Koç Akrep Uyumu, Koçla Akrep Anlaşabilir mi?

Koç Akrep Uyumu, koç burcu akrep burcu uyumu, koç erkeği akrep kadını, koç kadını akrep erkeği, anlaşır mı, uyum, aşk uyumu

Koç Akrep Uyumu

Koç Burcu Akrep Burcu Uyumu. Koç ve akrep nasıl anlaşır? Koç Burcu ile Akrep Burcu Anlaşabilir mi?

Koç Erkeği Akrep Kadını veya Koç Kadını Akrep Erkeği Uyumu

Mars tarafından yönetilen bu iki burcun beraberliği ateşli, tutkulu ve gürültülü olacaktır. İkinizde hiç bir şeyi yarı gönüllü yapmazsınız. İkinizin de kuvvetli inançları ve görüşleri vardır. Astrolojik açıdan pek uyumlu sayılmasanız da çok çabalarsanız eğlenceli macera dolu ve heyecanlı bir ilişkiniz olabilir.

Koçla Akrep “Cinsel Uyum”

Koç ve akrep cinsellik uyumu nasıldır? Cinsel yönden anlaşabilirler mi?

Hem koç hem de akrep burcu Mars etkisi altında olduğu için cinsel enerjisi en yüksek burçlar arasında yer alır. İkilinin asla sorun yaşamayacakları belki tek alan cinsellik olacaktır. Koç burcunun cinsellikle ilgili sözü “haydi bir daha“, Akrep burcunun ise “haydi çatıda devam edelim” dir. Birlikte tüm sınırları zorlayacaklardır.

Cinsel yaşamınızda ikinizde doymak bilmeyen bir iştaha sahipsiniz. İkinizde sonsuz ihtiras ve enerjiye sahip olduğunuz için birbirinizden çok zevk alırsınız. Akrep burcunun duyguları daha derindir ve sizin onu anlamanızı isteyecektir. Onun duygularına önem verin ve anlamaya çalışın.

Akrep burcu ile kendinizi bulup tüm fantezilerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sevgiliniz bu konuda sizden daha duyarlı ve beceriklidir, ondan çok şey öğrenebilirsiniz.

Koç ve Akrep Burcu Anlaşabilir mi?

Akrep burcu size sadık olacak ve aynı sadakati sizden de bekleyecektir. Onu elinizde tutmak ve anlaşmak istiyorsanız gözünüz dışarıda olmamalı. Küçük kaçamaklar, flörtler ve orada burada sabahlamak size çok eğlenceli gelir. Birine bağlanıp, onun sadık sevgilisi olmak size göre olmayabilir. İlişkinizin başında ne istediğinize karar vermelisiniz.

Bir Akrep burcuna aşık olmuşsanız ve eğer yukarıdaki konulara özen gösterebilecekseniz buna değecektir, beraberliğiniz çok neşeli olabilir.

Koç Burcu İle Akrep Burcu Anlaşabilir mi?

Koç burcu doğuştan lider özeliklerine sahiptir. Akrep burcu ise gizli bir liderdir. Koç burcu her şeyi açıktan yapar, Akrep burcu ise istediğini gene elde eder ama kendisini riske atmaz. Mümkünse başkalarına yaptırır. Sonra da oturup gelişmeleri gözlemleyerek analiz eder. Eksikleri giderir, gerektiğinde müdahale eder.

Normal şartlarda pek mümkün görünmeyen bir ilişkidir. Ancak doğum haritasında 12 ev konumu var. Bu konumlardan biri koç veya akrep burcunu ılımlı hale getirirse iki farklı dünyanın lideri güçlerini birleştirdiklerinde, iyi bir organizasyonla harika bir ilişki yaşayabilirler.

Önemli olan ikilinin uyum noktalarını yakalayabilmeleri ve her iki tarafında özelliklerini analiz ederek birbirlerinin farklılıklarına saygı göstermeyi öğrenmeleridir. Bunu başarabilirlerse ne ateş suya, ne de su ateşe dokunmayacak; ihtiyaçlarını birbirlerinin farklılıklarından karşılayacaklardır. Bu zor ama başaranlar için Niagara şelalesidir.

Koç ve Akrep Burcu Aşk Uyumu

Koç ve akrep birbirlerini sevebilirler mi? 

Koç ve akrep burçlar kuşağının iki savaşçısı gibidir. Koç burcu savaş meydanında akrep ise arka planda savaşır. Her ikisi de Mars etkisi altında oldukları için meydan okumalara asla taviz vermezler. Kılıçlarını birbirlerine karşı kullanmadıkları sürece yüksek enerjilerini aşk için harcarlarsa çok tutkulu bir ilişkileri olabilir. Dikkat etmeleri gereken nokta fıtratlarından gelen savaş mekanizmasını kendilerine karşı kullanmamalarıdır. Aksi taktirde çok sert atışmaları olabilir.

Birbirlerini dengelemeyi başarabilirlerse koç ve akrep aşk uyumunda hiçbir burcun yaşayamayacağı zirvelere ulaşabilirler. Tek yapmaları gereken birbirlerini iyi tanımaları. Nelerin kendilerini çukura çekeceğini baştan belirleyip ona göre hareket etmeleridir.

Koç akrep ilişkisi hakkında, ayrıntılı bilgi almak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Koç ve Akrep burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Koç Akrep aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanması da eşlerin karşılıklı iletişimi ile mümkün olacaktır.

 

Ayrıntılı Analizler İçin

Akrep Kadını Koç Erkeği Uyumu

Akrep Erkeği Koç Kadını Uyumu

 

Koç burcu erkeği ve kadını

Koç Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Koç Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Akrep burcu erkeği ve kadını

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Koç Akrep Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 30 Ekim 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. meltem dedi ki:

    güzel anlatılmış aynı ortamda iki ayrı savaşçı gibiyiz, bağırıp çağırıyoruz, tartışıyoruz sonunda gene el ele kol kola oluyoruz. bu bana çok anormal geliyordu ama şimdi daha iyi anlıyorum. tartıştığımızda rahatlayıp gene birbirimize dönüyoruz. tartışmak yerine enerjimizi spor yaparak atmak daha akıllıca gibi

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.