Oğlak Boğa Uyumu, Oğlak Burcu ile Boğa Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Boğa Uyumu, Oğlak Burcu ile Boğa Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Boğa Uyumu

Oğlak Burcu Boğa Burcu Uyumu. Oğlak ve boğa nasıl anlaşır? Oğlak Burcu ile Boğa Burcu Anlaşabilir mi?

Oğlak Erkeği Boğa Kadını Uyumu veya Oğlak Kadını Boğa Erkeği Uyumu

 

Oğlak Burcu Boğa Burcu “Uyum Analizi”

Oğlak Boğa İlişkisi Nasıldır?

  • Üretken
  • Uyumlu
  • Anlaşılabilir
  • Derin
  • İnatçı

Oğlak Boğa İlişkisi ve Farklılıklar

Oğlak burcu ile Boğa burcu birbirleri ile çok iyi anlaşacaklardır. Astrolojik farklılıklarına bakıldığında, Oğlak burcu toprak ve öncü, Boğa burcu ise Toprak ve sabit bir yapıya sahiptir. Her ikisinin de toprak grubunda yer almaları birbirlerini çok iyi anlamalarını sağlayacaktır. Sorun olabilecek tek farklılık Boğa burcunun sabit niteliğe sahip olmasından dolayı aşırı inatçı oluşu olacaktır.

Oğlak burcu hedeflerine odaklanmış bir proje ve iş insanıdır. Boğa burcu da yapması gerektiğinde inandığı bir konuda kolay kolay geri adım atmaz. İnandığı değerlere sadıktır. Sabit nitelikte olmasından dolayı değişimi zordur. Oğlak burcu, boğa burcunu değiştirmek gibi bir yanlışa düşmediği ve küçük farklılıklara anlayış gösterdiği sürece sorun yaşanmaz.

Oğlak burcu öncü olduğu için kendi alanına giren konularda öncülük etmek isteyecektir. Eğer Oğlak boğa uyumu tam olarak sağlanamamışsa Boğa burcu buna karşı çıkabilir.

Oğlak Boğa Uyumu, “İletişim Uyumu”

Boğa burcu en güvenilir burçlar arasında yer alır. Sabit nitelikte oluşundan dolayı sürekli değişen bir yapıya sahip değildir. Dün ne ise bugünde o olacaktır. Bir konuda söz vermişse kendisini o sözü yerine getirmek zorunda hissedecektir. Boğa burcu sadık ve pratik bir burçtur. Oğlak burcunun yaşamında aradığı niteliklerin bir çoğuna sahiptir.

Boğa burcu ağız tadına önem verir, doğuştan gurme diyebiliriz. Evinde leziz yemekler olduğu sürece keyfi yerinde demektir.

Her iki burçta toprak unsuru olduğu için keyifleri yerinde olduğu ve yerine getirmeleri gereken bir sorumlulukları olmadığı sürece bir arada iken koyu sohbete dalabilirler. Sosyal ortamlardan ziyade evde birlikte veya sevdikleri insanlarla güzel vakit geçirmeyi tercih ederler.

Boğa burcunun ideali bahçesi olan müstakil bir ev, oğlak burcunun ideali ise adından söz ettirebileceği başarılı bir iş insanı olmaktır. Boğa burcu zaman zaman tembelleşip kendisini hayatın akışına bıraksa da Oğlak burcu disiplininden taviz vermeyecektir.

Venüs etkisi Boğa burcunda kadifemsi ve etkileyici bir ses tonu ile çekici bir çehre ortaya çıkarır. Oğlak burcu Boğa burcu ile birlikte olmaktan büyük keyif alacaktır.

Oğlak Boğa Uyumu “Cinsel Uyum”

Cinsel yaşamda Oğlak ve Boğa uyumu çok iyidir. Her ikisi de birbirlerini çok iyi anlarlar. Birbirlerini nasıl mutlu edeceklerini iyi bilirler. Her ikisi de tensel zevklere önem verdikleri için acele etmeden mutlu olmanın yollarını ararlar.

Boğa burcu cinsel yönden güçlü bir yapıya sahiptir. Venüs etkisi ona ayrı bir çekicilik katar. Oğlak burcunun olgun ve ciddi yönü de boğanın hoşuna gider. Boğa venüs etkisi ile yaşlansa da canlılığını ve çekiciliğini korumaya devam ederken, Oğlak burcu da yaşlandıkça gençleşen bir burçtur.

Boğa burcu, birçok yönden Oğlak burcunun mutlu olabileceği eşlerden biri olacaktır. Ancak bu durum doğum haritasında alınan etkilerle de ilgilidir. Eğer her iki tarafta doğum haritasında farklı etkiler almışlarsa sorun yaşama olasılığı her zaman vardır. Mesela çiftlerden birinin doğum haritasında Ateş veya Hava grubu etkileri ağırlıklı ise güneş burcunun etkisi zayıf kalabilir. Bu gibi durumlarda da biraz sabır ve anlayış zamanla sorunların çözümünde yeterli olacaktır.

Oğlak Boğa ilişkisi kısaca nasıldır? Huzurlu, güvenilir, sadık, zevkli ve uyumlu.

Oğlak Boğa Uyumu için dikkat edilmesi gereken önemli noktalar:

  • Boğa burcu kolay kolay sinirlenmez ancak sinirlendiğinde o zamana kadar sabrettiği ve ötelediği ne kadar sorun varsa hepsini bir anda patlatır. Sorun olabilecek konularda üzerine fazla gitmemeye çalışın. Israrcı olmayın.
  • Boğa burcu inatçı bir yapıya sahiptir. Önem verdiği konularda üzerine gitmemeye çalışın. İstediğinizi elde edemeyeceğiniz gibi sorunların büyümesine de neden olursunuz.
  • Boğa burcu için maddi unsurlar değerlidir. Kaliteye önem verir, sevk sahibidir. İyi bir yemek, bir bir kıyafet, iyi ve düzenli bir ev ortamı onun gönlüne hitap eder. Aksi durumlarda çok hırçın ve huysuz biri olabilir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Oğlak ve Boğa burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Oğlak Boğa aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Oğlak boğa uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Oğlak burcu erkeği ve kadını

Oğlak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Oğlak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Oğlak Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Oğlak Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Boğa burcu erkeği ve kadını

Boğa Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Boğa Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Boğa Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Boğa Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Oğlak Boğa Uyumu

26 Ağustos 2019
www.AkrepBlog.com

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.