Balık Oğlak Uyumu, Balıkla Oğlak Anlaşabilir mi?

Balık Oğlak Uyumu, Balıkla Oğlak Anlaşabilir mi?

Balık Oğlak Uyumu

Balık Burcu Oğlak Burcu Uyumu. Balık ve oğlak nasıl anlaşır? Balık Burcu ile Oğlak Burcu Anlaşabilir mi?

Balık Erkeği Oğlak Kadını Uyumu veya Balık Kadını Oğlak Erkeği Uyumu

 

Balık Oğlak Uyumu “Uyum Analizi”

Somut dünyanın hırslı ve azimli oğlak burcu ile ruhsal dünyanın derin ve sezgisel balık burcunun birlikteliği muhteşem olabilir. Oğlak burcu aradığı derinliği, hisleri ve duyguları Balık burcunda, Balık burcu ise aradığı disiplini, azmi, gerçekliği ve kararlılığı Oğlak burcunda bulabilir. Su ile toprak bir araya geldiğinde ortaya çok güzel bir karışım çıkabilir.

Bu karışımın bir tarafında “su burcu“, diğer tarafında ise “toprak burcu” olması bu birlikteliği üretken ve verimli kılabilir. Klasik olarak Su ile Toprağın, Ateş ile de Hava elementlerinin birlikteliği her zaman verimlilik getirmiştir.

Bu ilişki Oğlak burcunun hırsı ile Balık burcunun hayal gücünün göz alıcı bir karışımı olacaktır. Oğlak sevgiliniz finans ve kariyerle ilgili müthiş tavsiyelerde bulunacak, başarılı olmanız için size destek olacaktır. Oğlak burcunun pratik ve kararlı tutumundan sizde faydalanacaksınız.

Balıkla Oğlak Uyumu “İletişim”

Oğlak insanının mizah gücü sayesinde beraberliğiniz eğlenceli olacaktır. İkinizde aile ve ev hayatından zevk alırsınız. Oğlak burcu iyi kazancı ile ikinizi geçindiren taraf olacaktır.

Oğlak burcunun sevdiğinizden emin olmadığınız özelliği ise onun maddesel dünyaya verdiği önemdir. Onun için sosyal statü çok önemlidir, iyi bir çevreye ait olmak ister. Bu yüzden de giyiminin, arabasının, evinin bu çevreye uygun olmasını ister. Balık burcu ise bu tip şeylere önem vermez. Komşuları ile yarışmanın anlamsız olduğunu düşünür. Balık için manevi değerler daha önemlidir. Aranızda ki bu fark, ilginç sahnelere sebep olacaktır.

Oğlak burcunun toprak özelliği ile sizin su özelliğiniz bir arada verimli bir ilişki ortaya çıkarabilir. Beraberliğiniz “ilgi” ve “özen” ile özetlenebilir.

Balık Oğlak Evlilik Uyumu

Balık ve Oğlak burçlarının evlilik uyumları ve bu uyumun ne kadar sürece doğum haritalarında aldıkları etkiler, bu etkilere verdikleri tepkiler ve iradelerinin ne kadar etkin olduğuna bağlıdır. Hiçbir evlilik sorunsuz değildir. Evlilikleri hatta kısa birliktelikleri dahi verimli ve sürdürülebilir kılan tarafların anlık tepkileri ve bu tepkilere verdikleri karşılıklardır. Küçük sorunlar büyütülmezse balık ve oğlak evliliği astrolojik olarak uyum getirmeye adaydır.

Balık Oğlak Uyumu “Cinsel Uyum”

Balık ve oğlak cinsel yaşamda çoğu zaman sorunsuzdur. Dikkat etmeniz gereken nokta oğlak burcunun işkolik yapısıdır. Oğlak burcu kendisini iş hayatına kaptırdığında özel yaşamını unutabilir veya eve iş getirebilir. Biraz sabırlı ve duyarlı olmanızda yarar vardır. Eğer zihni meşgulse önce onu rahatlatmanın bir yolunu bulmanız iyi olacaktır.

Yatakta da her şey mükemmel olacaktır. Oğlak bu konuda yavaş ve düşünceli davranır. Sizin özgün stiliniz ve ilişkinize olan derin bağlılığınıza hayran kalacaktır. Yaşamı ve karakteri maddesel seviyede olduğu için balık burcunun kendisini ulaştırdığı derinlikler oğlak burcunu hayran bırakacaktır.

Tüm ilişkilerde olduğu gibi oğlak balık ilişkisinde de dikkat edilmesi gereken nokta; farklılıkların ahengini yaşayabilme becerisini gösterebilmektir.

Bir oğlak ile bir balık mutlu olabilir mi? Neden olmasın?

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Balık ve Oğlak burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Balık Oğlak aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Balık oğlak uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Balık burcu erkeği ve kadını

Balık Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Balık Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Oğlak burcu erkeği ve kadını

Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Oğlak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Balık Oğlak Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.