Akrep Akrep Uyumu, Akreple Akrep Anlaşabilir mi?

Akrep Akrep Uyumu, Akreple Akrep Anlaşabilir mi?

Akrep Akrep Uyumu

Akrep Burcu Akrep Burcu Uyumu. İki akrep burcu nasıl anlaşır? Akrep Burcu ile Akrep Burcu Anlaşabilir mi?

Akrep Erkeği Akrep Kadını Uyumu veya Akrep Kadını Akrep Erkeği Uyumu

 

İki Akrep Burcunun Uyum Analizi

Astrolojik olarak Akrep burçlarının birlikteliği uyumsuz etkiler almamışlarsa muhteşemdir. Yıllarca birbirine kavuşmayı bekleyen iki tutkulu aşık birbirlerine kavuştuklarında uzun süre yataktan hiç çıkmayabilirler.

Sevgili akrep burcu sevgilileri, beraberliğiniz o kadar güçlü bir sinerji oluşturur ki müthiş bir enerji patlaması yaşayabilirsiniz. Hayatınız boyunca kimsenin sizi anlamadığından şikayet edip durmuştunuz ya! İşte sizi anlayabilecek sizin nerede ise birebir kopyanız. Bu evrende hep yalnız olduğunuzu düşünüyordunuz ya! İşte yaşamı paylaşabileceğiniz sizden bir tane daha.

Merak etmeyin, büyük ihtimalle tıpkı O da sizin gibi anlaşılamamaktan ve yalnızlıktan dem vurmuştur. Bakış açılarınız, yetenekleriniz ve zevkleriniz aynı olacaktır. Herşeyinizin aynı olmasından dolayı sıkılmaya vakit ayırmayın. Hayatınızı dolu dolu yaşamaya çalışın.

Bu ilişki güçlü ve iyidir. İkinizde fiziksel ve duygusal olarak çok etkileyicisiniz. Duygularınız kuvvetli ve derindir. Birlikte etrafınız aşkınızla çevrilecek ve dış dünyadan soyutlanacaksınız. İkiniz varken dış dünyaya ihtiyaç duyar mısınız?

İki Akrep Burcunun Uyumu “İletişim”

Merak etmeyin yaşamınızın monotonlaşmasına izin vermeyeceksiniz. Çünkü en sorunlu olduğunuz alan iletişim olacaktır. İkinizde birbirinizi fazlasıyla kıskanacaksınız. Kıskanacak birilerini bulamazsanız, merak etmeyin kendinizden de kıskanıp gene sorun çıkartma potansiyeli oluşturacaksınız. Enerjinizi bir şekilde atmanız gerekecek.

Birbirinizi en ince ayrıntısına kadar tanımaya çalışacaksınız. Gizemli ve sırlarına sadık bir insansınız ama aynı zamanda merak ettiğiniz, aklınıza takılan herşeyi de açığa çıkarmaya çalışırsınız. Dikkat etmeniz gereken nokta, özel eşyalarını karıştırırken iz bırakmamaya çalışmaktır.

Diğer akrebi tedirgin etmeye ihtiyacınız var mı? Sevdiğine eminseniz gerek yok. Ama akrep burcu dedektiflik etmeden duramayacaktır. Çünkü bilir ki, bir akrebin söylemediği ve sakladığı bir şeyler her zaman, mutlaka vardır.

Güzel taraftan bakın. Her ikinizde tüm detayları gözden geçirmeden aynı evde yaşamayı kabul edemezsiniz. Eğer acele edip kaçırdığınız ayrıntılar varsa, ayrıntıların mutluluğunuzu gölgelemesine izin vermeyin.

Cinsel Uyum

Akrep sevgiliniz sizin içgüdülerinizi ve hassas noktalarınızı iyi bilir. İkinizde güçlü ve sevecen duygulara sahip olduğunuz için beraberliğiniz duygusal yönden de cinsel yönden de çok güçlü ve yeterince tatminkar olacaktır. Akrep burcu insanlarının en büyük sorunlarından biri, cinsel yönden yeterince tatmin olabilecek enerjiye sahip birliktelikler bulmakta zorlanmalarıdır.

Akrep burcunun ilişkide cinsel uyuma dikkat etmesinin en önemli sebebi Mars etkisinden dolayı yoğun bir enerjiye sahip olmasıdır. Cinsel yönden tatmin olmadığında kendisini gergin hissedecektir.

Akrep burcunun bakış açısını ve yaşamını olumsuz yönden etkileyen en önemli faktörlerden biri cinsel yaşamı olduğu için, bu yönü eksik kaldığında aşırı hırçın ve agresif olmaktadır. Bu yönüyle iki akrep burcunun cinsel yönden uyumu bu sorunu aşmalarında büyük kolaylık olacaktır. En iyi akrep cinsel yönden tatmin olmuş akreptir.

Bu ilişki sizin için o kadar derin ve yoğun bir ilişki olacaktır ki! konuşmadan sadece gözlerinizle bile anlaşabilirsiniz. Birbirinize tutkuyla sarılın ve eşiniz olmadan geçirdiğiniz günlerin acısını çıkarın.

Tutku istiyordun; İşte tutku

Aşk istiyordun; İşte aşk

Heyecan istiyordun; İşte heyecan

Aşk ve Evlilik Uyumu için Yapılması Gerekenler

Akrep burçlarının birlikteliği evlilikle sonuçlanmışsa eşlerin henüz sorun yaşamadan veya birlikte yaşamaya başlamadan önce oturup sorun çıkabilecek noktaları belirlemeleri gerekir. Akrep Akrep aşk ve evlilik uyumu için şu noktalara dikkat etmeye çalışın.

  • Hangi konularda sorunlar yaşanıyor?
  • Sorun yaşandığında kim nasıl tepki veriyor?
  • Sorunlar belirdiğinde neler yapılması gerekir?
  • Sorun yaşandığında neler yapılmalıdır?
  • Taraflar birbirlerini kırdığında nasıl hareket edilmelidir?

Tüm bunlar önceden konuşularak bir strateji belirlenebilir. Böylece sorun henüz yaşanmadan önlenebilir.

İletişimin Önemi

Aşk ve tutku zamanla azalabilir ancak sevgi ve saygının korunması ilişkinin sağlığı açısından son derece önemlidir. Bunun sağlanabilmesi için de eşlerin karşılıklı iletişim halinde olmaları gerekir. İletişimin nasıl sağlanacağı nasıl bir yöntem izleneceği hiç önemli değildir. Bazı insanlar yazmayı ve okumayı, bazı insanlar dokunmayı ve dokunulmayı ve bazı insanlarda konuşmayı ve dinlemeyi sever ve bu yolla anlarlar.

Bir noktayı asla unutmayın. Sorunlar sizden kaynaklanıyor ve ayrılmayı çözüm olarak görüyorsanız bir sonraki ilişkinizde de benzer sorunlar tekrar yaşanmaya devam edecektir. Sorunların çözüm yolu kaçmak değil kaynağını anlamaya çalışmaktır. Akrep akrep uyumu sizin elinizde, uyumu nasıl devam ettireceğiniz ise ikinizin alacağı kararlar ve belirleyeceği yöntemlerle ilgilidir.

 

Akrep erkeği ve Akrep kadını ayrıntılı analizlerine aşağıdaki linklerden bakabilirsiniz.

Akrep Erkeği Akrep Kadını Uyumu

Akrep Kadını Akrep Erkeği Uyumu

 

Akrep burcu erkeği ve kadını

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir? Tüm Özellikleri

Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Kadındır? Tüm Özellikleri

Ay Akrep Burcunda, Olumlu ve Olumsuz Etkileri

Yükselen Akrep Burcu Genel Özellikleri ve Etkileri

 

Akrep Akrep Uyumu

Son Güncelleme 31 Mart 2023 Akrep

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Eda dedi ki:

    Benimde kardeşim akrep burcu bende akrep burcuyum

Site içeriği izin alınmadan sesli, görsel veya yazılı olarak kullanılamaz. Kaynağı belirsiz yazılar belirtildiğinde siteden silinir veya kaynak bilgisi eklenir. İçerikler sadece RSS özeti makalelere link verilerek kullanılabilir.