Oğlak Burcu Uyumu

Oğlak Oğlak Uyumu, Oğlak Burcu ile Oğlak Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Oğlak Uyumu

Oğlak Burcu Oğlak Burcu Uyumu. İki oğlak burcu nasıl anlaşır? Oğlak Burcu ile Oğlak Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Erkeği Oğlak Kadını Uyumu veya Oğlak Kadını Oğlak Erkeği Uyumu

 

Oğlak Burcu Oğlak Burcu “Uyum Analizi”

Oğlak Oğlak İlişkisi Nasıldır?

  • Uyumlu
  • Ciddi
  • Yoğun iş temposu
  • Romantik ama soğuk
  • Yüzeyde yaşayan derinler

Oğlak Oğlak İlişkisi

İki oğlak burcunun ilişkisi anlaşılmakta zorlanan oğlak burcu için doğal olarak ideal bir uyum sunacaktır. Çünkü her ikisi de birbirlerini çok iyi anlarlar. Sorunlara karşı tavırları ve tepkileri aynıdır. Diğer burçlar gibi “neden böylesin, neden bu şekilde tepki verdin, neden bana zaman ayırmıyorsun” tarzı söylemlerle karşılaşmayacaklardır. Belki bu ilişki için “sorun” olarak söylenebilecek en kritik nokta her ikisi de çalışıyorsa işleri ile o kadar yoğun ilgilidirler ki birbirlerini görmeye bile zaman bulamayabilirler. Çiftlerden biri çalışmıyorsa diğerini fazla görmeyecektir ancak tepkisi diğer burçlar kadar katı olmayacaktır.

Eğer çiftlerden birinin doğum haritasında oğlak burcu ağırlığı yoksa oğlak burcunun işine bağlılığını yanlış anlayıp eleştirebilir. Hatta sık sık iş yerine baskınlar düzenleyip kontrol etme ihtiyacı da duyabilir. Oğlak burcunun diğer burçlara göre sorumluluk duygusu daha baskın olduğu için önceliğinin her zaman sorumlulukları olacağını anlaması zaman alabilir.

İki oğlak burcu da aynı ortamda çalışıyor veya kendi işlerini yapıyorlarsa işbirlikleri ve çalışma azimleri taktire şayan olacaktır.

Oğlak Oğlak Uyumu, “İletişim Uyumu”

İki Oğlak burcu iletişim uyumu nasıldır? Birbirleri ile anlaşabilirler mi?

Her ikisinin de doğum haritasında aldıkları etkiler aynı ise özellikleri de benzer olacaktır. Her ikisinin de hayattaki en büyük amaçları “bir gün herkes tarafından bilinip taktir edilmek” tir. Bu dürtü o kadar yoğundur ki öncelikleri kendileri değil işleri olacaktır. Eğer her ikisi de olgun bir oğlak burcu ise bu durum birbirlerini rahatsız etmez hatta aralarında kendilerini kamçılayan gizli bir rekabette yaşanabilir.

Bakış açıları, hedefleri ve ilgi alanları aynı olacağı için birbirleri ile olan iletişimleri de daha çok amaçları, iş dünyası ve para üzerine olabilir. Oğlak burçları doğrum haritalarında farklı etkiler almamışlarsa boş durmayı sevmezler. Onları sürekli bir şeylerle meşgul iken görebilirsiniz. Yaşamları ciddi bir tonlamada geçebilir.

Oğlak Oğlak Uyumu “Cinsel Uyum”

Cinsel yaşam, her ikisininde unutmamaları gereken bir noktadır. İki oğlak burcunun birlikteliğinde birbirlerini uzun süre görmemek ilişkiyi durağan bir hale getirebilir. Arka plana atılan cinsel yaşam birlikteliğin ruhsal bütünlüğüne de zarar verecektir.

Bir arada olduklarında romantik ve dünyada kendilerinden başka hiç kimse yokmuş gibi davranabilirler. Birlikte oldukları özel anlar aynı zamanda birliktelik ruhunu sağlamlaştırdıkları ve pekiştirdikleri anlardır.

İki Oğlak burcunun ilişkisi kısaca nasıldır? Sağlam, tutarlı ve kendi işlerine olan tutkunun anlaşıldığı bir ilişki.

Oğlak Oğlak Uyumu için dikkat edilmesi gereken önemli noktalar:

  • Birbirinizi en iyi siz anlarsınız. Ancak kesinlikle birbirinize daha fazla zaman ayırmaya çalışın.
  • Siz sorumluluk sahibi, iç disiplini yüksek, otokontrol mekanizması doğuştan varolan insanlarsınız. Bu sizleri iş dünyasının vazgeçilmezleri yapar. Ancak çocuklarınız olduğunda onlarında sizler gibi olmasını beklemeyin. Sahip olduğunuz özellikler he insanın kaldırmayacağı kadar ağırdır.
  • Ne kadar çalışırsanız çalışın bu hayatın bir sonu olduğunu unutmayın. İkiniz mutlu olduğunuz sürece birlikteliğiniz bir anlam ifade eder.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

İki Oğlak burcunun birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Oğlak Oğlak aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Oğlak oğlak uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Oğlak burcu erkeği ve kadını

Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Oğlak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Oğlak Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Oğlak Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Oğlak Oğlak Uyumu

6 Eylül 2019
www.AkrepBlog.com

Bu yayın en son güncelleştirildi 31 Mart 2023 23:57

Sude Sezer Engin

Koyu bir Akrep. Siyah yazar, Kahverengi sever, Yalnız gezer.

Paylaşım
Tarafından yayınlandı
Sude Sezer Engin

Son Konular

Mars 11. Evde

Mars 11. Evde Mars 11. evde nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz etkileri nelerdir? Açı etkileri…

10 Mayıs 2024

Mars Kova Burcunda

Mars Kova Burcunda Mars kova burcunda nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz özellikleri, etkileri nelerdir? Mars…

7 Mayıs 2024

Mars 10. Evde

Mars 10. Evde Mars 10. evde nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz etkileri nelerdir? Açı etkileri…

6 Mayıs 2024

Mars Oğlak Burcunda

Mars Oğlak Burcunda Mars oğlak burcunda nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz özellikleri, etkileri nelerdir? Mars…

5 Mayıs 2024

Mars 9. Evde

Mars 9. Evde Mars 9. evde nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz etkileri nelerdir? Açı etkileri…

3 Mayıs 2024

Mars Yay Burcunda

Mars Yay Burcunda Mars yay burcunda nasıl etkiler? Olumlu ve olumsuz özellikleri, etkileri nelerdir? Mars…

2 Mayıs 2024

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Devamını Oku