Koç Kova Uyumu, Koçla Kova Anlaşabilir mi?

Koç Kova Uyumu Koçla Oğlak Anlaşabilir mi

Koç Kova Uyumu

Koç Burcu Kova Burcu Uyumu. Koç ve kova nasıl anlaşır? Koç Burcu ile Kova Burcu Anlaşabilir mi?

Koç Erkeği Kova Kadını Uyumu veya Koç Kadını Kova Erkeği Uyumu

Koçla Kova Uyumu “Uyum Analizi”

Kova burcu sanki sizin için yaratılmıştır. Kova ile macera dolu bir hayatınız olacaktır. Kova’nın gizemli ilgisiz tavırları, keskin analitik zekası ve yenilikçi tutumu size çok cazip gelir. Eğer sıradışı çizgisini olumlu şekilde değerlendirebilirseniz mutlu bir birlikteliğiniz olabilir.

Kova sizin asi karakterinize çok uygundur. Birlikte dünya çapında işler başarabilirsiniz. Kova’nın rolü toplumların düşünce sistemlerindeki hataları ortaya çıkarmak ve dünyayı daha iyi yaşanabilir bir hale getirmektir. İkinizde toplum baskısını umursamadığınız için özgürce hareket edersiniz. Aynı dili konuşursunuz ve geleceğe dönüksünüzdür. Yarının geçmişten daha iyi olduğuna inanırsınız.

Koç Kova Uyumu “İletişim”

Kova burcu hava siz ateş elementi olduğunuz için çok iyi anlaşırsınız. Birbirinizi anlamakta fazla zorlanmazsınız. İlişkinizde herşeyde olduğu gibi siz lider olmak istersiniz. Özgürlüğüne düşkün, kafası kendi işleri ile dolu Kova ise buna pek aldırmaz. İkiniz içinde özgürlüğünüz çok önemlidir. Kova evlenerek bireyselliğini kaybetmekten korkar. Koç‘ta Kova’da birbirlerini sıkmazlar.

İkinizde esnek karaktere sahip olmadığınız için anlaşamadığınız bir konuda bir türlü orta yolu bulamazsınız.

Koç Kova “Cinsel Uyumu”

Kova’nın sürprizlerle dolu seks hayatı sizi çok cezbeder. Aşığınızın size her gün başka bir sürpriz hazırlaması çok hoşunuza gider. Hayatınızdaki eksikleri Kova burcunun yaklaşımlarında farklılıklarla doldurabilirsiniz. Gene de ona yaklaşmak zor olacak ve kafanız karışacaktır. Cazibeli ve arkadaşça davranan Kova aslında aranızdaki mesafeyi korumaktadır. Bu, mesafeleri kolaylıkla aşabilen Koç burcu için aşılamayacak bir zorluk değildir.

Koçla Kova Arasındaki Uyum Özeti

Koç’ta, Kova’da ilişkilerinde özgür olmayı istediklerinden karşısındakilere de aynı özgürlüğü verirler. Baskıcı kişiler bu ilişkide klostrofobik etki yapabilirler. Ne zaman ne yapacağı belli olamayan Kova burcunu anlamakta bazen zorlanabilirsiniz. Unutmayın ki sizi başta ona çeken özelliklerinden biri de buydu. Kova ile olan beraberliğiniz canlı, neşeli ve harika olacaktır.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Koç ve Kova burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları görüşmeleri gerekir.

  • Olası sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanması da eşlerin karşılıklı iletişimi ile mümkün olacaktır.

 

Koç burcu erkeği ve kadını

Koç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Koç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Kova burcu erkeği ve kadını

Kova Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Kova Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Koç Kova Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 22 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.