Başak Terazi Uyumu, Başakla Terazi Anlaşabilir mi?

Başak Terazi Uyumu, Başakla Terazi Anlaşabilir mi?

Başak Terazi Uyumu

Başak Burcu Terazi Burcu Uyumu. Başak ve terazi nasıl anlaşır? Başak Burcu ile Terazi Burcu Anlaşabilir mi?

Başak Erkeği Terazi Kadını Uyumu veya Başak Kadını Terazi Erkeği Uyumu

 

Başak Terazi Uyum Analizi

Toprak grubundan olan başak Hava grubundan Terazi ile anlaşabilir mi? Terazi ile başak burcunun uyumu ne kadar tatmin edicidir? Eğer Terazi burcuna aşık olmuşsanız belki de bilinçaltınız eğlence ile hayatınızı dengelemek istiyordur. Terazi insanı size bu konuda yardımcı olacaktır. İkiniz daha farklı olamazdınız. Başak, işe olan düşkünlüğünden eğlenmeyi unutur, Terazi ise çalışırken bile kendini dışarıda eğlenirken bulur. Aynı zamanda sosyal hayatı ile iş ilişkilerini sağlamlaştırır. Siz daha içe dönük olduğunuzdan bu konuda Terazi’den bir şeyler öğrenirsiniz. Bu eğlence ve sosyallik size iyi gelecektir. 

Başak Terazi Uyumu “iletişim”

Terazi burcunun zarif yönlerine bayılacaksınız, onunla bir arada olmak her zaman zevkli olacaktır. Hava burçlarının çok arkadaşı olur, Terazi’de bir hava burcudur. Onunla birlikte ilginç insanlarla tanışacaksınız. İletişim yönünüz terazi ile gelişebilir. Terazi burcunun sosyal yönü daha gelişmiştir. Ona ayak uydururabilirseniz neşeli ve eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Ancak terazinin denge arayışına fazla takılmamanız gerekir.

İkinizde oldukça zevklisiniz. Hoş bir ikili olarak göze çarpmanız ikinizin de gururunu okşayacaktır. Başak burcu kusursuzluk arayışı içindedir ve her zaman modern, temiz, düzgün giyimlidir. Venüs tarafından yönetilen Terazi ise hoş ve çekici görünmek için elinden geleni yapar. Siz de zaten sağlıklı ve formda olmaya özen gösterirsiniz. Hoş görünmenin sadece kozmetik ve iyi giyimle olmayacağını hatırlatarak onu spor yapmak ve sağlıklı beslenmek için motive edersiniz.

Başak Terazi “Cinsel Uyum”

Başak terazi cinsellik uyumu nasıldır?

İkinizde akılcı ve analitiksiniz fakat derin duygulara sahip değilsiniz. Aranızdaki tutkuyu canlı tutmak için bir şeyler yapmalısınız. Yatakta Terazi’nin oyunculuğuna izin verin ve kafanızı işten uzaklaştırmaya bakın. Terazi burcu romantik bir ortam oluşturacaktır.

Kokulu mumlar, hoş bir müzik ve loş bir ışıkta sizi baştan çıkarmaya çalışır. Yıllar geçse de bu böyle kalacaktır. Onun formda kalma çabalarını eleştirip durmayın. Açık olur ve onu olduğu gibi kabullenirseniz aranızdaki tutku yıllar geçtikçe artacaktır. Erotik Venüs tarafından yönetildiğini söylememiz onu anlamanız için yeterli olabilir.

Terazi evlilik burcudur. Başak burcu değişken nitelik taşıdığı için siz değişikliklere kolay adapte olabilirsiniz. Terazi burcu ise öncü nitelik taşır. Sizi yeni ufuklara götürecek, sınırlarınızı zorlamanıza yardımcı olacaktır. Öncü burçlarla hayat renkli geçer. Terazi insanı canlı ve konuşkandır, birlikte iyi vakit geçireceksiniz.

Başak burcu erkeği terazi burcu kadını, veya terazi erkeği başak burcu kadını cinsellik uyumunda astrolojik olarak klasik anlamda uyumlu olmasa da birbirinize kalbinizi açtığınız takdirde paylaşacak çok şeyiniz olduğunu göreceksiniz.

Başak Terazi Aşk Uyumu

Başak ve terazi burcu aşk uyumu farklılıkların birbirini çekmesi ilkesine dayanır. Farklı burç grupları kendilerinde olmayan ve kendilerinde olmasını istedikleri özellikleri diğer burç grubu üyelerinde gördüklerinde daha yoğun bir etkilenme yaşarlar. Ancak bu etkilenme kısa sürede çok etkileyici ve heyecan verici olsa da uzun süreli birlikteliklerde birlikteliğin devam edebilmesi için tarafların sabırlı olmasını ve kendilerinden fedakarlık yapmalarını da gerektirir.

Başak burcu dağınıklığa ve düzensizliğe tahammülü olmayan bir burçtur. Terazi burcu her ne kadar estetiğe önem veren bir burç olsa da ev işlerinde ve kendilerine ait ortamlarda diğer hava grubu burçları gibi başak için yeterli düzene sahip olmayabilir. Başak burcu analitik bir yapıya sahip olduğu için zihnindeki dalgalanmalara ve sürekli bir şeylerin yerinin değişmesine, birşeyleri aramaya tahammül edemeyebilir.

Terazi burcu için önemsiz görünen çoğu konu başak burcu için çok önemli olabilir. Aşk varolduğu sürece küçük sorunlar görmezden gelinecektir ancak zaman ilerledikçe ilişkinin yıpranmasına neden olabilir.

Bu ve benzer sorunların aşılmasında karşılıklı sabır gösterilmediğinde veya sorunları aşmak için bir sistem geliştirmediklerinde aşkla başlayan ilişki sorunlara da neden olabilir. Biraz sabır ve fedakarlık bu birlikteliği çok etkileyici bir ilişkiye de çevirebilir.

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Başak ve Terazi burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Başak Terazi aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Başak terazi uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Başak burcu erkeği ve kadını

Başak Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Başak Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Terazi burcu erkeği ve kadını

Terazi Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Terazi Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

 

Başak Terazi Uyumu

www.akrepblog.com

Son Güncelleme 23 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.