balık Terazi Uyumu “İletişim”

Terazi burcu en sosyal burçlardan biridir, her zaman gezmek ister. Balık burcu ise arada bir yalnız kalarak düşüncelerini toparlamak ister. Terazi, sizin çok fazla yalnız kaldığınızı düşünür. Birbirinizin ihtiyaçlarını saygı ve anlayışla karşılarsanız bu beraberlik çok eğlenceli olacaktır.

Terazi burcu kültürel olayları, iyi restoranları yakından takip eder ve sizi de yanında götürür. Son moda popüler eğlence yerlerini iyi bilir ve modaya uygun giyinir. Balık için manevi değerler her tür maddesel değerlerin üzerinde olduğu için sosyal yarışlara girmez. Terazi’nin gösterişli yaşam tarzına uyabilir ya da hiç umursamaz. Onunla arada bir barlara, kokteyllere gidecek, buralarda onun arkadaşları ile tanışacaktır ama hiç bir zaman Terazi kadar dışarıda vakit geçirmek istemez. Yorucu bir günün sonunda evinde kitap okumak ya da TV seyretmek onu rahatlatır.

Terazi insanı her şeyi en ince detayına kadar analiz etmek ister. Siz içgüdülerinizle hareket ederken bunu mantıklı Teraziye açıklamakta zorlanırsınız. Terazi burcu aslında otoriterdir ama otoritesini her zaman tatlılıkla uygular. Siz Balık olarak insanların gerçek niyetlerini hissedersiniz. Terazi’nin bu huyunu anlasanız da kibarlılıkla maskelediği için hoşunuza gidecektir. İlişkinizde idareyi ona bırakabilirsiniz.

Balık ve Terazi “Cinsel Uyum”

Balık burcu ve terazi burcu cinsellik uyumu konusunda çok iyi sayılmaz. Eğer doğum haritalarında uyumlu konumlar bulunmuyorsa balık burcu tüm birlikteliği boyunca teraziyi anlamakta zorluk yaşayacaktır. Balık burcunun sosyal açıdan tatmin olmaya ihtiyacı yoktur. Balığın ruhsal yönden tatmin olması gerekir. Terazi burcu ise tam tersi sosyal anlamda tatmin olmadığı sürece yaşamdan tat alamayacaktır. Sosyal açıdan tatmin olmuş bir terazinin ise evde cinsel yaşam için yeterli enerjisi kalmayabilir. Bu durumda tarafların birbirlerini çok iyi anlamaları gerekecektir.

Balık su gurubunda yer aldığı için cinsel yaşamında tutku ve duygusal derinlik arar. Terazi burcu balık burcunun aradığı derinliği tam olarak karşılayamayabilir. Ancak Terazi’nin dengeleyici yaklaşımları tüm dengesizlikleri ortadan kaldıracaktır. Terazi burcu sizin 8. evinizin yani fiziksel aşk evinizin yöneticisidir. Terazi ve balık burcunun cinsel hayatı daha çok doğum haritanızda aldığınız etkilere göre şekillenecektir. 7. evinizde Mars, Boğa, Akrep veya Ateş grubu burçları varsa ateşli bir cinsel yaşamınızda olabilir.

Siz fiziksel yakınlığın baskın çıkmasını istemezsiniz, aynı oranda duygusallığa da ihtiyacınız vardır. Coşkulu Terazi’nin yavaşlayıp aradığınız duygusal yakınlığı size verebilirse bu ilişki harika olacaktır.

Anlaşamadığınız konularda bile birbirinize hoşgörülüsünüz. Diplomatik Terazi sizin hassas duygularınızı incitmeyecektir. Terazi burcu sembolü olan Terazi gibi adil bir çözüm arar ve çoğunlukla sizin istedikleriniz olabilir.

Balık ve Terazi Aşk Uyumu

Balık terazi aşk uyumu iki burcun astrolojik özellikleri gözönüne alındığında farklı özelliklerinden dolayı kısa süreli etkilenme ile mümkün olabilir ancak uzun süreli birliktelikte balık ve terazinin uyumlu bir ilişki sürdürmeleri çok kolay olmayacaktır.

Aşk, farklılıklar ve ulaşılması güç durumlarda ortaya çıkan bir kavramdır. Dolayısı ile uzun süre bir arada kalındığında iki burcun farklı yanları ilişkilerini zora sokacaktır. Doğum haritalarında uyumlu noktalar varsa ve karşılıklı fedakarlık gösterilebilirse aşk yerini saygı ve sevgiye bırakabilir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Balık ve Terazi burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Balık Terazi aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Balık terazi uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Balık burcu erkeği ve kadını

Balık Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Balık Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Terazi burcu erkeği ve kadını

Terazi Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Terazi Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Balık Terazi Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.